Podme

Uudet Podme Originalit tuovat Podmen maaliskuuhun toplistoja urheilusta ja suosikkijuontajien erityistä tajunnanvirtaa

Jaa

Maaliskuussa Podme-palvelussa ilmestyneet kaksi uutta Podme Original -podcastia – EveryPodi sekä Ilen ja Matin Urheiluohjelma – pitävät huolen kuuntelijan jokapäiväisen huumoriannoksen täyttymisestä.

Suosikkijuontajat Veronica Verho ja Constantinos “Gogi” Mavromichalis tuottavat EveryPodi-podcastissaan mitä erikoisinta tajunnanvirtaa ja keskustelua kuunnellessaan muista podcasteista leikattuja klippejä. 11. maaliskuuta alkanut Podme Original -podcast on kokemusta podcastaamisesta jo entuudestaan kerryttäneiden juontajiensa mukaan podi, joka mahdollistaa erikoisia keskusteluita joihin toinen ei ole pystynyt mitenkään etukäteen varautumaan.

Lue lisää EveryPodista täältä

Aiemmin maaliskuussa Podme-palvelussa julkaistiin myös etenkin urheilufaneille erityistä kuunneltavaa tarjoava Ilen ja Matin Urheiluohjelma. Keskiviikkoisin ilmestyvässä Podme Original -podcastissa juontajat ja pitkäaikaiset ystävykset Ile Uusivuori-Matti Airaksinen tekevät toplistoja urheilun ikimuistoisista hetkistä.

Aiheita kaksikolla riittää laidasta laitaan. Mitkä ikimuistoiset pelit jäivät Uusivuorelta ja Airaksiselta katsomatta? Entä mitkä olivat ns. tuhannen taalan maalipaikkoja, joista “sinäkin olisit laittanut sisään”? Entä mitkä ovat urheiluskenen parhaat mainokset ja miksi?

Maaliskuussa kaksi podia jatkuu uusin kausin. True crime -podcast Murhan anatomian 14. kaudella käsittelyssä ovat podin nelivuotisen historian aikana esiin nousseet rikostapaustoiveet, joissa syvennytään erilaisiin murhaajiin, kuten lapsiin, naisiin ja villieläimiin. Pitkään yhdessä ollut pariskunta, Maria ja Tommi, puolestaan jatkavat Meidän pitäis puhua -podcastinsa kolmannella kaudella keskustelua parisuhteen vaikeista asioista. Nyt he sukeltavat yhdessä entistä syvemmälle parisuhteiden maailmaan ja käsittelevät teemoja niin yhdessä kuin myös vieraidensa kanssa.

Maaliskuun uudet podcastit

Ilen ja Matin Urheiluohjelma

TV:stä tuttu juontaja Ile Uusivuori ja juontaja-radiotoimittaja Matti Airaksinen tekevät podcastissaan toplistoja urheilun ikimuistoisista hetkistä. Podme Original -podcastissa on luvassa muun muassa historian kovimpia kaksinkamppailuja, suurimpia altavastaajia sekä fanikamoihin liittyviä etikettisääntöjä. Ei vakavasti, mutta tosissaan. 

Uusi jakso keskiviikkoisin 6.3. alkaen. 

EveryPodi

EveryPodi on podcast, jossa kuunnellaan muita podcasteja. Välillä niistä jopa keskustellaan, joskin pääosin jutut kulkevat aiheen vierestä.

Gogi Mavromichalis ja Veronica Verho pitävät huolen kummallisista aasinsilloista ja lähes julkaisukelvottomasta sisällöstä. Tämä podi takaa kiusallisia hetkiä julkisilla paikoilla.

Uusi jakso maanantaisin 11.3. alkaen. Jaksot ovat vapaasti kuunneltavissa kaikilla alustoilla, kuten Podme-palvelussa.

Uudet kaudet

Meidän pitäis puhua

Meidän pitäis puhua -podcastin uudella kaudella Maria ja Tommi sukeltavat vielä syvemmälle parisuhteiden maailmaan ja käyvät läpi keskustelua herättäviä teemoja sekä keskenään että mielenkiintoisten vieraiden kanssa.

Uusi jakso tiistaisin 19.3. alkaen. 

Murhan anatomia

True crime -podcast Murhan anatomian 14. kausi käsittelee erityyppisiä rikostapauksia, joita on toivottu podcastin nelivuotisen historian aikana. Jaksot syventyvät erilaisiin murhaajiin, kuten naisiin, lapsiin ja villieläimiin.

Uusi jakso keskiviikkoisin 27.3. alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Veronica Verhon ja Constantinos Marvomichaliksen EveryPodi tarjoaa kuuntelijalleen sisältöä, jollaista tämä ei takuulla ole aiemmin kuullut.
Veronica Verhon ja Constantinos Marvomichaliksen EveryPodi tarjoaa kuuntelijalleen sisältöä, jollaista tämä ei takuulla ole aiemmin kuullut.
Lataa
Ile Uusivuoren ja Matti Airaksisen uutuuspodissa luodaan toplistoja urheilun päräyttävimmistä hetkistä ja käsitellään laajasti myös muita sporttimaailman aiheita.
Ile Uusivuoren ja Matti Airaksisen uutuuspodissa luodaan toplistoja urheilun päräyttävimmistä hetkistä ja käsitellään laajasti myös muita sporttimaailman aiheita.
Lataa
Murhan anatomia -podcastin 14. kaudella käsitellään niitä rikostapauksia, joita on toivottu podin nelivuotisen taipaleen aikana.
Murhan anatomia -podcastin 14. kaudella käsitellään niitä rikostapauksia, joita on toivottu podin nelivuotisen taipaleen aikana.
Lataa
17 vuotta yhdessä ollut pari, Maria ja Tommi, tekevät kolmatta kauttaan Meidän pitäis puhua -parisuhdepodcastista.
17 vuotta yhdessä ollut pari, Maria ja Tommi, tekevät kolmatta kauttaan Meidän pitäis puhua -parisuhdepodcastista.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Podme on vuonna 2017 perustettu podcast-palvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kuunnella Premium-podcasteja kuukausimaksulla ilman mainoksia. Lisäksi palvelun kautta voi kuunnella myös ilmaisia, vapaassa jakelussa olevia podcasteja. Podme toimii tällä hetkellä myös Ruotsissa ja Norjassa. Podme-palvelu on saatavilla selainversiona sekä iOS- ja Android -sovelluksina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Podme

Antti Holma ei pidä kesälomaa tänä vuonna – suosikkisarja jatkuu Podmessa läpi kesän7.6.2024 07:35:00 EEST | Tiedote

Antti Holma pitää huolen siitä, että Podme Premiumin tilaajat pääsevät nauttimaan hänen podcast-tuotoksistaan läpi kuluvan kesän. Suosittu Antin koulumatka kantaa kesäviikkojen ajan nimeä Antin Kesäkassit, jossa kuullaan tuttua, taatut naurut kuulijoilleen sisällöllään tarjoavaa Holmaa. Podmen kesän sisältökattauksesta löytyy lisäksi muutakin uutta kuunneltavaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye