McDonald's

Vantaan Variston McDonald’s-ravintola uudistuu

Jaa

Vantaan Variston McDonald’s-ravintolaa remontoidaan 11.9. alkaen. Remontin aikana ravintola on suljettu, ja se avataan uudistettuna noin kahden viikon kuluttua remontin käynnistymisestä.

Variston Mäkkäri menee remonttiin 11.9.2023. Remontissa uudistetaan muun muassa ravintolan keittiötä ja asiakkaiden WC-tiloja.

Ravintola on remontin aikana suljettu. Remontin arvioidaan kestävän kaksi viikkoa.

Variston remontin aikana muut Mäkkärit Vantaan Kaivokselassa, Tammistossa, Tuupakassa ja Vaaralassa sekä esimerkiksi Helsingin Pitäjänmäen Mäkkäri palvelevat asiakkaita normaalisti.

Lisätietoja:

Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen, puh. 040 577 5570, sami.kortelainen (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

McDonald’s McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 119 maassa, yhteensä noin 39 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 38 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 71 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 274 M€ vuonna 2022. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 13 %. Ravintoloista 53 eli noin 75 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme