Ravintolakolmio-konserni

Ravintola Lasipalatsin ja ravintola Meripaviljongin blinikausi alkoi. Gillet Bar & Bistro keskittyy bisneslounaisiin.

Jaa
Ravintolakolmion ravintoloissa käynnistellään uutta vuotta, poikkeustilanteessa jälleen. Ravintola Lasipalatsin yli 20 vuoden mittaista bliniviikkojen perinnettä ei silti katkaista. Kauden alkaessa funkkisravintolassa nautitaan blinejä lounaalla ja päivällisaikaan. Hakaniemen ravintola Meripaviljonki kattaa viikonloppuisin suositun blinibrunssin. Gillet Bar & Bistro taas panostaa alkuvuonna bisneslounaisiin.
Ravintola Lasipalatsi, Helsinki, blinejä
Ravintola Lasipalatsi, Helsinki, blinejä

”On harmillista, että käynnistämme jälleen uutta vuotta ruokaravintoloiden rajoituksilla. Suosituista bliniviikoista emme kuitenkaan luovu, vaan muovaamme blinimenut – kuten ravintoloidemme muunkin tarjonnan – toimimaan nykyisiin aukioloaikoihin”, Ravintolakolmion ravintoloitsija Joonas Keskinen toteaa.

Funkkisravintola Lasipalatsissa nautitaan ”blinejä niin paljon kuin jaksat”

Tässä annoksessa blinejä tosiaan tuodaan pöytään niin paljon kuin maistuu. Annoksen hinta vaihtelee valittujen lisukkeiden mukaan 25:stä 48 euroon. Perinteisellä reseptillä tehtyjen tattariblinien seuraksi voi ravintola Lasipalatsissa valita kotimaista muikunmätiä, graavilohitartaria, katkarapuja, metsäsienisalaattia, punajuuri-omenatartaria, smetanaa ja suolakurkkuja.”Ravintola Lasipalatsin alkutalven menu keskittyy vahvasti blineihin, tarjolla on lisäksi suppea a la carte -lista”, Keskinen kertoo.

Meripaviljongin suosittu blinibrunssi tarjoillaan upealla maisemalla

Meripaviljongin blinibrunssi katetaan tänä vuonna sekä lauantaina että sunnuntaina. Valikoima on todella runsas alkuruoka- ja jälkiruokapöytineen, Oliviersalaatista Borsh-keittoon ja juustovalikoimaan. “Tällä brunssilla joku on kertonut blinien jääneen jopa sivuosaan, kun tarjolla on niin paljon kaikkea muuta”, Keskinen naurahtaa. Bliniherkuttelun ohessa Meripaviljongissa voi ihastella ikkunoista avautuvaa merellistä panoraamanäkymää. Blinibrunssin hinta on 35 euroa ja pöytävarausta suositellaan.

Gillet Bar & Bistro täyttää helmikuussa vuoden

Vuosi sitten Helsingin Kasarmikadulle avautunut Gillet Bar & Bistro on lunastanut paikkansa yhtenä kantakaupungin suosituista pienten ja isojen juhlahetkien paikoista. Nyt alkuvuonna Gillet panostaa bisneslounaisiin. Historiallisen kivilinnan suojissa olevan Gilletin eri tunnelman tiloista löytyy tyylikäs nurkkaus tapaamiseen kuin tapaamiseen. Kolmen ruokalajin laadukas lounas kruunaa yhteistyökumppanille, henkilöstölle tai asiakkaalle järjestetyn hetken.

Yksivuotissyntymäpäivien kunniaksi Gilletin tammi-helmikuun kokouspaketteihinkuuluu lasi samppanjaa kokousosallistujille (etu tarjolla puolen- ja koko päivän kokouspaketteihin).

Ravintola Lasipalatsin bliniviikot 10.1. alkaen, Meripaviljongin blinibrunssi 8.1. alkaen.

Ravintola Gillet aukeaa joulutauolta 11.1.

Ravintolat ovat avoinna klo 11-18 nykyisten rajoitusten ajan.

Kaikki Ravintolakolmion ravintoloissa tarjoiltavat blinit ovat laktoosittomia. Gluteenittomia ja vegaanisia blinejä saa pyynnöstä.

Lisätietoja: Joonas Keskinen, senior partner, ravintoloitsija, Ravintolakolmio-konserni,

puh. 040 738 4087, s-posti joonas.keskinen@ravintolakolmio.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ravintola Lasipalatsi, Helsinki, blinejä
Ravintola Lasipalatsi, Helsinki, blinejä
Lataa
Blinien äärellä, Ravintolakolmio
Blinien äärellä, Ravintolakolmio
Lataa
Ravintola Meripaviljonki, Helsinki
Ravintola Meripaviljonki, Helsinki
Lataa
Gillet Bar & Bistro, Helsinki
Gillet Bar & Bistro, Helsinki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Ravintolakolmio-konserni
Ravintolakolmio-konserni

HELSINKI

020 7424 200https://www.ravintolakolmio.fi

Ravintolakolmio-konserni on yli 40-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 yksilöllistä ravintolaa pääkaupunkiseudulla.

Ravintoloita yhdistää pitkäikäisyys ja kestävät liikeideat. Ravintolakolmio työllistää kaikkiaan noin 150 henkeä.

www.ravintolakolmio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ravintolakolmio-konserni

Blinikuu tulee taas tammikuussa – Ravintolakolmion ravintoloissa tullaan paistamaan kymmeniätuhansia blinejä13.12.2023 10:00:00 EET | Tiedote

Ravintolakolmio-konsernin ravintoloissa uusi vuosi käynnistetään perinteisesti runsaalla blinikattauksella. Vuonna 2024 panostus on laajempi kuin koskaan, sillä kaikki konsernin ravintolat Lasipalatsista ja Meripaviljongista kortteliravintola Weeruskaan lähtevät mukaan paistotalkoisiin. Keittiötoimenjohtaja, partner Sami Hiltunen arvelee, että blinejä tullaan tammi-maaliskuun aikana paistamaan yhteensä yli 30 000 kappaletta.

Joulukuun jälkeen tulee blinikuu - Ravintola Lasipalatsin bliniresepti on pysynyt samana jo 20 vuotta11.12.2019 13:00:00 EET | Tiedote

Voissa rapeaksi paistettu blini raikkaalla smetanalla sekä kotimaisella mädillä on alkuvuoden herkku, joka lämmittää ihanasti talvisia vatsoja. Ravintolakolmion helsinkiläisravintoloissa blinejä tarjoillaan 2. tammikuuta 2020 alkaen. Pisimmät blininpaistoperinteet löytyvät ravintola Lasipalatsista, jossa pienet valurautapannut ovat kuumenneet joka talvi 20 vuoden ajan.

Helsingin Eläintarhanlahdella avautui uniikki, kelluva kesäterassi – Meripaviljongin terassilla nautitaan juomasta ja ruoasta merellisissä tunnelmissa27.5.2019 09:08:56 EEST | Tiedote

Helsinki sai uusimman merellisen terassinsa, kun Hakaniemen Säästöpankinrannassa avautui viikonloppuna ainutlaatuinen kelluva kesäterassi. Aurinkoisella Meripaviljongin terassilla voi nauttia merellisten näkymien ja kesäisten juomien lisäksi herkullisia ruoka-annoksia. Meripaviljongin terassi on kiinnittynyt toiseen kelluvaan rakennukseen, kala- ja äyriäisravintola Meripaviljonkiin.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye