Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Hanalys 2024: Suomi, Ruotsi ja Ukraina laajentuneessa EU:ssa

Jaa

Tervetuloa osallistumaan Suomen ja Ruotsin välisen ulko- ja turvallisuuspoliittiseen Hanalys-seminaariin. Tänä vuonna keskustelussa keskitytään siihen, mitä Suomi ja Ruotsi voivat yhdessä tehdä tukeakseen Ukrainan matkaa EU:iin.

Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden myötä turvallisuusyhteistyö Pohjolassa tiivistyy entisestään. Miltä pitkän aikavälin ulko- ja turvallisuuspoliittinen kehitys näyttää EU:ssa ja lähialueillamme? Mitä Suomi ja Ruotsi voivat tehdä paitsi tukeakseen Ukrainaa taistelussa Venäjää vastaan, myös auttaakseen maata matkalla kohti tulevaa EU-jäsenyyttä?  

Seminaariin osallistuvat muun muassa Suomen ulkoministeri Elina Valtonen, Ruotsin ulkoministeri Tobias Billström, Ukrainan Euroopan ja Euro-Atlanttisen integraation varapääministeri Olha Stefanisjyna, Ukrainan Suomen-suurlähettiläs Olga Dibrova, presidentti Heather A. Conley German Marshall Fund of the United States -rahastosta ja monia muita.  

Hanasaari järjestää Hanalys-seminaarin yhteistyössä Suomen ja Ruotsin ulkoministeriöiden kanssa. Seminaarin kielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Tilaisuudessa on simultaanitulkkaus. Keskustelu lähetetään myös suorana verkossa.  

Katso kaikki osallistujat täältä: www.hanaholmen.fi/en/event/hanalys-2024/

Aika: 26.3.2024 klo 9–14.

Paikka: Hanasaari, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo  

Seuraa Hanalys -foorumia verkossa täällä: www.hanaholmen.fi/hanasaari-tv/hanalys-26-3-2024-klo-9-14/

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Hanalysista: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye