Tapio Karttakeskus

Uusia karttoja veneilyloman suunnitteluun

Jaa
Pidempiä matkapurjehduksia tai kesän veneilylomaa suunnitellessa on hyvä nähdä laajoja saaristo- ja rannikkoalueita yhdellä silmäyksellä. Olennaista on saada kartalta kokonaiskuva väylästöstä, sopivista etapeista, pysähdyspaikoista ja satamista. Karttakeskus on julkaissut uudenlaiset veneilyn suunnittelukartat Saaristomereltä ja Suomenlahdelta juuri tähän tarkoitukseen.

Kartoilla esitetään suunnittelun kannalta olennaiset merenkulkutiedot: väylät kulkusyvyyksineen, yleispiirteiset syvyystiedot, aluevesirajat, merimajakat sekä käyntisatamat vieraspaikkamäärineen. Väyläviivat on lisäksi luokiteltu niiden kulkusyvyyden ja väylän ylittävät sillat niiden alituskorkeuden mukaan. Kartan sisällön täydentävät GT-tiekartan tiedot maa-alueista. Vedenkestäviä ja taitettuna pienikokoisia karttoja on helppo käsitellä ja säilyttää veneessä.

Saaristomeren karttalehti kattaa koko Lounais-Suomen rannikon, Saaristomeren ja Ahvenanmaata ympäröivät vedet. Kartta ulottuu idässä Hankoon ja Teijolle asti, pohjoisessa näkyy Uusikaupunki ja lännessä Signilskär Eckerön länsipuolella.

Suomenlahden kartalla näkyy koko Uudenmaan ja Kymenlaakson rannikko aina Hangosta Virolahdelle saakka. Mukana on myös Viron rannikkoa ja saaria Tallinnan seudulla sekä Venäjään kuuluvien Suomenlahden ulkosaarten rantaviivat ja majakat.

Kartat perustuvat Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tietoihin, joita on täydennetty muilla kartta-aineistoilla. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen merikartta eikä karttaa ole tarkoitettu navigointikäyttöön.

Pyydä arvostelukappaletta ja kysy lisää.

Tutustu uusiin karttoihin Karttakaupassa.

Tuotetiedot:

  • Taitettu kartta
  • Painettu vedenkestävälle ja repeämättömälle materiaalille
  • Kartan koko avattuna 70 × 100 cm, kaksipuolinen painatus
  • Mittakaava 1:150 000, 1 cm kartalla on 1,5 km / 0,81 mpk vesillä

Kansikuvat voi ladata Karttakeskuksen kuvapankista

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tapio Karttakeskus
Tapio Karttakeskus
Maistraatinportti 4 A
00240 Helsinki

https://karttakauppa.fi

Tapio-konserniin kuuluva Karttakeskus on Suomen johtava karttakustantaja. Valikoimamme kattaa niin retkeilyn, matkailun, autoilun kuin veneilynkin. Karttojen lisäksi kustannamme luontoon, ulkoiluun, retkeilyyn ja matkailuun liittyvää kirjallisuutta sekä tarjoamme paikkatietopalveluja. Tapio-konsernin merkittävät brändit ovat Tapio, Karttakeskus ja Metsälehti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tapio Karttakeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme