Gigantti

Gigantti ja Samsung mukana historian suurimmassa Helsinki Cupissa - Yli 4 500 ottelua striimataan, yli 110 laitetta lahjoitetaan tapahtumalle ja tiimeille

Jaa

11.-16.7.2022 pelattava perinteikäs juniorijalkapalloturnaus, Helsinki Cup, lähetetään jälleen kotikatsomoihin Gigantin ja Samsungin mahdollistamana. Ennätysmäiset, yli 4 500 ottelua striimataan Galaxy-tableteilla ja -älypuhelimilla SolidSport-alustalle. Turnauksen jälkeen 110 laitetta tullaan lahjoittamaan Helsinki Cupille tapahtuman kehittämiseen. Lisäksi joukkueiden tukijoukkoja kiitetään erityisessä Gigantti-kisassa, jossa arvotaan päivittäin yksi Samsung Galaxy -tabletti onnekkaimmalle tiimin taustaratkaisijalle.

Onnistumisen riemua Helsinki Cupissa (kuva: Jussi Eskola).
Onnistumisen riemua Helsinki Cupissa (kuva: Jussi Eskola).

Yksi Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista, Helsinki Cup, on kasvanut historiallisiin mittoihin. Tänä vuonna mukana on kaikkien aikojen osallistujamäärä, yli 1 600 ilmoittautunutta joukkuetta. Suomalaisten lisäksi mukana nähdään pelaajia ympäri maailmaa, kuten Argentiinasta, Brasiliasta, Espanjasta, Islannista, Latviasta, Meksikosta, Mongoliasta, Portugalista, Ruotsista, Sveitsistä ja Virosta.

Gigantti ja Samsung mahdollistavat jo toista vuotta livelähetykset Helsinki Cupista. Alustana on Pohjoismaiden suurin livestriimausalusta SolidSport ja laitteina useat kymmenet Samsumg Galaxy -tabletit ja -älypuhelimet. Otteluita pelataan tänä vuonna ennätysmäärä, yli 4 500, ympäri pääkaupungin pallokenttiä. Turnauksen finaalit mitellään Helsingin Töölön Pallokentällä ja tapahtuma-alue Love the Ball Center viihdyttää Käpylän urheilupuistossa.

”Olemme ilolla mukana Samsungin kanssa Suomen suurimmassa juniorijalkapalloturnauksessa, Helsinki Cupissa. Pandemia-ajan jälkeen on mahtava nähdä jälleen runsaasti kasvokkain kohtaamisia ja kansainvälisyyttä nuorisourheilun parissa. Haluamme välittää pelit kaikille kiinnostuneille mahdollisimman laajasti, ja madaltaa kynnystä päästä osaksi tapahtumaa, sekä sen mahtavaa fiilistä. Kisojen jälkeen lahjoitamme Helsinki Cupille 110 Samsung Galaxy -laitetta tapahtumaa tukevaan hyötykäyttöön. Lisäksi huomioimme joukkueiden tärkeitä taustajoukkoja erityisellä, Helsinki Cup -applikaation kautta järjestettävällä Gigantti-kisalla*. Kiitämme sen myötä arvokkaita, mutta usein piiloon jääviä arjen ratkaisijoita, joilta löytyy aikaa ja apua juniorifutiksen täysipainoiseen mahdollistamiseen”, kertoo Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä.

”On mahtava päästä tukemaan nuorten liikuntaa yhdessä Gigantin kanssa näissä merkeissä, ja hyödyntämään teknologiaa positiivisten futiskokemuksien jakamisessa. Viime vuonna pääsimme striimaamaan SolidSportin kanssa suurimman osan otteluista, tänä vuonna jo kaikki ottelut. Toivomme, että myös Helsinki Cup saa paljon hyötyä tapahtuman kehittämiseen, sekä elämysten tarjoamiseen myös niille, jotka eivät pääse paikan päälle seuraamaan pelejä Samsung Galaxy Tab A8 -tablettien, sekä Galaxy A22 5G -älypuhelimien avulla”, kuvailee Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Helsinki Cupin ottelut ovat katsottavissa SolidSportilla turnauksen aikana 11.–16.7. pientä maksua vastaan (12,90 €/15,90 €). Jokainen ottelu on nähtävillä omana lähetyksenään ja kaikista striimeistä tulee saataville myös tallenne viimeistään seuraavana päivänä.

”Hienoa, että Gigantti ja Samsung mahdollistavat jälleen turnauksen kuvaamisen näin kattavasti ja osallistavasti. SolidSport syntyi aikoinaan ajatuksesta koota urheilulajit, iästä tai tasosta riippumatta, yhteen paikkaan ja kaikkien ulottuville - yksinkertaisella mutta houkuttelevalla, digitaalisella tavalla. Tavoite havainnollistuu Helsinki Cupissa täydellisesti ja toivon, että esimerkki saa seurat ja tiimit tutkimaan myös omia mahdollisuuksiaan SolidSportin hyödyntämisessä, erityisesti varainhankinnassa” muistuttaa Sauli Silvonen, SolidSportin maajohtaja.

* Gigantti-kisaan pääsee osallistumaan Helsinki Cup-aplikaatiossa ilmoittamalla oman joukkueensa tärkeimmän taustaratkaisijan ja kirjoittamalla hänelle kiitoksen. Parhaat kiitokset luetaan joka arkipäivä kello 16 Love the Ball Centerissä ja joka arkipäivä yksi arvottu kiitoksen saaja voittaa Samsung Galaxy Tabin.

Lisätiedot

Gigantti: Head of Brand & Digital Sami Särkelä, sami.sarkela(a)gigantti.fi, 040 555 3744
Samsung Electronics: Mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom, mika.engblom(a)samsung.com, 040 860 4420
SolidSport: maajohtaja Sauli Silvonen, ssilvonen(a)solidsport.com

Yhteyshenkilöt

Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä.

Meillä on Suomessa 42 myymälää ja yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 1 500 giganttilaista - myymälöiden ohella netti- ja yritysmyynnissä, sekä asiakaspalvelu- että jakelukeskuksissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Sanomatalossa.

Liikevaihtomme tilikaudella 2022/2023 oli 525 miljoonaa euroa. Olemme osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkaketjun, Currys plc:n, omistukseen.

Lisätietoa meistä löydät kotisivuilta osoitteesta: gigantti.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gigantti

Kierrätätkö kodinelektroniikkaa oikein? ”Elektroniset lelut ja sähkötupakatkin kuuluvat SER-kierrätykseen”19.3.2024 11:20:45 EET | Uutinen

Kodinelektroniikan kierrätys on elintärkeää, ja suomalaiset kierrätyskansaa. Mutta sähkö- ja elektroniikkaromun suhteen harhaluuloja ja kierrätyslipsahduksia esiintyy vielä jonkin verran. Gigantti-myymälöiden SER-pisteillä ollaan kuluneena vuonna tehostettu järjestelyjä ja tiedotusta, tavoitteena kannustaa kierrättämään elektroniikkaa oikein. Palveluna suosiotaan nostaa etenkin laitteiden nouto kotiovelta kierrätykseen, jonka hankkii jo puolet asiakkaista, jotka vaihtavat kodinkoneensa uuteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye