KPY Novapolis Oy

Novapolis ja hiihtäjä Perttu Hyvärinen aloittivat pitkäjänteisen yhteistyön

Jaa

Kuopiossa ja Siilinjärvellä toimiva toimitilayhteisö Novapolis ja hiihtäjä Perttu Hyvärinen käynnistävät monivuotisen yhteistyön. Pitkäaikainen kumppanuus tähtää tukemaan Hyvärisen urheilu-uran jälkeistä vaihetta sekä vahvistamaan Novapoliksen roolia aktiivisena yhteisön rakentajana.

Novapoliksen varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi (vas.) ja yhteisöpäällikkö Karolina Puntanen toivottivat Pertun tervetulleeksi taloon. Viikon mittaisen työelämäsprintin aikana Perttuun voi törmätä Novapoliksen tiloissa ja tapahtumissa.
Novapoliksen varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi (vas.) ja yhteisöpäällikkö Karolina Puntanen toivottivat Pertun tervetulleeksi taloon. Viikon mittaisen työelämäsprintin aikana Perttuun voi törmätä Novapoliksen tiloissa ja tapahtumissa. Ida Raja-aho/Novapolis Vapaa julkaistavaksi

”Uskomme alueemme sankareihin ja näemme heissä valtavasti potentiaalia. Urheilijat edustavat pitkäjänteisyyttä, omistautumista ja voittamisen kulttuuria, jotka ovat olennainen osa Novapoliksen ja koko konsernimme kulttuuria. Kumppanuudella tahdomme tukea urheilu-uran jälkeistä polkua ja tarjota Pertulle mahdollisuuden valmistautua työelämään, kun urheilu-ura jossain vaiheessa päättyy,” Novapoliksen ja KPY-konsernin toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen kertoo.

Yhteistyön myötä Hyvärinen pääsee osaksi Novapoliksen arkea ja sen laajaan yhteisöä. Samalla hän syventää tietämystään koko KPY-konsernista, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri alojen osaajille. Hyvärinen tekee jo yhteistyötä KPY:n tytäryhtiön Voimatelin kanssa.

”Yhteisöllisyys, omistautuminen ja rohkeus ohjaavat meitä Novapoliksen arjessa, ja nämä arvot kohtaavat myös Pertun kanssa. Uskomme, että yhteistyömme tukee myös tavoitettamme houkutella kunnianhimoisia ja osaavia tekijöitä koko konserniin. Novapolis-yhteisössämme osaajat ovat keskiössä, ja tämä tukee myös tätä tavoitetta,” Lehikoinen jatkaa.

Työelämäsprintillä otetaan mittaa kestävyydestä

Hyvärisen työelämäsprintti Novapoliksella käynnistyy maanantaina 22.4. Viikon mittaisella sprintillä hiihtäjä ei jää sivustakatsojaksi, vaan luvassa on hikoilua monipuolisten haasteiden parissa. Ohjelmassa on tutustumista Novapoliksen toimitiloihin, palveluihin ja tapahtumiin sekä osallistumista konkreettiseen työskentelyyn, kuten myynnin asiakastapaamisiin, aulapalveluun ja tapahtumien suunnitteluun. Lisäksi Hyvärinen nähdään lavalla Novapoliksen avoimessa kevätjuhlassa keskiviikkona 24.4. Hän jakaa kokemuksiaan työelämäsprintistä Novapoliksen sosiaalisen median kanavilla koko viikon ajan.

"Onhan sitä ennenkin tullut oltua jännittävissä ja innostavissa paikoissa ja tilanteissa, mutta kyllä tämä viikko tulee olemaan minulle erityisen mielenkiintoinen. Tämä on huikea mahdollisuus koeponnistaa itseni. Erityisesti haluan nähdä, onko urheilu antanut minulle yhtään työelämäntaitoja ja jos on, niin mitä. Odotan, että minut laitetaan haastamaan itseni, ja samalla pääsen tutustumaan kaikkiin ihmisiin sekä KPY:hyn ja Novapolikseen,” Perttu Hyvärinen kommentoi.

”Tavoite on sama kuin aina ennenkin: saada hymy ihmisten huulille, levittää hyvää fiilistä ympärille ja tuoda Pertun kautta KPY:tä ja Novapoliksen palveluita ihmisten tietoisuuteen. Olen valmistellut Perttua kertomalla, ettei tämä työelämä ole niin pelottavaa, ja täälläkin saa olla oma itsensä. Keskustelimme Pertun kanssa saunan lauteilla siitä, kumpi on kovempi myyntimies, ja uho oli niin kova, että nyt on aika ottaa mittaa miehestä,” Hyvärisen manazeri Olli-Pekka Lelu Ojansivu kertoo.

Novapolis luo yhteisöllistä työpäiväkokemusta Savilahdessa

Novapolis tarjoaa yrityksille muokattavia, monipuolisia toimitiloja ja palveluita Kuopion Savilahdessa sekä Siilinjärven Toivalassa. Toimitilayhteisö on kasvanut merkittävästi neljässä vuodessa, laajentuen 200 asiakkaasta 250 asiakkaan yhteisöksi.

”Novapolis on enemmän kuin toimitilaa. Näemme itsemme aktiivisena yhteisön rakentajana, joka tukee yritysten kasvua. Työnmuutos näkyy toimialalla vahvasti.  Työpaikalle tullaan usein kohtaamisia varten, siksi olemme panostaneet yhteisöllisiin työympäristöihin ja toivotamme Hyvärisen lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan, mitä moderni työpäiväkokemus voi sisältää,” Lehikoinen kertoo.

Linkit Novapoliksen somekanaviin:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa Novapoliksen varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi (vas.), hiihtäjä Perttu Hyvärinen ja Novapoliksen yhteisöpäällikkö Karolina Puntanen. Kuva: Ida Raja-aho/Novapolis
Kuvassa Novapoliksen varatoimitusjohtaja Silja Huhtiniemi (vas.), hiihtäjä Perttu Hyvärinen ja Novapoliksen yhteisöpäällikkö Karolina Puntanen. Kuva: Ida Raja-aho/Novapolis
Lataa

Linkit

Novapolis – osaajien kaupunki.

Novapolis on modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä. Meiltä saat kaiken yrityksesi tarpeisiin – joustavat toimitilat, palvelut sekä osaajat. Samalla tulet osaksi eloisaa yhteisöä ja olet mukana rakentamassa alueemme kilpailukykyä ja elinvoimaa.

Kuopion Savilahdessa ja Siilinjärven Toivalassa sijaitsevilla toimitiloilla on jo 250 asiakasyritystä ja -yhteisöä ja 15.000 käyttäjää. Novapolis on osa KPY-konsernia.

Novapoliksen logo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KPY Novapolis Oy

Novapolis luo yhteisöllistä työpäiväkokemusta Savilahdessa – tapahtumissa yli 1000 osallistujaa2.1.2024 10:59:01 EET | Tiedote

Kuopiossa ja Siilinjärvellä toimiva toimitilayhteisö Novapolis on uudistanut tilojaan ja palveluitaan vastatakseen työelämän muutokseen. Novapolis järjesti vuonna 2023 yli 50 tapahtumaa, joihin osallistui yli 1000 osallistujaa. Tapahtumien tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä, edistää yritysten verkostoitumista ja helpottaa harrastamista työpäivän päätteeksi.

Koodikouluhanke etenee Pohjois-Savossa – Koodikoulun johtajaksi nimitetty Laura Nykänen22.8.2023 09:33:51 EEST | Tiedote

Pohjois-Savoon perustettavaan yksityiseen, yritysvetoiseen koodikouluun on palkattu avainhenkilöt. Koodikoulun johtajaksi on valittu KTM, YTM Laura Nykänen. Hän aloittaa tehtävässään 28.8.2023. Koodikoulun johtaja tulee johtamaan koodikoulun toimintaa ylös ajosta lähtien, vastaten koulun ja henkilöstön johtamisesta sekä toiminnan vakiinnuttamisesta. Nykänen on työskennellyt viimeiset viisi vuotta liikkeenjohdon konsulttina Talentreella. Hän on vetänyt innovaatio- ja strategiajohtamisen asiantuntijana monipuolisia liiketoiminnan kehittämisprojekteja ja yritysvalmennuksia valtakunnallisesti.

Yritysvetoinen koodikoulu etenee Itä-Suomessa – Koodi / Sisu ry on perustettu2.2.2023 10:00:00 EET | Tiedote

Kuopioon suunnitteilla oleva yksityinen ja yritysvetoinen koodikoulu sai vahvan alkusysäyksen, kun hankkeeseen sitoutuneet yritykset KPY Novapolis, Ponsse, Normet, Istekki ja Osuma Henkilöstöpalvelut sekä Kuopion alueen kauppakamari ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä YSAO perustivat Koodi / Sisu ry:n vuoden 2022 lopussa. Yhdistyksen tavoitteena on, että ensimmäisten opiskelijoiden haku koodikouluun voisi käynnistyä jo tulevana syksynä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye