Mainostoimisto Ilme Oy

ILME täydentää rivejään strategisella osaamisella

Jaa

Pitkän linjan markkinointikonkari Mikko Nisula on nimitetty Mainostoimisto Ilmeen asiakkuusjohtajaksi ja strategiksi 4.12.2023 alkaen. Nisula on aiemmissa töissään vastannut digimarkkinoinnin projekteista, asiakkuuksien kehittämisestä sekä luovien tiimien johtamisesta.

Ennen ILMEelle siirtymistään Mikko Nisula on työskennellyt muun muassa Crasmanissa ja Avidlyssä strategina ja luovan tiimin esihenkilönä, start-up-organisaatioissa sekä media-alalla tuottajana. Koulutukseltaan Nisula on Bachelor of Culture and Arts, elokuva- ja tv-alan medianomi. 

– Strateginen työskentelyote ja ajattelutapa on minulle luontaista. Pidän asiakaskokemusta kilpailutekijänä, jonka suhteen olenkin erittäin utelias. Minulla on kipinä insightin keräämiseen ja siten ymmärryksen lisäämiseen ja sitä kautta suunnan osoittamiseen. Työssä intohimoni on strategisen ajattelun kautta saada tiimi ja asiakas syttymään ja luoda kasvua, kertoo Mainostoimisto Ilme Oy:n asiakkuusjohtaja, strategi Mikko Nisula.

Nisula on työskennellyt yli 20 vuotta markkinoinnin parissa. Hän on tottunut työskentelemään niin suurien globaalien organisaatioiden kuin paikallisten pk-yritysten parissa. Hän kokee, että samankaltaiset palvelumuotoilun perusperiaatteet toimivat monenlaisilla organisaatioissa ja monissa tilanteissa. 

– ILMEessä minua kiehtovat asiakkaina alojensa johtavat yritykset, esimerkiksi menestyksekkäät B2B-vientiyritykset. Olen ollut jo aiemmin vaikuttunut ILMEen projektien korkeasta tasosta ja työnlaadusta. Tuon ILMEeseen uusia tekemisen malleja ja esimerkiksi palvelumuotoilun metodeja, Nisula jatkaa. 

Nisulan rooliin lukeutuu asiakkuuksien vastuullinen kehittäminen ja johtaminen sekä strategin tehtävät. Hänelle kaupallinen ja konseptuaalinen ajattelu ovat tuttua.

– On hienoa, että saamme Mikon kaltaisen ammattilaisen kehittämään asiakkuuksiamme ja tiimiemme toimintaa ja tuomaan uutta strategista ajattelua arkeemme. Mikolla on vankka kokemus kotimaisten sekä kansainvälisten yritysten markkinoinnista ja palvelumuotoilusta. Arvostamme myös Mikon taustaa luovan tiimin luotsina, sanoo Mainostoimisto Ilme Oy:n toimitusjohtaja Jonne Seppä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Mainostoimisto Ilme Oy on markkinointiviestinnän strateginen kumppani. ILMEessä tekeminen perustuu syvään asiakasymmärrykseen ja sitoutuneeseen yhteistyöhön pitkäaikaisissa kumppanuuksissa. Uskomme aitoon innostukseen, joka antaa kipinän luovuudelle ja avaa silmät uusille mahdollisuuksille – ja kasvulle. ILME on toiminut vuodesta 1996, ja työntekijöitä on tänä päivänä yli 30. Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 2,8 miljoonaa euroa. ILMEen asiakkaita ovat mm. teollisuuden ja kuluttajabrändien suunnannäyttäjät Kempower, Elenia, S-ryhmä, Peikko, Danfoss, Valtra, RengasCenter ja Kalaneuvos. www.ilme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mainostoimisto Ilme Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye