Lidl Suomi

Lidlit ovat juhannusviikolla pidempään auki

Jaa

Lidlit ovat auki läpi juhannuksen. Juhannusviikon keskiviikkona ja torstaina suurin osa myymälöistä on auki normaalia pidempään, ja ostoksille pääsee monessa myymälässä aamuseitsemästä tai -kahdeksasta iltakymmeneen. Juhannusviikosta odotetaan vilkasta kauppaviikkoa.

Juhannus on joulun ohella kaupan alan suuri sesonki, ja juhannusviikolla ruokakaupassa riittää vilinää. Kiireisimpiä kauppapäiviä ovat perinteisesti keskiviikko ja torstai, mutta asiakkaita riittää koko viikonlopun yli. Lidlit palvelevat juhannusviikon keskiviikkona ja torstaina normaalia pidempään.

– Juhannus on kaupassa yksi vuoden merkittävimmistä viikoista, kun asiakasmäärät nousevat ja asiakkaat ostavat isompia satseja ruokaa koko juhannusviikonlopun tarpeisiin. Haluamme helpottaa asiakkaiden valmistautumista juhannukseen laajentamalla myymälöidemme aukioloaikoja, kertoo Lidlin myynnin ja tavaranhallinnan johtaja Akseli Mäkisalo.

Lidlin myymälät palvelevat yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta koko läpi juhannuksen. Juhannusaattona 21.6. myymälät ovat auki vähintään klo 8-18, mutta monet myymälöistä palvelevat laajemminkin. Juhannuspäivänä 22.6. Lidl-myymälät palvelevat pääasiassa klo 11–18, ja sunnuntaina myymälät ovat auki pääsääntöisesti normaalien sunnuntain aukioloaikojensa mukaisesti.

Myymäläkohtaiset aukioloajat voi tarkistaa verkkosivuilta lidl.fi/myymalat tai Lidl Plus -sovelluksesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoa julkaisijasta

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Suomessa 20 vuotta toimineessa ketjussa työskentelee lähes 5800 henkilöä. Yli 200 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista löytyy Lidl Plus -etusovelluksesta tai osoitteessa lidl.fi. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa corporate.lidl.fi. Lidlin tiedotteet voi tilata suoraan sähköpostiin täältä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lidl Suomi

Onko suomalaisten makutottumus muuttumassa? Euroopassa suosittu maku trendasi Lidlin jäätelökilpailussa9.7.2024 09:20:13 EEST | Tiedote

Lidl järjesti suomalaisille jäätelönsuunnittelukilpailun, jonka voittajajäätelö tulee myynteihin Lidleihin ympäri Suomen kesällä 2025. Kilpailuun tuli yli 35 000 herkullista uutuusjäätelöehdotusta. Yllättävänä suosikkimakuna nousi esiin muualla Euroopassa tykätty kirsikka, joka ei ole aiemmin nauttinut suuremmin suomalaisten kuluttajien suosiota.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye