Minerva Kustannus

Ajankohtaisuudessaan hyytävä vakoilutrilleri

Jaa

Kaarnakarin uusi romaani jatkaa salaisesta Varjo-ryhmästä kertovaa trillerisarjaa. Varjo on tiedustelun erikoisryhmä, jota ei virallisesti ole edes olemassa.

Suomalaiselle tiedustelulle päätyy puolivahingossa materiaalia, joka nostaa terroriuhan ensimmäistä kertaa historiassa ylimmälle tasolle koko Euroopassa.
Salaamissyistä tilanteen ratkaisemiseksi joudutaan käyttämään Varjoa, erikoisryhmää, jota ei virallisesti ole edes olemassa. Suomalainen tiedustelu ja Varjo toimivat yhdessä eri maiden tiedustelun ja terrorismin torjuntayksiköiden kanssa. Suomi on kuitenkin avainasemassa, kun Eurooppaa ravistelevasta kriisistä etsitään kuumeisesti ulospääsyä.

– Kuka tätä balettia oikein johtaa? Sutela kysyi.

Müller oli selvästi odottanut tätä kysymystä ja vastaus tulikin heti. Valtio, jonka hän mainitsi, ei ollut yllätys kenellekään huoneessa olijalle…

Sutela veti vähän henkeä. Juttu alkoi muuttua aina vain raskaammaksi. Tämä ei tosiaankaan koskenut enää vain Suomea. Tässä oli koko Eurooppa mukana.


Ville Kaarnakari
Varjo – Operaatio Bravo-Alfa
Ilmestyy 3.10.2023
Myös e- ja äänikirjana


Ville Kaarnakari on toiminut strategiasuunnittelijana viestinnän maailmassa.
Sotilasarvoltaan hän on reservin majuri. Kirjailija on palvellut myös rauhanturvaajana
Lähi-Idässä. Hän on tullut tunnetuksi ennen kaikkea historiallisista sotatrillereistään, joissa kuvitteelliset tapahtumat on taitavasti sijoitettu todellisten historiallisten tapahtumien kehyksiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme