Gigantti

Tietotaitoja ja tarjouksia, kisailua ja kesäeväitä - Lappeenrannan Gigantin perhetapahtuma 18.6. huomioi ensilaitteen ostajat ja nostaa esille digiturvallisuuden

Jaa

Gigantti isännöi Lappeenrannassa koko perheen tapahtumaa lauantaina 18.6. kello 10–17. Luvassa on asiantuntijavinkkejä ensilaitteen ostajille, digipelaajille ja liittymää hankkiville. Katse suunnataan myös laitteiden käyttöturvallisuuteen. Maksuttomien kesäherkkujen, pelailun ja piirustuskisailun ohella ihastelemaan pääsee Lauritsalan VPK:n kalustoa. Mukaan saattaa tarttua jopa DNA:n Jopo, joka arvotaan liittymää hankkivien tai päivittäneiden kesken.

Gigantin perhepäivä tarjoaa tietotaitoja ensilaitteiden valintaan ja käyttöönottoon. (Gigantti Oy / Petri Saarelainen)
Gigantin perhepäivä tarjoaa tietotaitoja ensilaitteiden valintaan ja käyttöönottoon. (Gigantti Oy / Petri Saarelainen)

Gigantin tavaratalopäällikkö Jaana Tuominen halusi tiimeineen järjestää kesäisen tapahtumapäivän, joka toisi lappeenrantalaisia yhteen vanhojen kunnon kyläjuhlien malliin.

”Mielessämme oli jo alusta alkaen etenkin lapset ja lapsiperheet; hyväntuulista yhdessäoloa ja kesälauantain viettämistä. Tapahtumakumppaniksi saimme mukaan DNA:n, joka huomioi perheen pienimpiä yllätyslahjoilla ja tarjoaa mahtavan arvontapalkinnon – kukapa nyt ei pinkillä Jopolla haluaisi kurvailla kohti juhannusta”, Tuominen hymyilee.

Maksuttomien pillimehujen, jäätelöiden ja makkaranpaiston ohella päivässä on syvempää digisanomaa, jonka Tuominen haluaa näkyvän luontevasti kaupallisuuden keskellä.

”Yhteiskunta digitalisoituu ja tuskailemme yhä useammin siihen liittyvien arjen asioiden kanssa. Vanhempina haluamme esimerkiksi ymmärtää, millaiset laitteet ja asetukset ovat sopivia alakouluikäisille lapsille. Siksi haluamme opastaa tapahtumapäivässä etenkin käyttöturvallisuuteen liittyen, sekä tietenkin tuotteissa ja palveluissa, jotka sopivat lapsiperheasiakkaille. Tarjoamme muun muassa -40 % alennuksen huolenpitopalveluun liittyen, sekä useista tuotteista tuntuvan tarjouksen ensilaitteiden ostajille.”

Vanhemmille tarjoutuu myös mahdollisuus tutustua gamingin maailmaan Gigantin asiantuntijan opastuksella tai kokeilla pelaamista, vaikka yhdessä jälkikasvunsa kanssa.

”Gaming vahvistaa parhaimmillaan lasten oppimista ja sosiaalisia suhteita, ja voi olla jopa koko perheen yhteinen harrastus. Mielikuva pelaamisesta pelkkänä 'räiskintänä' on turhan vääristynyt – tarjolla on seikkailu-, pulma- ja rakennuspelejä, sekä fyysisiä liikuntapelejä. Myös netin kautta pelatessa kertyy usein lukuisia kavereita, joiden kanssa arkea käydään läpi, ja englannin kielen taitokin kasvaa. Mutta tässä kaikessa harrastuksen ymmärrys ja yhteinen keskustelu on perheissä tärkeää”, Tuominen pohtii.

Gigantin perhetapahtumaa vietetään lauantaina 18.6. kello 10–17, tarjoukset ovat voimassa koko viikonlopun 17.–19.6. Tarkka aikataulu ja tarjoukset ovat nähtävillä Gigantin verkkosivustolla.

Lisätiedot / Gigantti Oy:

Tavaratalopäällikkö Jaana Tuominen
Email. jaana.tuominen@gigantti.fi, p. 040 826 0220

Yhteyshenkilöt

Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä.

Meillä on Suomessa 42 myymälää ja yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 1 500 giganttilaista - myymälöiden ohella netti- ja yritysmyynnissä, sekä asiakaspalvelu- että jakelukeskuksissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Sanomatalossa.

Liikevaihtomme tilikaudella 2022/2023 oli 525 miljoonaa euroa. Olemme osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkaketjun, Currys plc:n, omistukseen.

Lisätietoa meistä löydät kotisivuilta osoitteesta: gigantti.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gigantti

Kierrätätkö kodinelektroniikkaa oikein? ”Elektroniset lelut ja sähkötupakatkin kuuluvat SER-kierrätykseen”19.3.2024 11:20:45 EET | Uutinen

Kodinelektroniikan kierrätys on elintärkeää, ja suomalaiset kierrätyskansaa. Mutta sähkö- ja elektroniikkaromun suhteen harhaluuloja ja kierrätyslipsahduksia esiintyy vielä jonkin verran. Gigantti-myymälöiden SER-pisteillä ollaan kuluneena vuonna tehostettu järjestelyjä ja tiedotusta, tavoitteena kannustaa kierrättämään elektroniikkaa oikein. Palveluna suosiotaan nostaa etenkin laitteiden nouto kotiovelta kierrätykseen, jonka hankkii jo puolet asiakkaista, jotka vaihtavat kodinkoneensa uuteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye