Sunborn Events

Legendaarisen Savoy-teatterin ravintolatoiminnot Sunborn Eventsille

Jaa

Ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Events Oy aloittaa perinteikkään helsinkiläisen Savoy-teatterin ravintolakumppanina. Uudesta ravintolakokonaisuudesta tulee Sunborn Eventsin lippulaivatuote aivan Helsingin ytimessä.

Savoy-teatterin tapahtumatarjoilujen ja cateringin lisäksi Sunborn Events ottaa vastuulleen teatterin yhteydessä toimivan 200-paikkaisen ravintolan sekä Eteläesplanadilla sijaitsevan liiketilan, johon avataan syksyn aikana uusi, tyylikäs 80-paikkainen viini- ja samppanjabaari. Viinibaarista on myös kulku teatterin tiloihin.

– Olemme todella innoissamme, että Sunborn Events Oy jatkaa toimintaansa Helsingissä ja vieläpä upealla sijainnilla Esplanadin kupeessa. Uuden ravintolakokonaisuuden on tarkoitus palvella aamuvarhaisesta iltamyöhään. Viini- ja samppanjabaarin aukeaa jo aamulla kahvilana, jolloin lähialueella työskentelevät voivat hakea meiltä aamun palavereihinsa pienpaahtimon kahvia ja vastapaistetun croissantin. Teatterin ravintolassa tarjoillaan arkisin lounasta ja esitysiltoina show & dinner -illallisia. Illan voi päättää lasillisella ja tapaksilla viini- ja samppanjabaarin puolella. Lisäksi tulemme tarjoamaan kiinteistössä ja lähistöllä toimiville yrityksille catering- ja kokoustarjoilupalveluja, kertoo Sunborn Events Oy:n toimitusjohtaja Riikka Kuusniemi.

Uudet tilat remontoidaan kahdessa vaiheessa. Osassa tiloja on jo käynnistynyt kunnostustyöt, joiden on määrä valmistua marraskuun alkuun mennessä. Marraskuussa myös lounas- ja show & dinner -toiminta pääsevät alkamaan ja viini- ja samppanjabaari avataan.

Monipuolinen osaaja monipuoliseen taloon

Sunborn Events on ollut jo yli vuosikymmenen ajan yksi merkittävimmistä ravintola-, tapahtuma- ja cateringtoimijoista Varsinais-Suomessa, ja se on laajentanut toimintaansa koko ajan. Yritys on hoitanut menestyksekkäästi ravintola- ja cateringpalveluja muun muassa Turun Logomossa, Turun linnassa ja Helsingin Kulttuuritalolla sekä monissa valtakunnallisesti tunnetuissa tapahtumissa kuten Paavo Nurmi Games, Tall Ship Races ja viimeisimpänä Pori Jazzissa heinäkuussa 2023.

Savoy-teatteri sijaitsee aivan Esplanadin puiston kupeessa Helsingin Kaartinkaupungissa. Rakennuksen omistaa A. Ahlström Oy. 750-paikkainen Savoy-teatteri tunnetaan kansainvälisenä ja monipuolisena tapahtumasalina, jonka tapahtumissa vieraili ennen koronavuosia 120 000 kävijää vuosittain ja lounailla jopa 500 kävijää päivittäin. 

 – A. Ahlström Osakeyhtiön vuonna 1937 rakennuttama Teollisuuspalatsi eli Eteläesplanadi 14 on Ahlströmin sukuyhtiöille merkityksellinen kiinteistö. Etsimme pitkään kunnianhimoista kumppania talon keskeiseen liiketilaan, ja olemme erityisen tyytyväisiä siitä, että kiinteistö on nyt täyteen vuokrattu. On hienoa, että Sunbornin liiketoimintakonsepti tuo Eteläesplanadi 14 -kiinteistöön elämää aamusta iltaan, kommentoi A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Peter Ahlström

Savoy-teatteria operoi Helsingin kaupunki, jonka kanssa tullaan tekemään tiivistä yhteistyötä.

– Odotamme innolla uuden ravintolayhteistyön käynnistymistä. Uskomme sen tuottavan entistä parempia, asiakaslähtöisiä palveluja sekä syventävän Savoy-teatterin ja ravintolan asiakkaillemme tuottamaa kokonaiselämystä, sanoo Savoy-teatterin johtaja Antti Manninen

Huippuunsa hiottu asiakaskokemus

Savoy-teatterissa uudesta ruokatuotteesta vastaavat Sunborn Eventsin keittiötoimenpäällikkö Kristian Karnell sekä keittiöpäällikkö Antti Isoniemelä. Sunborn Eventsin kehitysjohtaja Juha Leinonen toimii projektinvetäjänä käynnistysvaiheessa.

– Sunborn Events lähtee todella innostuneena luomaan jälleen jotain uutta ja erilaista legendaarisen Savoy-teatterin kumppanina. Rima on asetettu korkealle, sillä ympärillämme ovat nyt Helsingin parhaimmat ravintolat. Asiakaskokemus tullaan hiomaan huippuunsa. Yhteistyö on alkanut todella nopealla aikataululla ja ensimmäiset tapahtuma- ja catering-tilaukset on jo tehty. Savoy-teatterin ravintoloiden henkilökunnasta on parhaillaan käynnissä myös rekrytoinnit, Leinonen täsmentää.

Lisätietoja:

Riikka Kuusniemi
toimitusjohtaja 
Sunborn Events Oy
p. 044 55 66 260
riikka.kuusniemi@sunborn.fi

Pia Lindborg
kiinteistöjohtaja
A. Ahlström Kiinteistöt Oy
p. 050 328 8579
pia.lindborg@a-ahlstrom.fi

Sunborn Events Oy on ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys ja osa perheomisteista Sunborn Groupia. Sunborn Events Oy vastaa ravintola-, tapahtuma- ja cateringpalveluista muun muassa Turun Logomossa sekä Turun linnassa ja toteuttaa vuosittain myös kymmeniä tapahtumia. Sunborn-konserniin kuuluvat lisäksi muun muassa Naantalin ja Ruissalon Kylpylät. Konsernissa onkin jo 50 vuoden kokemus hotelli- ja ravintola-alalta aina tasokkaista ravintoloista palkittuihin kokous- ja konferenssipalveluihin.

A. Ahlström Oy on pitkäjänteinen teollinen omistaja, jonka sijoitukset keskittyvät maailmanlaajuisesti metsä- ja kuituteknologioiden alueelle. Yritys pyrkii luomaan pitkäaikaista omistaja-arvoa aktiivisella liiketoiminnan kehittämisellä myös ympäristöteknologian, kiinteistöjen ja muun sijoitustoiminnan saralla. A. Ahlström Oy on perheomisteinen yritys, jolla on yli 170 vuoden toimintahistoria. Yrityksen missiona on luoda parempi maailma tuleville sukupolville kestävän arvonluonnin avulla. Yrityksen portfolioon kuuluvat yksityisomisteiset M&J Recycling A/S, Munksjö Paper AB, Ahlström Invest B.V. (jolla merkittävä omistus Ahlstrom Oyj:ssä), Bast Fibre Technologies Inc. ja GPV Group A/S. Lisäksi merkittävät sijoitukset listatuissa yhtiöissä Detection Technology Oyj, Glaston Oyj ja Suominen Oyj. Portfolioon kuuluu myös huomattavia kiinteistö- ja metsäomistuksia, joita hallinnoi tytäryhtiö A. Ahlström Kiinteistöt Oy. Vuonna 2022 portfolioyhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 5.7 miljardia euroa ja ne työllistivät yhteensä noin 18 500 ihmistä 32 maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Events

Succeföreställningen om Edith Piafs liv kommer till Helsingfors och Åbo i december23.8.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Sunborn Events och Hollstenevents tar den franska musikföreställningen Piaf! The Show till Finland för första gången. Piaf! The Show, regisserad av Gil Marsallan, är en tribut till den mest hyllade sångerskan i Frankrikes historia, Edith Piaf, och berättar den otroliga livshistorien om den lilla sparven från Paris genom hennes oförglömliga sånger. Musikupplevelsen kan ses på Musikhuset i Helsingfors söndagen den 3 december och på Logomo i Åbo måndagen den 4 december.

Edith Piafin elämästä kertova menestysshow Helsinkiin ja Turkuun joulukuussa23.8.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Sunborn Events ja Hollstenevents tuovat ensi kertaa Suomeen ranskalaisen Piaf! The Show -musiikkispektaakkelin. Gil Marsallan ohjaama Piaf! The Show on kunnianosoitus Ranskan kaikkien aikojen arvostetuimmalle laulajalle Edith Piafille, ja se kertoo Pariisin varpusen uskomattoman elämäntarinan hänen unohtumattomien laulujensa kautta. Musiikkielämys on mahdollista nähdä Helsingin Musiikkitalossa sunnuntaina 3. joulukuuta ja Turun Logomossa maanantaina 4. joulukuuta.

Ovet auki kulttuurinnälkäisille – keväällä Kulttuuritalolla poikkeuksellinen kattaus15.2.2022 12:33:36 EET | Uutinen

Helsingin Kulttuuritalolle tulee ennätyksellisen vilkas kevät. Rajoitusten poistuttua keikkoja ja tapahtumia järjestetään nyt historiallisen paljon. Kevään kalenterissa on jo yli 50 tapahtumaa konserteista stand-upiin ja seminaareihin. Lisää tapahtumia julkaistaan vielä kevään aikana, kertoo Sunborn Eventsin aluejohtaja Sami Hokkanen. Kevään kattauksesta Hokkanen nostaa esiin mm. toukokuussa Kulttuuritaloon saapuvan Macy Grayn, SF-Bluesin 20-vuotisjuhlakonsertin (Pepe Ahlqvist, Heikki Silvennoinen ja Dave Lindholm), Postmodern Jukeboxin, joka versioi nykypäivän pop-klassikoita 20-luvun tyyliin, Sami Hedbergin juhlakiertueen ja Jethro Tullin konsertin. Kultsan keväässä on luvassa myös drag-artistien esityksiä. Kesää kohti mentäessä meno alkaa kansainvälistyä entisestään - kesäkuussa nähdään mm. Mew, Hanson, Gogol Bordello, Iggy Pop ja Tom Odell. Myös yritystilaisuuksia järjestetään selvästi enemmän. "Kulttuuritalon kokoustilojen kysyntä on jo herännyt. Nyt on hyvä aika varmistaa kokousp

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme