Vihdin kunta

Vihti Race -kilpasarjan ilmoittautuminen on avattu

Jaa
Monien tuntema seikkailutapahtuma järjestetään uudistettuna lauantaina 9.9.2023.
Vihti Race -kilpasarjassa on tavoitteena testata fyysistä kuntoa, tiimityöskentelyä ja strategista ajattelua. Kuva: Joenrinne Films.
Vihti Race -kilpasarjassa on tavoitteena testata fyysistä kuntoa, tiimityöskentelyä ja strategista ajattelua. Kuva: Joenrinne Films.

Vihti Race, Vihdin kunnan suosittu seikkailutapahtuma, järjestetään uudistettuna lauantaina 9. syyskuuta 2023. Vihti Race kokoaa yhteen aktiivisia liikkujia, seikkailunhaluisia urheilun harrastajia ja kaikenikäisiä ihmisiä, jotka nauttivat hauskasta ja iloisesta yhdessä tekemisestä. Tapahtuma tarjoaa kaksi sarjaa: perinteisen ja haastavan kilpasarjan seikkailuhenkisille ja uutuutena koko perheen retkisarjan.

Kilpasarjassa on tavoitteena testata fyysistä kuntoa, tiimityöskentelyä ja strategista ajattelua. Kisa käydään kolmen hengen joukkueissa ja reitti kuljetaan pyörällä. Kilpasarjan lähtö tapahtuu Nummelan Hiidenkirnun pesäpallostadionilta klo 8, ja kisan kesto on noin 12 tuntia. Osallistumisen ikäraja on 18 vuotta. Kilpasarjan osallistumismaksu on 150€ joukkueelta, sisältäen kisaeväät ja materiaalit. Mukaan mahtuu 50 joukkuetta.

Uusi koko perheen retkisarja tarjoaa mahdollisuuden viettää hauskan päivä ulkona Nummelan maisemissa. Retkisarjassa liikutaan pyöräillen, tutustuen samalla Vihdin monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Retkisarja alkaa klo 10, ja sen kesto on vapaavalintainen 1-4 tuntia. Retkisarjaan osallistuminen ei maksa mitään. Joukkueisiin voivat osallistua kaikenikäiset, ja ilmoittautuminen retkisarjaan tapahtuu kisapäivänä.

Vihti Race -tapahtuman koordinoinnista vastaa Vihdin kunta. Uudistetuista seikkailusarjoista vastaa Liikuttava Vihti, joka koostuu kokeneista tapahtumajärjestäjistä, Juha Uusitalosta ja Henrikki Halmeesta.

Tapahtuma tarjoaa osallistujilleen mahdollisuuden kokea unohtumattomia seikkailuja kauniissa Vihdin maisemissa. Vihti Race haluaa säilyttää suositun seikkailutapahtuman perinteen, kasvattaa sen näkyvyyttä ja tarjota mielenkiintoisia ja haastavia kokemuksia kaikille osallistujille.

Tapahtumatiedot

  • Tapahtuma-aika: la 9.9.2023, kilpasarja klo 8 ja retkisarja klo 10
  • Vihti Race -kisakeskus: Nummelan pesäpallostadion Hiidenkirnu, jonne yleisö voi tulla kannustamaan omaa suosikkijoukkuetta voittoon.
  • Lisätietoja tapahtumasta: visitvihti.fi/vihtirace sekä facebook.com/vihtirace2023
  • Kilpasarjan ilmoittautuminen osoitteessa: https://link.webropol.com/s/vihtirace2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vihti Race -kilpasarjassa on tavoitteena testata fyysistä kuntoa, tiimityöskentelyä ja strategista ajattelua. Kuva: Joenrinne Films.
Vihti Race -kilpasarjassa on tavoitteena testata fyysistä kuntoa, tiimityöskentelyä ja strategista ajattelua. Kuva: Joenrinne Films.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vihdin kunta
Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 NUMMELA

https://www.vihti.fi

Vihdin kunta - Koti lähellä kaikkea

Vihdin kunta sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Turun moottoritien ja valtatie 25:n risteyskohdassa. Vihdissä asuu lähes 30 000 asukasta ja yrityksiä on noin 3 000. Kunnan päätaajama on Nummela. Vihdin historia ulottuu yli 500 vuoden päähän.

Luonto on Vihdissä aina lähellä. Suurin osa Nuuksion kansallispuistosta sijaitsee Vihdissä, kunnan tärkein vesistö Hiidenvesi on osa Etelä-Suomen laajinta vesistöaluetta ja Salpausselkään kuuluva Nummelan harju kulkee kunnan läpi. Vihdin moni-ilmeinen luonto tarjoaa erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Lisätietoja: vihti.fi ja visitvihti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Taide- ja musiikkifestivaali Nummela Art Nightin vuoden 2023 korkeatasoinen ja monipuolinen taidekattaus on nyt valmis14.9.2023 17:53:57 EEST | Tiedote

Pimeän vuodenajan valo- ja väripilkku Nummela Art Night saapuu ilahduttamaan taiteenystävien syksyä jo kolmannen kerran 7. lokakuuta. Tänä syksynä tapahtumassa nähdään muun muassa juuri uuden Joka päivä jotain katoaa -albuminsa julkaissut, Emma -pystejä ja platinamyyntejä urallaan kahminut, vaihtoehtoräppäri ja runoilija Paperi T, jazzista ja fuusiomusiikista inspiroituva energinen indierokkari Arppa & Reporters -erikoiskokoonpanonsa kera, Lauri Haav, Isaac Sene, moshimoshi, Knife Girl, Mura, Michael Bleu, Suhina Kollektiivi, Irene Kostas ja Antti Kneckt.

Microsoft ja Vihdin kunta allekirjoittivat tonttikaupat tulevan datakeskuksen maa-alueesta27.6.2023 12:26:00 EEST | Tiedote

Microsoftin ja Vihdin kunnan edustajat allekirjoittivat torstaina 15. kesäkuuta kauppakirjan maa-alueesta, joka on varattu tulevalle datakeskukselle. Maa-alue koostuu kahdesta tontista, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 46 hehtaaria. Kaupan arvo on noin 12,3 miljoonaa euroa. Microsoftin datakeskus on sijoittumassa Etelä-Nummelan työpaikka-alueelle Rostin yrityspuistoon Turun moottoritien ja Vanhan Turuntien väliin. Alueella on voimassa oleva asemakaava. Vihdin kunnanvaltuusto päätti tonttien myymisestä Microsoftille syyskuussa 2022. Alueet luovutetaan ostajalle esirakentamattomina. - Microsoftin datakeskus on Vihdin yli 500-vuotisen historian suurin investointi ja olemme äärimmäisen iloisia voidessamme toivottaa Microsoftin tervetulleeksi Vihtiin - yhteistyö Microsoftin kanssa on ollut koko projektin ajan äärimmäisen sujuvaa ja on ollut ilo nähdä kuinka hankkeen suunnittelussa on käytetty alan parhaimpia osaajia. Datakeskus on suuri työllistäjä rakennusvaiheessa ja valmistuessaan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme