Vaasan Sähkö Oy

Verkkopalvelumaksu nousee 4,5 prosenttia Vaasan Sähköverkon alueella

Jaa

Huhtikuun alusta verkkopalvelumaksu nousee noin 4,5 prosenttia Vaasan Sähköverkon alueella. Korotus on ensimmäinen viiteen vuoteen, ja se kohdistuu kaikkiin verkkopalvelumaksuihin. Sähkölämmitteisessä omakotitalossa hintavaikutus on keskimäärin 2,50 euroa kuukaudessa.

Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen
Vaasan Sähkö. Kuva: Katja Lösönen

Korotuksen taustalla on yleinen verkkopalveluiden tuottamiseen liittyvä kustannusten nousu.

- Olemme pyrkineet tehostamaan toimintaamme niin, että voisimme pitää hinnat mahdollisimman vakaina, kertoo Vaasan Sähköverkon toimitusjohtaja Juha Rintamäki.

Yhtiö on onnistunut tavoitteessaan, sillä korotus on ensimmäinen viiteen vuoteen. Lisäksi vuonna 2023 Vaasan Sähköverkko siirsi kantaverkkoyhtiö Fingridin hyvittämät kantaverkkomaksut täysimääräisinä asiakkailleen.

Uusista hinnoista tiedotetaan asiakaskirjeellä.

Katso tuotekohtaiset hinnat: vaasansahkoverkko.fi/siirtohinnat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 135 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2022 oli noin 330 milj. euroa. Vuonna 2022 Vaasan Sähkö täytti 130 vuotta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkko pyytää kommentteja sähköverkon kehittämissuunnitelmaan17.5.2024 07:02:00 EEST | Tiedote

Vaasan Sähköverkko on laatinut verkon kehittämissuunnitelman, jossa esitetään, miten alueen sähköverkkoa aiotaan kehittää tulevina vuosina. Suunnitelma perustuu arvioihin erilaisista yhteiskunnallisista muutostekijöistä, kuten vihreän siirtymän edistymisestä sekä alueen väestön, palveluiden ja teollisuuden kehittymisestä. Merkittäviä tekijöitä ovat myös lämmityksen ja liikenteen sähköistyminen sekä sähkön pientuotanto. Suunnitelmaa voi kommentoida toukokuun loppuun saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye