Mikko Pitkänen on nimitetty Etelä-Suomen aluejohtajaksi

Jaa

STARK Suomi on nimittänyt Mikko Pitkäsen Etelä-Suomen aluejohtajaksi ja kaupallisen johtoryhmän jäseneksi 1.3. alkaen. Pitkänen siirtyy tehtävään asiakkuusjohtajan roolista, jossa hän on mm. kehittänyt Starkille keskeisiä asiakkuuteen liittyviä strategisia hankkeita vuodesta 2022. Hän työskenteli aiemmin Starkilla yksikönpäällikkönä ja vastasi sittemmin S-ryhmän kenttäpäällikkönä ja myyntiryhmän päällikkönä rakennustarvikekaupan myynnin johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

- Hienoa päästä johtamaan Starkin eteläisen alueen kokonaisuutta. Koen, että aluejohtajan tehtävässä voin hyödyntää ja käyttää niitä vahvuuksia, joita olen aiemmista tehtävistäni Starkilla ja muilla toimijoilla kerryttänyt. Operatiivinen tulosvastuu on tietysti erittäin tärkeä osa tulevaa työtäni ja on mainiota päästä lähemmäs ammattiasiakkaita ja tekemään yhteistyötä Starkin osaavan ja motivoituneen joukkueen kapteenina Etelä-Suomessa. Haluamme palvella tässä verkostossa rakentamisen ammattilaisia vielä entistä paremmin ja lujittaa asemaamme markkinassa. Aloitan innolla uuden tehtäväni. Talo on tuttu ja Stark on mielenkiintoisessa vaiheessa. Esimerkiksi tänä keväänä avaamme Helsingin Konalassa uuden 24/7 toimivan yksikön ja tämä tuo lisävahvuutta jo nyt kattavaan toimipisteverkostoomme, Mikko Pitkänen sanoo.

Uudessa tehtävässään Mikko Pitkänen raportoi Starkin liiketoimintajohtaja Seppo Hakaselle.

- Erinomaista saada vahva alan ammattilainen vahvistamaan ja kehittämään Etelä-Suomen aluetta eteenpäin. Mikko tuntee tämän toimintaympäristön ja markkinan sekä organisaatiomme ja sen ammattilaiset. Hän on työurallaan vastannut myynnistä ja sen kehittämisestä valtakunnallisesti ja palasi meille toissa vuonna kehittämistehtäviin, joissa on tehnyt hienoa työtä. Hänen taustansa ja vankka kokemuksensa ovat varmasti eduksi vahvan yhteistyön rakentamisessa sidosryhmiin. Aluejohtajan roolissa Mikko jatkaa asiakaspalvelun ja -kokemuksen edelleen kehittämistä Etelä-Suomessa, Seppo Hakanen toteaa.

Stark jatkaa investointeja verkostonsa kehittämiseen

Stark on jatkanut investointeja rakentajan palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen. Viime vuoden lopulla toiminta laajeni Rovaniemelle ja tulevana keväänä avautuu jälleen uusi Stark, Helsinki Konalan 24/7 toimiva toimipiste. Myös Stark Pori siirtyy uusiin tiloihin Porin Tikkulaan kevään aikana.

Näissäkin uusissa toimipisteissä Stark tarjoaa laajan ammattirakentajan valikoiman sekä ammattilaisen hankkeita tukevat palvelut. Valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Kasvukeskuksissa palvelemme lisäksi ympäri vuorokauden toimivissa STARK Nonstop-toimipisteissä sekä toimipisteiden yhteydessä toimivissa STARK Rent-konevuokraamoissa.

Lisätietoja:

Liiketoimintajohta Seppo Hakanen, Stark Suomi Oy, puh. 040 842 1848
Aluejohtaja Mikko Pitkänen, Stark Suomi Oy, puh. 050 570 0314

Tietoja julkaisijasta

STARK - reilusti rakentajan asialla
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen, ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Verkkokauppa: www.stark-suomi.fi/ 

Yhtiösivut: yritys.stark-suomi.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Tutkimus: Mökkiä ostettaessa jätetään ”remontointivara” huomattavasti useammin kuin kotia hankittaessa17.4.2024 08:45:00 EEST | Tiedote

Vain kymmenes suomalaisista ostaisi uudeksi kodikseen oman budjettihaarukkansa alapäässä olevan kohteen, joka vaatii paljon remonttitöitä, kun taas noin seitsemän kymmenestä kallistuisi hieman kalliimpaan vaihtoehtoon, jossa ei olisi akuutteja remonttitarpeita. Mökkiä ostettaessa remontointia ei siis vieroksuta läheskään yhtä paljon, selviää Stark Suomi Oy:n teettämästä tuhannen vastaajan Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksesta.

Stark selvitti, mistä syystä suomalaiset remontoivat – kauneus on 7 kertaa tärkeämpää kuin muutokset pohjaratkaisuun4.4.2024 09:25:00 EEST | Tiedote

Tuhannesta suomalaisesta kolme neljästä vastaa asuntonsa olevan vähintäänkin pienen remontin tarpeessa, selviää Stark Suomi Oy:n teettämästä Suomalaiset remontoivat ja rakentavat 2024 -tutkimuksesta. Remontointitarve kumpuaa ensisijaisesti (63 %) halusta saada asunnosta silmää miellyttävämpi. Hieman alle puolet vastaajista puolestaan kokee paikkojen käyttöiän tulevan jo vastaan. Ainoastaan noin joka kymmenes haluaa remontoida siksi, että he kokevat asunnon pohjaratkaisun kömpelöksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye