Lidl Suomi

Lidlit palvelevat normaalisti läpi pääsiäisen

Jaa

Kaikki Lidl-myymälät ovat normaalisti auki pääsiäisen pyhien ajan. Kiirastorstaista odotetaan vilkasta kauppapäivää, mutta ruokaostoksille ehtii hyvin vielä pitkäperjantaina tai pääsiäisviikonloppunakin.

Ruokaostoksille pääsee tavalliseen tapaan tänäkin pääsiäisenä, sillä kaikki Lidl-myymälät ovat auki pääsääntöisesti normaalein aukioloin koko pääsiäisviikonlopun yli. Lidlissä on varauduttu vilkkaaseen pääsiäiskauppaan, ja erityisesti kiirastorstaista odotetaan kiireistä päivää. Rauhallisinta kaupassa on yleensä arkiaamujen ensimmäisinä tunteina.

– Suuri osa suomalaisista tekee pääsiäisen ostoksensa tyypillisesti kiirastorstaina, mutta asiakkaita riittää kyllä kaikille pääisäisviikonlopun päiville. Kauppa käy vauhdikkaasti myös koko pääsiäisviikolla ja ruuhkaisimmat hetket ajoittuvat iltaan. Kiireeseen on varauduttu hyvin: jakelukeskuksista toimitetaan isot määrät pääsiäisen sesonkituotteita kaikkiin myymälöihin, ja myös henkilökuntaa on myymälöissä tavallista enemmän, kertoo Lidlin myynnin ja tavaranhallinnan johtaja Akseli Mäkisalo.

Pääsiäisviikonlopun aukioloajat vaihtelevat myymälöittäin, ja myymäläkohtaiset aukioloajat voi tarkistaa kätevästi Lidl Plus -sovelluksesta tai Lidlin verkkosivuilta lidl.fi/myymalat.

Lidl-myymälät ovat auki myös vappuna, äitienpäivänä ja helatorstaina.

Yhteyshenkilöt

Tietoa julkaisijasta

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Suomessa 20 vuotta toimineessa ketjussa työskentelee lähes 5800 henkilöä. Yli 200 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista löytyy Lidl Plus -etusovelluksesta tai osoitteessa lidl.fi. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa corporate.lidl.fi. Lidlin tiedotteet voi tilata suoraan sähköpostiin täältä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lidl Suomi

Tätä arkituotetta suomalaiset käyttävät 60 % enemmän, kuin EU-direktiivi tavoittelee20.5.2024 11:21:13 EEST | Tiedote

Vuoden 2025 loppuun mennessä tulisi muovikasseja käyttää alle 40 vuodessa kansalaista kohti. Suomalaiset käyttivät 64 muovikassia vuonna 2022, eli tavoitteeseen on vielä matkaa. Lidl kysyi asiakkailtaan syitä muovikassien käytölle ja selvitti heidän tietämystänsä muovikasseista. Suurimmalle osalle tuli yllätyksenä, että kassalta yksittäin myytävä muovipussi sisältää jopa viisi kertaa enemmän muovia kuin rullasta myytävä.

Lidl tekee paluun musiikkibisnekseen – uusi kesäbiisi henkii Tapani Kansan menevää klassikkohittiä26.4.2024 14:07:37 EEST | Tiedote

Lidl on tunnettu soittolistoja villitsevistä kesäbiiseistään. Tänä vuonna Lidlin odotettu kesäbiisi tekee näyttävän paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Tapani Kansan klassikkohittiä mukaileva biisi on nyt julkaistu Spotifyssa ja Singa-laulukirjastossa. Toukokuun aikana biisiin on myös tulossa Youtubessa julkaistava musiikkivideo sekä TikTokista löytyvä tanssikoreografa. Biisillä Lidl haluaa ilahduttaa suomalaisia sekä luoda hyvää kesäfiilistä säästä riippumatta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye