Podimo

Uutta Podimossa: mediapersoona Rosanna Kulju aloittaa tänään Mitä Mielessä? -podcastin

Jaa

Podcast- ja äänikirjapalvelu Podimon podcast-tarjonta saa tänään odotetun lisän, kun juontaja ja mediapersoona Rosanna Kulju lanseeraa Mitä Mielessä? -podcastin. Uudessa podcastissaan Rosanna lupaa tuoda kuuntelujoilleen samaistumista, mielipiteitä jakavia aiheita, naurua ja pohdintoja elämästä 32-vuotiaana sinkkumimminä.

Uudet Mitä Mielessä? -jaksot Podimossa tiistaisin ja perjantaisin 9.1.2024 alkaen.
Uudet Mitä Mielessä? -jaksot Podimossa tiistaisin ja perjantaisin 9.1.2024 alkaen. Jere Viinikainen

Lapista kotoisin oleva Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä mimmienergiastaan, joka kuuluu vahvasti myös uudessa Mitä Mielessä? -podcastissa. Rosannalle tärkeitä asioita ovat mielenterveys, naiseus ja perhe. Hänet tunnetaan räväkästä persoonastaan, asenteestaan ja ruotsinkielisyydestään. Itsevarmuus, kannustava ilmapiiri ja tunteita herättävät keskustelut ovat osa Rosannan somepresenssiä ja ne ovat myös uuden podcastin syntymisen takana.

”Halusin perustaa Mitä Mielessä? -podcastin, koska pohdin tosi paljon erilaisia asioita elämässä ja halusin näille pohdinnoille ja ajatuksille oman alustan”, Rosanna kommentoi. ”Tein monta vuotta yksin podcastia ja tykkäsin siitä kovasti. Tämä podcast on oikeastaan paluu juurille minulle henkilökohtaisesti. Kaikki muistavat, kun aikoinaan Facebookiin tuli mahdollisuus kirjoittaa omalle aikajanalle statuspäivityksiä ja siinä luki ’Mitä Mielessä?’ Siitä on tämä podcast tehty – aiheista laidasta laitaan.”

Mitä Mielessä? -podcastin kautta Rosannan seuraajat pääsevät myös jakamaan podcastin Rosannan kanssa. Kuuntelijat ovat äänessä Rosannalle tulleiden viestien kautta, kun Rosanna pohtii juuri sillä hetkellä häntä ja hänen seuraajiaan mietityttäviä asioita. 

”Lupaan kuuntelijoille samaistumista, mielipiteitä jakavia aiheita, naurua ja pohdintoja elämästä 32-vuotiaana sinkkumimminä, joka asuu Helsingissä ja työskentelee somessa, mutta salaa välillä haaveilee ihan erilaisesta elämästä”, Rosanna kuvailee. ”Kuuntelijat pääsevät mukaan tekemiseen, sillä jaksoissa käytetään ääniviestejä kuuntelijoilta. Tämä podcast on siis mun ja yleisön yhteinen pohdintahetki. Jaksot ovat aina maksimissaan 20 minuuttisia, joten niitä ehtii hyvin vaikkapa aamutoimien aikana kuunnella”.

Mitä Mielessä? -jaksot Podimossa tiistaisin ja perjantaisin 9.1.2024 alkaen. Ensimmäisessä, tänään ilmestyneessä, jaksossa Rosanna pohtii pitäisikö hankkia lapsi yksin vai mistä löytää oikea kumppani jakamaan lapsikokemukset yhdessä.

Podimo

Podimo on kuukausimaksullinen podcast- ja äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman yksinoikeuspodcasteja ja suomenkieliset äänikirjat edulliseen kuukausihintaan. Podimosta löytyy paras valikoima viihdettä ja true crime -podcasteja, joita ovat mm. Gaala, Selvin Päin, Murha Joka Tapahtui, Pahuuden Jälkeen ja Kerhotalo, sekä podcasteja isoilta viihdetähdiltä, kuten Aki Linnanahteen Talk Show, Sointu Borgin ja Janni Hussin Sana on Vapaa ja Sara Parikan Saran Kaverikirja. Podimo työskentelee väsymättä parhaan kuuntelukokemuksen kehittämiseksi, ja sovellus onkin saanut sovelluskaupoissa korkeat arviot. Podimo myös rahoittaa tutkivaa journalismia sekä tekee yhteistyötä muun muassa Disneyn, iHeartMedian, Wonderyn ja Paramount Network Espanjan kanssa.

Euroopan nopeimmin kasvava audiopalvelu on tällä hetkellä saatavilla Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Espanjassa, Alankomaissa ja Meksikossa. Podimoa voi käyttää iOS- ja Android-versioina, iPadissa ja CarPlayssa sekä selaimessa osoitteessa Podimo.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja, mediatunnukset Podimoon ja pyynnöt embargo-jaksokuunteluista:
Juhani Lassila
040 541 2365
juhani@johnnyl.fi

Kuvat

Uudet Mitä Mielessä? -jaksot Podimossa tiistaisin ja perjantaisin 9.1.2024 alkaen.
Uudet Mitä Mielessä? -jaksot Podimossa tiistaisin ja perjantaisin 9.1.2024 alkaen.
Lataa
Lapista kotoisin oleva Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä mimmienergiastaan, joka kuuluu vahvasti myös uudessa Mitä Mielessä? -podcastissa.
Lapista kotoisin oleva Rosanna Kulju on tunnettu rempseästä luonteestaan sekä mimmienergiastaan, joka kuuluu vahvasti myös uudessa Mitä Mielessä? -podcastissa.
Lataa
”Lupaan kuuntelijoille samaistumista, mielipiteitä jakavia aiheita, naurua ja pohdintoja elämästä 32-vuotiaana sinkkumimminä, joka asuu Helsingissä ja työskentelee somessa, mutta salaa välillä haaveilee ihan erilaisesta elämästä”, Rosanna Kulju kuvailee.
”Lupaan kuuntelijoille samaistumista, mielipiteitä jakavia aiheita, naurua ja pohdintoja elämästä 32-vuotiaana sinkkumimminä, joka asuu Helsingissä ja työskentelee somessa, mutta salaa välillä haaveilee ihan erilaisesta elämästä”, Rosanna Kulju kuvailee.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Podimo

Tutkimus: yhä useampi suomalainen on valmis maksamaan podcasteista, joita kuunnellaan kotiaskareiden lomassa ja jopa saunassa14.3.2024 08:00:01 EET | Tiedote

Podimon Norstatilla teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan podcastien ammattimaisuudelle annetaan koko ajan enemmän arvoa, sillä 62 % podcasteja kuuntelevista suomalaisista olisi valmis maksamaan niistä (2023: 49 %). Viihde- ja ajankohtaisaiheet kiinnostavat yhä enemmän ja podasteja kuunnellaan kodin ja ulkoilun ohella jopa saunassa, suihkussa ja nukkumaan mennessä.

Uusi Podimo Relfect paljastaa: Sana on Vapaa, Aki Linnanahde Talk Show ja Paritellen Podimon suosituimmat podcastit vuonna 202320.12.2023 11:05:18 EET | Tiedote

Viime vuonna Suomessa aloittanut tanskalainen podcast- ja äänikirjapalvelu Podimo julkisti tänään uuden Reflect-toiminnon, joka kokoaa palvelun käyttäjien podcast- ja äänikirjavuoden yhteen helppoon näkymään. Tänä vuonna suomalaiset kuuntelivat Podimon sisältöjä 6,7 miljoonaa tuntia ja suosituimmat podcastit olivat Sointu Borgin ja Janni Hussin Sana on vapaa, Aki Linnanahde Talk Show sekä Desire Nymarkin ja Viivi Rintasen Paritellen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye