Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Äänihuulet viritetään huvipuiston taajuudelle - Linnanmäellä lauletaan taas yhteislauluja

Jaa

Kesän aikana huvipuistossa raikaavat niin Kalliolle kukkulalle, Lentäjän poika kuin Ultra Bran hittibiisi Sinä lähdit pois. Linnanmäen yhteislauluiltojen isäntinä ja emäntinä toimivat suomalaiset huippuartistit, mm. Diandra ja Teemu Roivainen.

Teemu Roivainen
Teemu Roivainen

Keskiviikkoiltaisin Linnanmäellä kaikuvat ilon kiljahdusten lisäksi myös innokkaiden laulajien sulosävelet, kun vuorossa on suosittujen artistien vetämät yhteislauluillat. Laulattajina Linnanmäellä toimivat tänä vuonna mm. Johanna Försti, Sami Saari, Teemu Roivainen, Emma Salokoski ja Arttu Wiskari.

- Yhteislaulaminen nostattaa aina ihmisille hyvää tunnelmaa. Mukava päästä pitkästä aikaa mukaan yhteislaulutunnelmiin. Linnanmäki on minun silmissäni legendaarinen suomalainen paikka, jonka tärkeimpänä tehtävänä on edistää lasten hyvinvointia. Itsekin muistan, että Linnanmäki-vierailut olivat lapsuuden kohokohtia, laulaja Teemu Roivainen kertoo.

Sinivalkoisia sävelmiä

Suomen juhlavuoden kunniaksi Linnanmäellä lauletaan yhdessä myös 100 laulua -yhteislaulutilaisuuksissa. Sunnuntaiset lauluillat vetää niin ooppera- kuin viihdemusiikkilavojen konkarilaulaja Veli-Pekka Väisänen.

- Linnanmäen 100 laulua -yhteislaulutilaisuudet ovat osa Sata laulua Suomesta ja suomalaisuudesta -hanketta. Rennot ja yhdessä tekemistä parhaillaan edustavat yhteislaulutilaisuudet ovat mitä vekkulin tapa juhlistaa satavuotiasta Suomea, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin sanoo.

Yhteislaulut ovat vanha perinne, niiden kautta nostatetaan yhteishenkeä ja saadaan roppakaupalla hyvää mieltä. Pohjoismaiseen kesäkulttuuriin tiiviisti kuuluvista tapahtumista tunnetuin lienee Ruotsin Allsång på Skansen.

Linnanmäen yhteislaulut 2017


ke 7.6. klo 18 Johanna Försti ja Janne Virtanen Trio
ke 14.6. klo 18 Jon Jon Geitel ja Mikael Konttinen Trio
ke 21.6. klo 18 Hanna Pakarinen ja Mikael Konttinen Trio
ke 28.6. klo 18 Meiju Suvas ja Mikael Konttinen Trio
su 2.7. klo 18 100 laulua yhteislaulutilaisuus
ke 5.7. klo 18 Teemu Roivainen ja Mikael Konttinen Trio
ke 12.7. klo 18 Emma Salokoski ja Mikael Konttinen Trio
ke 19.7. klo 18 Diandra ja Janne Virtanen Trio
ke 26.7. klo 18 Arttu Wiskari ja Mikael Konttinen Trio
ke 2.8. klo 18 Antti Ketonen ja Janne Virtanen Trio
su 6.8. klo 18 100 laulua yhteislaulutilaisuus
ke 9.8. klo 18 Sami Pitkämö ja Janne Virtanen Trio
ke 16.8. klo 18 Sani ja Janne Virtanen Trio
ke 23.8. klo 18 Sami Saari ja Janne Virtanen Trio
ke 30.8. klo 18 Nina Tapio ja Janne Virtanen Trio

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Pia Adlivankin, toimitusjohtaja, Linnanmäki, p. 040 418 7788,
pia.adlivankin@linnanmaki.fi

Heli Hemgård, viestintäpäällikkö, Linnanmäki, p. 040 901 5219,
heli.hemgard@linnanmaki.fi

Kuvat

Teemu Roivainen
Teemu Roivainen
Lataa
Linnanmäen Estradi
Linnanmäen Estradi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2017 on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2017 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme