Pohjois-Savon ELY-keskus

Soratien kunnostus alkaa Pielavedellä

Jaa
Pielavedellä alkaa soratien kunnostushanke, jossa parannetaan tien kuivatusta ja rakennetta.

Kunnostusalue on Mt5613 Laukkalantie, välillä Pyhäsalmentie-Eskonahontie ja Mt16037 Eskonahontie, välillä Laukkalantie-Kortesalo.
Työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa. Hanke valmistuu elokuussa 2024.
Työstä aiheutuu jonkin verran haittaa liikenteelle, mutta tietä ei suljeta kokonaan, eikä käytössä ole kiertoteitä missään vaiheessa, lukuun ottamatta joitain lyhyitä pysäytyksiä työvaiheiden niin vaatiessa.
Pääurakoitsijana kunnostushankkeessa toimii Destia Oy ja rakennuttajana Pohjois-Savon ELY-keskus.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
ELY-keskus:
projektipäällikkö Jouni Saunamäki, jouni.saunamaki@ely-keskus.fi, p. 0295 026 042
kunnossapitopäällikkö Jere Toppinen, jere.toppinen@ely-keskus.fi, p. 0295 024 717

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Savon ELY-keskus
Pohjois-Savon ELY-keskus
PL 2000, Kallanranta 11
70101 Kuopio

0295 026 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-savo

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Savon ELY-keskus

Työvoimabarometri syksyllä 2023: Pohjois-Savossa osaavasta työvoimasta pulaa erityisesti sosiaali- ja terveysalalla29.11.2023 10:09:13 EET | Tiedote

Tuoreen työvoimabarometrin mukaan Pohjois-Savossa on pulaa erityisesti sote-alan osaajista. Lähihoitajista on suuri työvoimapula, vaikka samaan aikaan lähihoitajia on työttöminä työnhakijoina. Ensi vuonna teknologiateollisuuden ammattien kysyntä kasvaa edellyttäen, että yritysten tilauskannat, liikevaihto ja vienti lähtevät kasvuun. Arvion mukaan pulaa tulee olemaan myös puhtaanapitotyöntekijöistä, majoitus-, ravitsemis- ja matkailupalvelut toimialan työntekijöistä sekä varhaiskasvatuksen työntekijöistä. Tiedot käyvät ilmi 29.11.2023 ensimmäistä kertaa julkaistusta Pohjois-Savon työvoimabarometrista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme