Minerva Kustannus

Mistä feminismissä todella on kysymys

Jaa

Feminismistä on vallalla monenlaisia – usein vääriä – käsityksiä. Johanna Frondeliuksen yleistajuinen tietoteos avaa feminismin perusteita laajasti ja auttaa ymmärtämään siitä käytävää keskustelua. Feminismi ei ole vain naisten asia.


Kirja ravistelee vanhakantaisia ajatuksia ja selittää perinpohjaisesti ja jokaiselle ymmärrettävästi, miksi jokaisen pitäisi uskaltaa olla ylpeästi feministi.
Helposti lähestyttävä kirja kertoo historian kautta tasa-arvoliikkeen eri aalloista ja selvittää intersektionaalisen feminismin käsitettä. Se antaa myös konkreettisia esimerkkejä arkielämän feminismistä ja patriarkaatin aiheuttamista ongelmista – feminismin kritiikkiä unohtamatta.


Johanna Frondelius on toimittaja ja tietokirjailija. Hän on julkaissut aiemmin teokset Mokaamalla menestykseen sekä New York – Maailman paras shithole city.

Johanna Frondelius
Feminismiä ihan kaikille
Ilmestyy 19.9.2023
myös e- ja äänikirjana

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Johanna Frondelius, kuva ©Uzi Varon
Johanna Frondelius, kuva ©Uzi Varon
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme