McDonald's

McDonald’s avaa uuden ravintolan Vantaalle

Jaa
McDonald’s avaa uuden ympäri vuorokauden palvelevan ravintolan Vantaalle loppuvuonna 2023. Ravintola avataan Lahdenväylän ja Kehä III:n risteyksessä sijaitsevan Porttipuiston liikekeskuksen yhteyteen. Vantaalla toimii entuudestaan jo viisi McDonald’s-ravintolaa.

Uusi McDonald’s-ravintola avataan osoitteeseen Porttisuontie 4. Ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Ravintola palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ravintolan rakentaminen on aloitettu.

McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin pikaruokaketju, ja sen strategiana on kasvaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti eri puolilla Suomea.

”Avasimme vuonna 2022 kuusi uutta ravintolaa, ja kasvu jatkuu edelleen. Tänä vuonna olemme jo avanneet uuden ravintolan Lahteen ja ilmoittaneet uudesta avauksesta Rovaniemelle. Tälle vuodelle on kaavailtu Rovaniemen ja Vantaan lisäksi kolme uutta avausta eri puolille Suomea”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

Vantaalla toimii tällä hetkellä jo viisi McDonald’s-ravintolaa.

”Olen todella iloinen siitä, että voimme avata kuudennen ravintolan Vantaalle ja palvella asiakkaitamme entistäkin kattavammin. Uusi ravintola mahdollistaa myös hienoja työllistymismahdollisuuksia noin 60 henkilölle”, Johansson sanoo.

Uusi ravintola sijaitsee Porttipuiston liikekeskuksen yhteydessä, jossa on kotiin, sisustukseen ja vapaa-aikaan erikoistuneita liikkeitä. Vieressä sijaitsevat Hakunilan, Kaskelan, Hakkilankallion ja Kuusikon asuinalueet.

Yhteyshenkilöt

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Havainnekuva Vantaan Porttipuiston uudesta McDonald's-ravintolasta.
Havainnekuva Vantaan Porttipuiston uudesta McDonald's-ravintolasta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 119 maassa, yhteensä noin 39 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 38 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 72 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 274 M€ vuonna 2022. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 13 %. Ravintoloista 54 eli noin 75 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme