Mainostoimisto Ilme Oy

Jonne Seppä luotsaamaan Ilmeen kasvua

Jaa
Mainostoimisto Ilme Oy on nimittänyt Jonne Sepän toimitusjohtajakseen 17.4.2023 alkaen. Uuden toimitusjohtajan tärkeimpiä tavoitteita on vahvistaa yrityksen liiketoimintaymmärrystä, ohjata asiakastyötä strategisempaan suuntaan sekä luotsata aktiivista kasvua. Ihmisläheinen yrityskulttuuri on lähellä Sepän sydäntä ja hänen toimintatapansa keskiössä.

Jonne Seppä on toiminut viimeiset kolme vuotta yrityskulttuurien parissa Voipa Oy:n toimitusjohtajana ja sitä ennen yli 15 vuotta Solita Oy:ssä vastaten mm. yhtiön henkilöstöstä ja osaamisesta. Sepän Solita-vuosien aikana yhtiö kasvoi usealla sadalla hengellä ja tuli tunnetuksi yhtenä Suomen parhaista yrityskulttuureista.

 

”ILME on hyvällä tavalla perinteikäs yhtiö. Se on jo löytänyt oman paikkansa markkinointiviestinnän kentässä ja tekee kannattavaa liiketoimintaa. Yhtiöllä on omaan kokoluokkaansa nähden huomattavan nimekkäitä ja merkittäviä asiakkuuksia.

Hyvän ja voittavan asiantuntijayrityksen erottaa toisistaan henkilöstön innostus. Uskon, että liekeissä oleva henkilöstö takaa meille parhaan asiakaskokemuksen ja tuo myös yhtiölle taloudellista menestystä. ILMEessä on jo vuosia tehty töitä hyvän työpaikan eteen, ja yhtiön arvopohja on erinomainen­. Parhaaksi työpaikaksi voi päästä vain, kun asiakastyytyväisyys, talous ja henkilöstön into syttyvät liekkeihin - samanaikaisesti ja yhtä voimakkaina. ILMEessä tämä on ymmärretty jo vuosia sitten, joten lähtökohdat kasvuun ovat todella hyvät,” kuvailee Seppä.

 

”Me ILMEellä olemme luovassa intohimobisneksessä. Yrityksen johtoportaan tärkein tehtävä on innostaa henkilöstöämme ja tarjota heille alan paras työpaikka. Vain tällä tavoin asiakkaamme saavat alan parhaat ja luovimmat ratkaisut, jotka puolestaan antavat heille kasvun edellytykset.

Liian usein toimistojen fokus on keinovalikoimassa (digitaalisuus, keinoäly, someratkaisut) tai prosessien kehityksessä. Meidän tulee tähdätä olemaan kiinteä osa asiakkaidemme liiketoimintaa. Syvällisen liiketoimintaymmärryksen ja luovan tarinankerronnan avulla luomme sellaisia viestejä ja toimenpiteitä, joilla asiakkaamme erottuvat omassa markkinassaan,” kertoo Ilmeen perustaja ja omistaja Oskari Kariste.

Mainostoimisto Ilme Oy (ILME) työllistää yli 30 markkinointiviestinnän asiantuntijaa toimipisteillään Lahdessa ja Tampereella. ILME on 26 toimintavuotensa aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä markkinointiviestintäalan parhaista työpaikoista, ja sen ansiosta onnistunut ylläpitämään lukuisia pitkäaikaisia asiakassuhteita. ILMEen DNA:ssa on aina ollut vahva uteliaisuus kasvuun, ja se näkyy ILMEen tavassa toimia yhdessä asiakkaiden kanssa. Kasvu on keskeisessä roolissa myös yrityksen uudessa liiketoimintastrategiassa, jota parhaillaan uusiutuva brändi tukee. Aktiivista kasvua yritys tavoittelee ensisijaisesti luottamalla ja panostamalla alan parhaaseen luovan alan asiantuntijajoukkoon; omiin työntekijöihinsä.

Lahden ja Tampereen toimipisteiden yksikönjohtajat Susanna Nipuli ja Jenni Lehterikorpi jatkavat nykyisissä toimissaan sekä yrityksen johtoryhmän jäseninä. Yrityksen perustaja ja omistaja Oskari Kariste jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

Lisätietoa

Oskari Kariste, hallituksen puheenjohtaja
oskari@ilme.fi
p. 045 679 0820

Jonne Seppä, toimitusjohtaja
jonne@ilme.fi
p. 040 844 1892

Mainostoimisto Ilme Oy
www.ilme.fi

Päijänteenkatu 9 A 7, 4. krs

15140 Lahti

Finlaysoninkuja 5

33210 Tampere

(kuvassa vasemmalla toimitusjohtaja Jonne Seppä, oikealla Oskari Kariste)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jonne Seppä, toimitusjohtaja
Mainostoimisto Ilme Oy
jonne@ilme.fi
040 844 1892

Jonne SeppäToimitusjohtajaMainostoimisto Ilme

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Mainostoimisto Ilme Oy
Mainostoimisto Ilme Oy
Finlaysoninkuja 5
33210 TAMPERE

https://www.ilme.fi

Mainostoimisto Ilme Oy on markkinointiviestinnän strateginen kumppani. Ilmeessä tekeminen perustuu syvään asiakasymmärrykseen ja sitoutuneeseen yhteistyöhön pitkäaikaisissa kumppanuuksissa. Uskomme aitoon innostukseen, joka antaa kipinän luovuudelle ja avaa silmät uusille mahdollisuuksille – ja kasvulle.

ILMEen asiakkaita ovat mm. teollisuuden ja kuluttajabrändien suunnannäyttäjät Kempower, Elenia, S-ryhmä, Peikko, Danfoss, Valtra, Fazer, RengasCenter, Kalaneuvos ja Herkkumaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mainostoimisto Ilme Oy

Huipputulokseen yltäneen Ilmeen valta vaihtuu Tampereella – naisjohto säilyy29.6.2021 13:12:39 EEST | Tiedote

Mainostoimisto Ilmeen kesä alkaa johtajavaihdoksella. Tampereen Ilmettä luotsanneen yksikönjohtaja ja strategi Hanna Jokisen siirtyessä uusiin haasteisiin asiakkuusjohtaja Jenni Lehterikorpi aloittaa yksikön uutena johtajana. Koronavuodesta menestyksekkäästi selvinnyt Mainostoimisto Ilme toimii sekä Tampereella että Lahdessa. Ilme nojaa vahvaan naisjohtajuuteen: molempia yksiköitä johtavat menestyksekkäästi naiset, ja yhtiön seitsenhenkisestä johtoryhmästä enemmistö on naisia. Yhtiö työllistää yhteensä 35 henkilöä, joista 15 työskentelee Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme