Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Lasten kulttuurikeskus Auroran Vappunen! -festivaalilla ilo on taas ylimmillään. Emma-palkittu Megasakki pääesiintyjänä

Jaa

Perinteistä Vappunen! -festivaalia juhlitaan jälleen Espoon Järvenperässä vappuaattona 30.4. Luvassa on menevää lastenmusiikkia ja luovaa taidetekemistä kaiken ikäisille.

Neljä ihmistä juhla-asuissa ja rekvisiitoilla poseeraa kameran edessä iloisen ja juhlallisen näköisenä.
Megasakki Jetro Sarín

Festivaalin pääesiintyjänä nähdään Emma-palkittu lastenmusiikkiyhtye, Megasakki, joka saa taatusti jokaisen tanssijalan vipattamaan! Leikkisä ja viihdyttävä musiikki ammentaa iloa yleisölleen rytmimusiikista ja hauskoista sanoituksista. Konsertista ei puutu taikaa eikä säihkettä.

Lastenmusiikkiyhtye Henna ja Supersankarit ihastuttaa rytmimusiikkipoljentoisella musiikillaan, joka innostaa kaikenikäiset kuulijat lauluun, leikkiin ja tanssiin!

Koko tapahtuman ajan jatkuvissa non-stop pajoissa yleisö pääsee seikkailemaan ilon ja leikin maailmassa kuten Hyvän tuulen tötterö, Rohkeus-robotit sekä Sinä, Minä & Me –taidepajat. Työpajojen toteutuksesta vastaavat TaidePiiLo ry, Espoon kuvataidekoulu sekä Runoropinoita.

Piha-alueella kiertävä Roihun esitys ja kevään väreissä hohkaavat sirkusvälineet.

Sanna Pelliccionin Onni-poika-kirjasarjaan perustuva Onni on olla! -näyttely ja leikkitila avautuu. Kirjoista tuttu maailma levittäytyy näyttelytilaan kuin kolmiulotteisena kuvituksena ja kutsuu kaikki mukaan leikkimään.

Festivaalin eväät myy ihastuttava leikkipuistokahvila Play Café.

Vappunen -festivaalilla on laulua, leikkiä ja kikatusta kaikenikäisille kulttuurin ystäville tiistaina 30.4. klo 17-20.

Liput 13 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi. Alle 2 -vuotiaat maksutta. Liput: https://bit.ly/vappunen24

---
Osoite: Lasten kulttuurikeskus Aurora, Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo. www.lastenkulttuurikeskusaurora.fi

Suositellaan saapumista julkisilla, kävellen tai pyöräillen. Parkkipaikkoja on rajoitetusti. Lasten kulttuurikeskus Auroran piha on autoton. Maksuttomat pysäköintialueet sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä kulttuurikeskuksesta, osoitteessa Träskändanristi 4 ja Auroranmäki 1 (Järvenperän koulu).

Esteetön pysäköinti on mahdollista merkityillä paikoilla Auroran pääportin läheisyydessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johanna Kallioaho
Lastenkulttuurikoordinaattori
johanna.kallioaho@espoo.fi
p. 0438245199

Kuvat

ihmisiä leijailee ilmassa ja pitävät ilmapalloja kädessään.
Henna ja Supersankarit
Lataa
Henkilö heiluttaa sirkusvälinettä keväisessä puistossa
Roihu
Lataa
Neljä ihmistä juhla-asuissa ja rekvisiitoilla poseeraa kameran edessä iloisen ja juhlallisen näköisenä.
Megasakki
Lataa
Värikkäitä tötteröitä ripustettuna seinälle.
Hyvän tuulen tötterö -työpaja
Lataa

Espoon kaupungin kulttuuritaloihin ja -palveluihin kuuluu Espoon kulttuurikeskus, Sellosali, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora sekä Näyttelykeskus WeeGee. Kulttuuritalot ja -palvelut on osa kulttuurin tulosyksikköä, joka vastaa Espoon kulttuuritarjonnasta ja kulttuuriprofiilista.

www.kulttuuriespoo.fiwww.espoo.fi/kulttuuri | www.lastenkulttuurikeskusaurora.fi

#KulttuuriEspoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tapiola Sinfoniettan tulevalla konserttikaudella klassikoita ja temaattisia kokonaisuuksia25.4.2024 13:39:45 EEST | Tiedote

Tapiola Sinfoniettan konserttikausi 24/25 kurkottaa taiteellisesti moniin suuntiin. Ohjelmistossa esitellään teemoja Bachin, Schumannin ja Beethovenin teossarjojen kautta ranskalaiseen musiikkiin ja minimalismiin. Musica Nova -nykymusiikkifestivaalilla orkesteri kantaesittää Jouni Hirvelän tilausteoksen Tuning in to Ice. Kauden residenssitaiteilijana toimii pianisti Irina Zahharenkova, joka on Viron kansainvälisesti tunnetuimpia muusikoita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye