Osuuskunta KPY

Nathalie Kuosa nimitetty Epicalin talousjohtajaksi – samalla yhtiön johtoryhmä uudistuu

Jaa

Enfon tytäryhtiö Epical on nimittänyt uudeksi talous- ja operatiiviseksi johtajakseen MBA, FM Nathalie Kuosan. Kuosa aloittaa tehtävässään 1.4.2024 ja liittyy samalla yhtiön johtoryhmään. Hän vastaa yhtiön talous-, HR- ja IT-toiminnoista.

Nathalie Kuosa aloittaa Epicalin talous- ja operatiivisena johtajana 1.4.2024.
Nathalie Kuosa aloittaa Epicalin talous- ja operatiivisena johtajana 1.4.2024.

Kuosa siirtyy tehtävään Evitec Oy:stä, jossa hän on toiminut viimeksi talousjohtajana ja kestävän kehityksen johtajana. Hänellä on 19 vuoden kokemus IT-alan yritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta eri tehtävissä, kuten talous-, henkilöstö- ja IT-hallinnosta. 

”Olen innoissani uudesta roolistani ja odotan pääseväni tutustumaan työntekijöihin sekä muihin sidosryhmien jäseniin. Haluan kuulla heidän näkemyksiään ja odotuksiaan sekä kehittää ja toteuttaa yhdessä kestävän kehityksen suunnitelmaa. Kokemustani ja osaamistani hyödyntäen pyrin parantamaan yrityksen kannattavuutta ja priorisoimaan positiivisia asiakas- ja työntekijäkokemuksia yhteistyössä tiimin kanssa,” kommentoi Kuosa. 

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Kuosan osaksi Epicalin tiimiä. Hän tuo mukanaan vankkaa osaamista talousjohtamisesta, strategisesta suunnittelusta sekä henkilöstöhallinnosta. Hän on tulosorientoitunut ja sitoutunut yhtiömme tavoitteisiin. Kuosa on myös innostava ja motivoiva johtaja, joka sopii hyvin yhtiömme kulttuuriin,” toteavat Epicalin toimitusjohtaja Mikko Valorinta sekä Epicalin hallituksen puheenjohtaja ja KPY-konsernin toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen

Epical tiivistää johtoryhmäänsä  

Epical tiivistää johtoryhmänsä kokoonpanoa tukemaan yhtiön strategista suuntaa. Uudistus mahdollistaa entistä ketterämmän ja tehokkaamman johtamisen sekä tukee yhtiön strategiaa saavuttaa asema pohjoismaiden johtavana datakonsultointiyhtiönä.   

Huhtikuun alusta lähtien Epicalin johtoryhmän muodostavat CEO Mikko Valorinta, CFO ja COO Nathalie Kuosa, EVP Thomas Andersson (Business Area Digital Trust), EVP Sami Kähkönen (Business Area Data and Analytics) ja EVP Magnus Strömer (Business Area Integrations). 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Epical 

Epical on pohjoismainen datakonsultointiyritys, joka on erikoistunut muun muassa dataan ja analytiikkaan, tietoturvaan, sovelluksiin ja integraatioihin. Yhdessä 500 digiasiantuntijan kanssa yritys tukee ja mahdollistaa asiakkaiden datan hallinnan, hyödyntämisen ja suojaamisen. Epical näkee vastuullisen datan hyödyntämisen tehokkaana työkaluna, jolla voidaan aikaansaada positiivisia muutoksia maailmassa. Se auttaa ratkaisemaan asiakkaiden ja yhteiskuntamme vakavimpia ongelmia. Epical on Enfo Oy:n tytäryhtiö ja kuuluu KPY-konserniin. www.epicalgroup.com/fi 

KPY

140-vuotias KPY on arvopohjainen osuuskunta, jonka omistaa Osuuskunta KPY:n osuudenomistajien muodostama yhteisö.

Haluamme luoda elinvoimaa omaa toimintaamme laajemmin sijoittamalla arvopohjaamme sopiviin, toimintansa käynnistys- ja alkuvaiheen ohittaneisiin kannattavan kasvun yhtiöihin sekä kehittämällä modernia työpäiväkokemusta edistäviä toimitilakiinteistöjämme ja palveluitamme.

Visionamme vuoteen 2026 on olla liike-elämän ekosysteemi, joka on yksi Suomen arvostetuimmista menestyjien kasvuympäristöistä. Tätä visiota toteutamme sekä omistamalla aiempaa monipuolisemmin kiinnostavia yhtiöitä (Momentum-strategia) että luomalla ekosysteemejä ja yhteisöjä, jotka houkuttelevat osaajia ja luovat edellytyksiä yritysten kasvulle (Nova-strategia). Katsomme, että Momentum ja Nova -strategialinjamme täydentävät ja tukevat luontevasti toinen toisiaan. https://www.kpy.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta KPY

KPY-konsernin liiketulos parantui merkittävästi edellisestä vuodesta9.4.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

KPY-konsernin tilikauden 2023 operatiivinen tulos kehittyi myönteisesti. Konsernin liikevaihto, käyttökate ja liiketulos vahvistuivat edellisvuoteen verrattuna. Tytäryhtiöistä Novapolis ylsi erinomaiseen tulokseen liiketoimintaa kasvattaen ja kannattavuuttaan edelleen vahvistaen. Konsernin painopiste on ollut Novapoliksen aktiivisen kehittämisen ja tuloksen lisäksi Voimatelin ja Enfon kannattavuuden parantamisessa. Strategian mukainen työ kannattavuuden vahvistamiseksi jatkuu.

Osuma Henkilöstöpalvelut nousi henkilöstöalan suurimpien joukkoon21.3.2024 08:51:42 EET | Tiedote

Kuopiossa sijaitseva Osuma Henkilöstöpalvelut on noussut henkilöstöalan 20 suurimman yrityksen joukkoon, sijoittuen suoraan listauksen 17. sijalle. Henkilöstöalan liikevaihdon kehitystä seuraava lista julkaistaan Henkilöstöala Hela ry:n toimesta. Osuman sijoituksen myötä listalla on pitkästä aikaa toimija Itä-Suomesta. Useimmat listalla olevista yrityksistä ovat päätoimipaikaltaan Helsingissä tai Tampereella.

Märit Sareyko Epicalin uudeksi toimitusjohtajaksi20.3.2024 10:16:16 EET | Tiedote

Pohjoismaissa toimiva datakonsultointiyritys Epical saa uuden toimitusjohtajan, kun muun muassa Valtech Nordicsin toimitusjohtajana toiminut ja Stora Enson CIO:n tehtävää aiemmin hoitanut ruotsalainen Märit Sareyko aloittaa uudessa toimessa 1. huhtikuuta. Hän korvaa tehtävää aiemmin hoitaneen Mikko Valorinnan. Sareyko tuo Epicaliin osaamista muutosjohtamisesta ja syvällistä ymmärrystä pohjoismaisesta IT-markkinasta. Hän lähtee kehittämään yrityksen tuottavuutta sekä ylläpitämään Epicalin erinomaista asiakastyytyväisyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye