Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Hanasaaren elinkeinoelämän konferenssi 2024: kilpailukykyä ja tuottavuutta Pohjoismaissa

Jaa

Tervetuloa mukaan elinkeinoelämän Future Forum 2024 -konferenssiin. Puhujina ja paneelin osallistujina ovat mukana muun muassa Ruotsin vanhus- ja sosiaaliturvaministeri Anna Tenje, Suomen Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz sekä tunnettuja suomalaisia, ruotsalaisia ja virolaisia yritysjohtajia.

Tämän vuoden Future Forumin otsikko on ”Unleashing Nordic Competitiveness", ja konferenssissa keskitytään pohjoismaisten yritysten tuottavuuteen ja kilpailukykyyn.

Puhujina ja paneelin osallistujina nähdään ministerien Anna Tenjen ja Anders Adlercreutzin lisäksi Ahlstromin toimitusjohtaja Helen Mets, Metsä Groupin toimitusjohtaja Ilkka Hämälä, F-Securen ja WithSecuren perustaja Risto Siilasmaa, SEB:n Head of Group Regulatory Affairs Johanna Orth, Tarton yliopiston biopankkilaboratorion johtaja Lili Milani ja monia muita.

"Future Forum on jälleen houkutellut paikalle runsaasti huippuluokan puhujia Suomesta, Ruotsista ja Virosta. Tämän vuoden foorumilla mittaamme pohjoismaisten yritysten kilpailukykyä sekä tarkastelemme myös EU:ta ja Yhdysvaltoja nähdäksemme, mitä haasteita ja mahdollisuuksia Pohjoismailla on Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoilla", kertoo Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman.

Kronman itse aloittaa ohjelman lyhyellä avauspuheenvuorolla, ja hänen jälkeensä on vuorossa foorumin pääpuhuja Philippe Adriaenssens, joka on ERT:n eli European Round Table for Industryn poliitikan johtaja.

Seuraavaksi kuullaan puheita ja paneelikeskusteluja, joiden aiheina ovat Is the European single market competitive?, Opportunities for Nordic companies in the U.S. sekä State subsidies and the importance of fair competition.

Konferenssin moderaattoreina toimivat Hanasaaren ohjelmakoordinaattori Ella Turta, DeepScan Diagnosticsin toimitusjohtaja William von der Pahlen, joka on myös yksi yrityksen perustajista, AI Swedenin strategisista aloitteista vastaava johtaja Johanna Bergman sekä Silo AI:n globaalien asioiden johtaja Patrik Gayer. Tapahtuman kieli on englanti.

Aika: keskiviikko 17. huhtikuuta 2024 klo 10.30–16 

Paikka: Hanasaari, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo

Katso ohjelma ja kaikki puhujat tästä: https://www.hanaholmen.fi/en/event/future-forum-2024/

Ilmoittautumiset: viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye