Ruokayrittäjien toimialapäivät Haagan kampuksella 11.–12.4 – maksuttoman tapahtuman tarkoitus on luoda uusia verkostoja alalle
Ruokayrittäjien toimialapäivät to–pe 11.–12.4.2024 on kohtaamispaikka, jossa voi päivittää osaamistaan, verkostoitua, esitellä tuotteitaan ja tehdä kauppaa. Tavoitteena on luoda merkityksellisiä yhteyksiä ja mennä yhdessä kohti kestävämpää ruokaketjua.
Tapahtumaan kutsutaan kaikki laadukkaita raaka-aineita ja innovatiivisia ruokatuotteita arvostavat alan ammattilaiset, jotka haluavat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Mukaan voi osallistua molempina tai vain toisena päivänä.
Tapahtumassa tarjotaan liiketoimintaa kehittävää koulutusta, keynote-puheenvuoroja, verkostoitumista sekä tuottajat, myyjät ja ostajat kohtauttava FlavourHub. FlavourHUBiin voi tulla perjantaina kello 9–10.30 välillä maistelemaan ja tutustumaan esittelijöihin ilman ilmoittautumista.
FlavourHubin jälkeen ohjelmassa on puheenvuoroja ja verkostoitumista Haaga-Helian Haagan kampuksella. Puheenvuorot liittyvät ravintola- ja matkailualan ajankohtaisiin aiheisiin. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho kertoo lähiruoan käytöstä ravintolassaan. Lisäksi kuullaan avauksia artesaaniruoasta, alustataloudesta, ruokatuliaisen tuotteistamisesta ja vastuullisuusviestinnästä.
Aika: to–pe 11.–12.4.2024
Paikka: Haaga-Helian Haagan kampus, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki
Koko ohjelma ja ilmoittautuminen
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Urban&Local-hanke, Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke ja Ruokaketju laajemmille markkinapaikoille -hanke sekä Suomen Artesaaniruoka Ry.
Urban&Local
Urban&Local – tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -hankkeessa (1/2023–12/2025) kehitetään lähiruoka- ja ravintola-alan innovatiivisia ratkaisuja, toimintatapoja, tuotteita ja palveluita sekä luodaan puitteet alan yhteistyölle ja kestävälle liiketoiminnalle. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki ja hankekumppaneina toimivat Metropolia ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Perho liiketalousopisto sekä Vantaan kaupunki. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta.
Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohankkeen päätavoitteena on lisätä ruokasektorin yritysten kasvupotentiaalia ja kehittymismahdollisuuksia uusien verkostojen ja kumppanuuksien, aktiivisen vuoropuhelun sekä tiedonvaihdon ja –välityksen avulla. Hankkeen päätoteuttajana toimii Pyhäjärvi-instituutti, hankekumppaneinaan Yrityssalo Oy, Ukipolis Oy, Novida ammattiopisto ja lukio sekä Paraisten kaupunki. Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022) (Varsinais-Suomen ELY-keskus).
Ruokaketju laajemmille markkinapaikoille-hankkeen lähtökohtana on tukea paikallisten elintarvikealan yritysten kasvua laajemmille kansallisille ja kansainvälisille markkinoille sekä oikeille B2B-markkinapaikoille.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Mia BlancprojektiasiantuntijaHaaga-Helia ammattikorkeakoulu
Puh:+358294471760mia.blanc@haaga-helia.fiKuvat
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia on ammattikorkeakoulu, jossa koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.
Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Sähköinen lentäminen on askeleen lähempänä todellisuutta2.5.2024 14:50:44 EEST | Tiedote
Sähköisellä lentämisellä on potentiaalia mullistaa koko lentämisen ekosysteemi. Optimistisimpien arvioiden mukaan uudenlaiset ilmailutoimijat kilpailisivat tasavahvasti perinteisten lentoyhtiöiden kanssa lentojen määrässä ja laivaston koossa vuoteen 2030 mennessä.
Risto E. J. Penttilä: Viiden vuoden kuluttua ovat olemassa vain ne yritykset, jotka osaavat hyödyntää tekoälyä29.4.2024 09:30:05 EEST | Blogi
Mitä suomalaisten pk-yritysten tulisi tehdä, jotta ne pysyisivät kilpailukykyisinä? Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä keskustelee tekoälyyn liittyvistä kysymyksistä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vanhemman tutkijan Anna Lahtisen kanssa.
Haaga-Helia houkutteli hakijoita ja panosti kansainväliseen yhteistyöhön 202323.4.2024 09:03:51 EEST | Tiedote
Haaga-Helian vuosikertomuksessa korostetaan vahvaa panostusta laadukkaaseen koulutukseen ja kestävään kasvuun. Vuonna 2023 korkeakoulu lisäsi vetovoimaansa ja kansainvälisessä yhteistyössä merkittävää roolia näytteli Ulysseus-verkosto. Haaga-Helian yhtiökokous hyväksyi kokouksessaan 22.4. vuoden 2023 tilinpäätöksen.
250 lukiolaista pääsee tutustumaan korkeakouluopiskeluun Haaga-Helian ja Laurean Porvoon kampuksella22.4.2024 10:15:00 EEST | Tiedote
Lukiot ja ammattikorkeakoulut tekevät paikallista yhteistyötä, jonka tavoitteena on esitellä ammattikorkeakoulua jatko-opintovaihtoehtona. Linnankosken lukion ja Askolan lukion opiskelijat pääsevät jälleen tällä viikolla tutustumaan Porvoon kampuksen opintotarjontaan.
Haaga-Helia, Kuortaneen Urheiluopisto ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu yhdistävät koulutusvoimansa11.4.2024 10:18:20 EEST | Tiedote
Haaga-Helian ja Seinäjoen ammattikorkeakoulut sekä Kuortaneen Urheiluopisto ovat allekirjoittaneet yhteistyön aloittamista ja kehittämistä koskevan aiesopimuksen.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme