Raksystems Insinööritoimisto Oy

Raksystems Group vaihtaa toimitusjohtajaa – Marko Malmivaaran jatkajaksi Tuomas Qvick

Jaa

Euroopan rakennetun ympäristön vastuullisuusjohtajaksi tähtäävä Raksystems Group saa uuden Group CEOn, kun yrityksen perustaja Marko Malmivaara siirtyy Groupin hallitukseen sekä Senior Advisoriksi. Uutena Group CEOna 1.9.2023 aloittaa Tuomas Qvick, Malmivaaran jatkaessa tehtävässään siihen asti.

Tuomas Qvick Raksystems Group CEOksi 1.9.2023 alkaen.
Tuomas Qvick Raksystems Group CEOksi 1.9.2023 alkaen. Raksystems Raksystems

”34 toimitusjohtajavuoden jälkeen on aika siirtyä sivuun ja antaa uuden energian virrata, vaikka tunteet ovat luonnollisesti haikeat. Tulevaisuudessakin roolini on olla vahvasti Raksystemsin tukena”, Raksystems Group CEO (31.8.2023 asti) Marko Malmivaara kertoo.

Tuomas Qvick on johtanut Schneider Electricin rakennusautomaatio- ja teknologiadivisioonaa kahdeksan vuoden ajan Suomessa ja Pohjoismaissa korkealla kestävän kehityksen viestillä. Ennen Schneider Electricille tuloaan Tuomas työskenteli yli kymmenen vuotta Halton Groupissa edistyneiden sisäilmaratkaisujen parissa.

Tuomas on strateginen yritysjohtaja, jolla on vahva kokemus kannattavan liiketoiminnan kasvattamisesta Pohjoismaissa ja kansainvälisesti. Hän tuntee syvästi markkinoiden dynamiikan ja on selviytynyt menestyksekkäästi erilaisista haasteista kestävän kasvun saavuttamiseksi.

”Tuomaksella on erinomainen kokemus ja ymmärrys kiinteistö- ja rakennusalasta sekä energiaa lähteä viemään Raksystemsiä yhä vahvemmin kestävän kiinteistöliiketoiminnan johtotähdeksi Eurooppaan”, Raksystemsin hallituksen puheenjohtaja, Trill Impactin Senior Advisor Samir Kamal kertoo.

Marko Malmivaara perusti Raksystemsin vuonna 1989 opiskellessaan yhä Teknillisessä korkeakoulussa. Menneet vuosikymmenet Raksystemsin historiassa kuvastavat erinomaisesti Malmivaaran periksiantamattomuutta, businessälyä sekä ihmislähtöistä otetta johtamiseen. Kolmen opiskelijan perustamasta kuntotarkastuksia tekevästä yrityksestä on tullut kansainvälisestikin merkittävä kestävän kiinteistöliiketoiminnan asiantuntijayritys, joka toimii tänä päivänä Suomessa ja Ruotsissa työllistäen 730 asiantuntijaa. Raksystemsin vuoden 2023E liikevaihto on 95M€ (pro forma).

”Otan nöyrästi vastaan yhtiön hallituksen minulle antaman vastuun ja odotan innolla, että pääsen jatkamaan Markon merkittävien saavutusten kasvattamista. Yhdessä molempien maiden tiimien ja Trill Impactin kanssa voimme johdattaa yrityksen liiketoimintaa entisestään yhä parempaan menestykseen. Raksystemsillä on vahva kiinteistöjen asiantuntijapalvelutarjonta – niin yritysasiakkaille kuin kotitalouksillekin ja uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet tarttua kasvaviin mahdollisuuksiin näillä segmenteillä. Asiantuntijapalveluittemme tarve kasvaa nopeasti, kun kaikkien Euroopan maiden on parannettava nykyisten ja uusien rakennusten kestävyyttä”, sanoo Tuomas Qvick, joka aloittaa Raksystemsin Group CEOna 1.9.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Marko Malmivaara toimii Raksystems Group CEOna 31.8.2023 asti.
Marko Malmivaara toimii Raksystems Group CEOna 31.8.2023 asti.
Lataa
Tuomas Qvick aloittaa Raksystems Grou CEOna 1.9.2023 alkaen
Tuomas Qvick aloittaa Raksystems Grou CEOna 1.9.2023 alkaen
Lataa
Samir Kamal, Raksystems Groupin hallituksen puheenjohtaja ja Trill Impactin Senior Advisor
Samir Kamal, Raksystems Groupin hallituksen puheenjohtaja ja Trill Impactin Senior Advisor
Lataa

Linkit

Raksystems - Euroopan rakennetun ympäristön vastuullisuusjohtaja

Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1989 ja työllistämme yli 730 asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Raksystems Insinööritoimisto Oy

Rakennusalalla yli kaksi konkurssia päivässä – miksi taloyhtiöt eivät varaudu urakoitsijan maksukyvyttömyyteen?14.12.2023 07:39:00 EET | Tiedote

Tilastokeskuksen tuoreimman tilaston mukaan lokakuuhun 2023 mennessä rakennustoiminnassa oli pantu vireille 654 konkurssia. Määrään lukeutuu myös hyvämaineisia rakennusliikkeitä, mikä on saanut taloyhtiöitä harkitsemaan remontin toteuttajaa entistä tarkemmin. Asiantuntija muistuttaa, että tarkasti laaditut kilpailutusasiakirjat ovat usein ainoa turva tilanteessa.

SRV hyödyntää modernia Geolo-maalämpöratkaisua Jorvin sairaalan uudistuotannossa ja vähentää merkittävästi rakennusaikaista päästökuormaa9.11.2023 07:30:00 EET | Tiedote

SRV rakentaa Espooseen Jorvin sairaalaan uutta osastorakennusta HUSin ympäristöohjelman mukaisesti vähähiilisyys huomioiden. Rakennusaikaisten päästöjen ja energiankulutuksen vähentämiseksi hankkeeseen valittiin Raksystems Climate Solutions Oy:n Geolo-ratkaisu. Geolo mahdollistaa hankkeelle suunnitellun maalämpöenergian hyödyntämisen turvallisesti jo rakennusvaiheessa, sekä laadukkaan ja rakentamista vahvasti tukevan olosuhdehallinnan ympäri vuoden.

Nimitys: Katja Tähtinen Raksystems Climate Solutionsin liiketoimintajohtajaksi vahvistamaan hiilineutraalia rakentamista Geolon avulla20.9.2023 07:47:00 EEST | Tiedote

Raksystems Climate Solutions Oy sai vahvistusta Geolo-ratkaisun kehittämiseen, kun tekniikan tohtori Katja Tähtinen aloitti 1.9.2023 yrityksen liiketoimintajohtajana. Geolo on täysin uudenlainen tapa minimoida rakennusaikaisia CO2-päästöjä ja energiankulutusta sekä optimoida rakennusaikaisia tuotanto-olosuhteita. Ratkaisun avulla rakentamisen aikaisen lämmityksen voi toteuttaa hiilineutraalisti, tai jopa täysin päästöttömästi uusiutuvan maalämmön avulla.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye