Karisto

Kariston hyvän mielen kesäkirjat

Jaa

Kirsi Pehkonen: Hiukan hukassa – Siru Valpas, Matkalla Jylhäsalmelle

Siru Valpas -sarja on Kirsi Pehkosen vauhdikas ja ronski viihdesarja, jossa Siru pyörittää omalaatuista etsintätoimisto Vitosta. Nyt ilmestyy sarjan toinen osa, Hiukan hukassa, jossa railakas meno jatkuu. Petollinen ex-mies suututtaa, ja ympärillä pyörii monenlaisia ihailijoita. Nyt Sirun pitäisikin päättää, kumpi houkuttelee enemmän: rosvo vai poliisi?

Juhannukselle Kirsi Pehkoselta ilmestyy myös arkistojen kätköistä löytynyt todellinen aarre, Jylhäsalmi-sarjaa edeltävä lyhytkertomus Matkalla Jylhäsalmelle.

Hiukan hukassa ilmestyy painettuna (14.6.), e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukee Anni Kajos.
Matkalla Jylhäsalmelle -teos ilmestyy e- ja äänikirjana (20.6.).

Emily Henry: Lempipaikka

Booktok-ilmiöksi nousseen suosikkikirjailijan romaanissa rakkaus ja yhteiset muistot marinoidaan viinissä ja jätetään hautumaan lomaviikon lämpöön.

Harriet ja Wyn ovat täydellinen pari. Paitsi että he erosivat jo puoli vuotta sitten eivätkä ole vieläkään kertoneet kenellekään. Ystäväporukan perinteinen mökkiloma ei saa vaarantua, joten Harriet ja Wyn päättävät teeskennellä, että kaikki on kuten ennenkin.

Suomentaja: Paula Takio. Ilmestyy painettuna (13.6.), e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukee Anni Kajos.

Minna Haapasalo: Lemmenlangat

Elämänmakuinen ja värikäs viihderomaani jatkaa suosittua Tilkkuterapiaa-sarjaa.

Riinan myllerryksen täyttämä elämä on vihdoin asettunut suloisesti uomiinsa. Kierrätyssisustusliikkeen ovi käy tiuhaan, ja juupas eipäs -suhde Markun kanssa on tukevasti juupas-asennossa. Mutta elämässä langat eivät aina pysy ojennuksessa. Miten edetä, kun hyvä ja tasainen elämä hajoilee ja palat leviävät käsiin? Mikä on se hehkuvan punainen lanka omassa elämäntarinassa?

Ilmestyy painettuna (4.6.), e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukee Armi Toivanen.

Nelli Hietala: Risteysromantiikkaa

Rempseän romanttinen kesäkirja jatkaa Romurakkautta-romaanin aloittamaa Sulkavaaran siskoksista kertovaa sarjaa.

Johanna ei haluaisi pilata kepeän toimivaa suhdettaan Henriin turhalla puhumisella. Kun hän päätyy auttamaan naapurin komeaa Aksua laituriremontissa, muillakin alkaa olla mielipiteitä Johannan rakkauselämästä.

Ilmestyy painettuna (17.6.), e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukee Anni Tani.

Caroline Säfstrand: Rantahotelli Merituuli

Tunnelmallinen hyvänmielen romaani salaisuuksista, jotka muuttavat elämän.

Sophie saapuu Skåneen äitinsä kuoltua. Hän aikoo palata uransa pariin Berliiniin niin pian kuin mahdollista, mutta ensin hänen täytyy myydä lapsuudenkotinsa, vanha merenrantahotelli Villa Merituuli. Myyntikuntoon saaminen vaatii remonttia, ja urakkaan hän palkkaa kolme käsityöläistä majoitusta vastaan. Aluksi kaikki menee hyvin, mutta niin talo kuin sen uudet asukkaat tuntuvat kätkevän salaisuuksia.

Naapurin vanha rouva, Sophien äidin ystävätär, on kahden vaiheilla. Tulisiko hänen paljastaa Sophielle, mitä tietää tämän äidistä?

Suomentaja: Kristiina Vaara. Ilmestyy painettuna (19.6.), e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukee Anna-Riikka Rajanen.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Karisto

Anu Holopaisen Salome kertoo kolmiodraamasta, jonka yhtenä osapuolena onkin kone – Äänikirjassa Salomen osuudet lukee tekoäly30.5.2024 12:26:04 EEST | Tiedote

Salome on ravisuttava kuvaus rakkaudesta, tekoälystä ja ihmisyydestä. Millainen on parisuhde koneen kanssa? Mitä tapahtuu, kun ihmiseltä oppivan koneen oma tietoisuus herää? Voiko kone olla mustasukkainen? Entä voiko sen kriisin tullen vain sammuttaa? Salomen äänen on antanut äänikirjaan näyttelijä Jane Kääriäinen. Ääni on tuotettu tekoälyllä.

Hyväntuulista romantiikkaa ja menneisyyden arvoitus Jylhäsalmen maisemissa26.3.2024 08:00:00 EET | Tiedote

Kirsi Pehkonen: Hiekkalinnoja Jylhäsalmella Ilmestyy 22.4. Missä olisi parempi hoitaa särkynyttä sydäntä kuin lapsuuskesien maisemissa? Avioerosta toipuva Selma on majoittunut sukulaisten luo Jylhäsalmelle pohtimaan seuraavaa siirtoaan. Jylhäsalmi järjestääkin hänelle roppakaupalla muuta mietittävää; hurja kesämyrsky kaataa mäntyjä tientukkeeksi ja metsän takaisella autiolla leirintäalueella liikuskelee joku ulkopuolinen. Pian Selma huomaa tulleensa tempaistuksi puolivahingossa syntyneen retro-camping-tapahtuman valmisteluihin. Toinen tarinalinja sinkoaa lukijan Jylhäsalmen leirintäalueen kulta-aikoihin 1970-luvulle. 17-vuotias Taina on kesätöissä leirintäalueen kioskilla. Romanttinen kohtaaminen ja pelottava pako myöhemmin hengen hädässä jäävät askarruttamaan Tainan mieltä vuosikymmeniksi. Tuoko retroleireilijöiden kokoontuminen lopulta vastauksia vuosikymmenten takaisiin kysymyksiin? Suosittu maalaisromanttinen sarja tuo kutkuttavien käänteiden ja aitojen henkilöhahmojen kautta esiin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye