Minerva Kustannus

Pekka Saurin uusi kirja valaa uskoa tulevaan

Jaa
Pekka Sauri tarjoaa kirjassaan tapoja mielenrauhan löytämiseen levottomassa maailmassa ja luo uskoa siihen, että ihmiskunnan parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin.

Viime vuosien jatkuvat kriisit ovat syösseet meidät uuteen epävarmuuden aikaan. Ilmastonmuutos, pandemia ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat saaneet tulevaisuuden näyttämään arvaamattomalta ja hallitsemattomalta. Tällä kaikella on ollut niin poliittisia kuin psykologisiakin seurauksia.

Ihmiskunnan tulevaisuutta ei voida enää laskea myöskään tiedon ja teknologian jatkuvan edistymisen varaan.

Kuinka selvitä tästä kaikesta ja säilyttää myönteinen asenne ja toivo paremmasta tulevaisuudesta?

”Kysymyksenasetteluni lähtee liikkeelle oman mielenrauhani järkkymisestä tässä levottomassa maailmassa… Yritän luonnostella senkaltaista maailmankäsitystä, josta olisi jotakin hyötyä huojennettaessa arkielämän ahdistuksia ja lohduttomuuden ja toivottomuuden tuntemuksia ja jossa optimismia voisi pitää perustellumpana asenteena kuin pessimismiä.
Ihminen oppii ja tulee vähitellen viisaammaksi. Sivilisaatio voittaa.”

Pekka Sauri: Mielenrauha levottomassa maailmassa
Ilmestyy 5.9.2023
Myös e- ja äänikirjana

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Minerva Kustannus
Minerva Kustannus
Eerikinkatu 27, 2. krs
00180 HELSINKI

https://www.minervakustannus.fi

Minerva Kustannus julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi.

Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Kustannustoimintamme pääalueet ovat tieto- ja harrastekirjat, lahja- ja kuvateokset sekä lastenkirjat.

Haluamme olla innovatiivinen ja avarakatseinen laatukirjojen kustantaja.

Minerva Kustannus kuuluu WSOY-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Sotavankina Neuvostoliitossa2.10.2023 08:31:51 EEST | Tiedote

Tervetuloa tilaisuuteen, jossa julkistetaan Ariela Säkkisen kirjoittama teos Pahinta oli kylmyys – Paavo Yli-Vakkurin vuodet sotavankina Neuvostoliitossa. Julkistustilaisuus järjestetään torstaina 5.10. klo 13.00 alkaen Werner Söderströmin Pohjantähti-paviljongissa osoitteessa Lönnrotinkatu 18, Helsinki. Käynti Pohjantähteen Werner Söderström Oy:n toimitalon sisäpihalta. ilmoittautumiset sähköpostitse: kustannus@minervakustannus.fi

Suomalaisen sotavangin muistelmat julkaistaan 5.10.27.9.2023 09:26:42 EEST | Tiedote

Tervetuloa tilaisuuteen, jossa julkistetaan Ariela Säkkisen teos Pahinta oli kylmyys - Paavo Yli-Vakkurin vuodet sotavankina Neuvostoliitossa. Kirjan julkistustilaisuus järjestetään torstaina 5.10. klo 13.00 alkaen Werner Söderströmin Pohjantähti-paviljongissa osoitteessa Lönnrotinkatu 18, Helsinki. Käynti Pohjantähteen Werner Söderström Oy:n toimitalon sisäpihalta. ilmoittautumiset sähköpostitse: kustannus@minervakustannus.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme