Seta Ry

Kiinnostaako LHBTIQ? Mediajakelumme lakkautuu, tilaa Setan tiedotteet!

Jaa

Seta luopuu mediajakelupalvelusta vuoden vaihteessa. Mediatiedotteet voi tilata Setan verkkosivujen lomakkeen kautta.

Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeusjärjestö Seta luopuu kokonaan  mediajakelupalvelusta vuoden vaihteessa. Jatkossa tietoa lähetetään mediatiedotteiden tilaajille.

Mediatiedotteet voi tilata omaan sähköpostiin Setan verkkosivujen kautta.

Seta avustaa kotimaisia ja ulkomaisia medioita seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuteen sekä sateenkaariperheisiin liittyvässä uutisoinnissa. Autamme muun muassa asiantuntijahaastateltavien löytämisessä ja aiheeseen liittyvän terminologian kanssa. Palvelua saa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Setan Sateenkaari journalismissa -opas on tarjonnut ohjeita sukupuolta ja seksuaalista suuntautumista sekä sateenkaariperheitä ja suhteiden moninaisuutta käsittelevien juttujen tekemiseen vuodesta 2012 alkaen. Oppaan uusin versio julkaistaan tammikuussa 2024.

Toimitukset ja alan oppilaitokset voivat pyytää Setalta maksutonta puhelin- ja sähköpostikonsultaatiota tai tilata asiantuntijakoulutuksen seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden teemoista tai tarkemmista substanssiteemoista. Konsultaatiopyynnöt osoitteeseen tiedottaja@seta.fi ja koulutuksen hintatiedustelut koulutustilaus@seta.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eliisa Alataloviestinnän asiantuntija

Setan viestinnän asiantuntija Eliisa Alatalo (medianomi YAMK) tukee ja neuvoo toimittajia sateenkaariteemojen käsittelyssä, haastateltavien löytämisessä sekä kuvituskuvien hankkimisessa. Hän kehittää sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä koskevan uutisoinnin sensitiivisyyttä.

Puh:050 572 3259eliisa.alatalo@seta.fi

Linkit

Seta on valtakunnallinen ihmisoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolen ilmaisusta tai kehon sukupuolta määrittävistä piirteistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Seta Ry

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye