Raksystems Insinööritoimisto Oy

Nimitys: Katja Tähtinen Raksystems Climate Solutionsin liiketoimintajohtajaksi vahvistamaan hiilineutraalia rakentamista Geolon avulla

Jaa

Raksystems Climate Solutions Oy sai vahvistusta Geolo-ratkaisun kehittämiseen, kun tekniikan tohtori Katja Tähtinen aloitti 1.9.2023 yrityksen liiketoimintajohtajana. Geolo on täysin uudenlainen tapa minimoida rakennusaikaisia CO2-päästöjä ja energiankulutusta sekä optimoida rakennusaikaisia tuotanto-olosuhteita. Ratkaisun avulla rakentamisen aikaisen lämmityksen voi toteuttaa hiilineutraalisti, tai jopa täysin päästöttömästi uusiutuvan maalämmön avulla.

Katja Tähtinen aloitti 1.9.2023 Raksystemsillä
Katja Tähtinen aloitti 1.9.2023 Raksystemsillä Climate Solutions Oy:n liiketoimintajohtajana

Tähtinen on toiminut kestävän rakentamisen, kuntotutkimus- ja sisäilma-asioiden, terve talo -ratkaisujen sekä rakennusten tilojen käyttäjäkokemuksen parissa jo 25 vuoden ajan. Ura on rakentunut insinöörin työssä, palveluiden kehittämisessä ja viimeisten 15 vuoden ajan painottuen myös alan tutkimukseen ja kehittämiseen. Tähtinen jatkaa myös akateemista uraansa nykyisen työn ohella.

"On hienoa päästä mukaan toteuttamaan ja kehittämään Raksystems Climate Solutionsin kestävän kehityksen ratkaisuja rakentamisen koko ketjuun. Raksystems Groupissa on erityisen hyvä yhdistelmä eri alojen osaamista, mikä tuo monia mahdollisuuksia toimintojen kehittämiseen ja isoja etuja asiakkaillemme. Olen kiitollinen, että saan toteuttaa omaa sisäistä paloani kestävän rakentamisen ja vastuullisuus- sekä ympäristöasioiden parissa ja olla mukana viemässä palveluitamme asiakkaillemme sekä edistämässä kestävää rakentamista myös käytännössä", Tähtinen summaa.

Yrityksen yhtenä tavoitteena on uudistaa ja kehittää rakentamisen toimialaa kestävämpään suuntaan niin yhteiskunnallisen vaikuttamisen kautta kuin rakennustyömaa kerrallaan.

”Katjan mukaantulon myötä Geolon liiketoiminta ottaa jälleen uuden askeleen eteenpäin kohti tavoitettamme, sillä rakentamisen aikaiset olosuhdehallinnan ratkaisut ovat kriittisessä roolissa, kun puhutaan terveistä rakenteista, tuotantotehokkuudesta ja hyvästä sisäilmasta. Näihin kaikkiin asioihin voimme vaikuttaa tekemisellämme", Raksystemsin Climate Solutions Oy:n toimitusjohtaja Janne Vanhanen sanoo.

"Yhdistämällä Katjan asiantuntijuuden sekä Geolon tarjoamat uudet mahdollisuudet on asiakkaittemme entistä helpompi toteuttaa omia vastuullisuustavoitteitaan yllättävänkin monipuolisesti ja hyvinkin nopealla aikavälillä. Katjan laaja-alainen kokemus sekä osaaminen tuo nämä osa-alueet ja hyödyt entistä selkeämmin asiakkaidemme käden ulottuville”, Vanhanen lopettaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Raksystems Insinööritoimisto Oy

Rakennusalalla yli kaksi konkurssia päivässä – miksi taloyhtiöt eivät varaudu urakoitsijan maksukyvyttömyyteen?14.12.2023 07:39:00 EET | Tiedote

Tilastokeskuksen tuoreimman tilaston mukaan lokakuuhun 2023 mennessä rakennustoiminnassa oli pantu vireille 654 konkurssia. Määrään lukeutuu myös hyvämaineisia rakennusliikkeitä, mikä on saanut taloyhtiöitä harkitsemaan remontin toteuttajaa entistä tarkemmin. Asiantuntija muistuttaa, että tarkasti laaditut kilpailutusasiakirjat ovat usein ainoa turva tilanteessa.

SRV hyödyntää modernia Geolo-maalämpöratkaisua Jorvin sairaalan uudistuotannossa ja vähentää merkittävästi rakennusaikaista päästökuormaa9.11.2023 07:30:00 EET | Tiedote

SRV rakentaa Espooseen Jorvin sairaalaan uutta osastorakennusta HUSin ympäristöohjelman mukaisesti vähähiilisyys huomioiden. Rakennusaikaisten päästöjen ja energiankulutuksen vähentämiseksi hankkeeseen valittiin Raksystems Climate Solutions Oy:n Geolo-ratkaisu. Geolo mahdollistaa hankkeelle suunnitellun maalämpöenergian hyödyntämisen turvallisesti jo rakennusvaiheessa, sekä laadukkaan ja rakentamista vahvasti tukevan olosuhdehallinnan ympäri vuoden.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye