Airbus

Airbus tehostaa uusien lahjakkuuksien etsintää ilmailu- ja avaruusteollisuuden tulevaisuutta varten

Jaa
Yhtiö palkkaa yli 13 000 ihmistä vuonna 2023 globaalisti

Airbus aikoo rekrytoida yli 13 000 ihmistä ympäri maailman vuonna 2023 tukeakseen liikennelentokoneliiketoimintansa kasvua ja vastatakseen puolustus- ja avaruus- sekä helikopteriliiketoimintojensa haasteisiin. Noin 7 000 työntekijää palkataan uusiin tehtäviin eri puolilla yhtiötä. Uuden työntekijät ovat avainasemassa tuotannon lisäämisen tukemisessa, Airbusin kunnianhimoisen vähähiilistämissuunnitelman toteuttamisessa ja ilmailualan tulevaisuuteen valmistautumisessa.

”Vuonna 2022 saimme Airbus-tiimiimme yli 13 000 uutta työntekijää ympäri maailmaa vaikeassa toimintaympäristössä, joka koetteli kestävyyttämme ja houkuttelevuuttamme globaalina työnantajana”, sanoo Airbusin henkilöstöjohtaja Thierry Baril.

”Kutsumme lahjakkaita yksilöitä eri puolilta maailmaa tulemaan mukaamme ja rakentamaan kanssamme vastuullista ilmailu- ja avaruusalaa sekä entistä parempaa, monimuotoisempaa ja osallistavampaa työpaikkaa työntekijöillemme.”

Uusi rekrytointikampanja on maailmanlaajuinen. Siinä korostetaan teknistä ja valmistusosaamista sekä uusia taitoja, jotka tukevat yhtiön pitkän aikavälin visiota sellaisilla alueilla kuten uudet energialähteet, kyberturvallisuus ja digitalisaatio.

Yli 9 000 työpaikoista on Euroopassa ja loput ympäri Airbusin globaalia verkostoa. Kolmanneksen rekrytoitavista halutaan olevan äskettäin valmistuneita.

Airbusilla on tällä hetkellä yli 130 000 työntekijää ympäri maailmaa. Airbus sai äskettäin Top Employers Institutelta Top Employers -sertifioinnin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasian-Tyynenmeren alueella. Top Employers Institute on globaali, riippumaton henkilöstötoimintojen hyvien käytäntöjen asiantuntija.

Työpaikoista kiinnostuneet saavat lisätietoa Airbusin tarjoamista mahdollisuuksista sivulta https://www.airbus.com/en/careers.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintätoimisto Kaiku


Anna-Mari Tiilikainen
Puh. 050 558 0888
airbus(at)kaiku.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

AirbusAirbus

Airbus on vastuullisen ilmailun edelläkävijä turvallisen ja yhtenäisen maailman luomiseksi. Yhtiö tekee jatkuvasti innovaatioita tarjotakseen tehokkaita ja teknologisesti edistyneitä ilmailu- ja puolustusratkaisuja ja -palveluja. Airbus tarjoaa moderneja ja polttoainetehokkaita matkustajakoneita ja niihin liittyviä palveluja. Airbus on myös johtava puolustus- ja turvallisuusalan yhtiö Euroopassa ja yksi maailman johtavista avaruusyrityksistä. Helikoptereissa Airbus tarjoaa tehokkaimmat siviili- ja sotilasratkaisut ja -palvelut maailmanlaajuisesti. www.airbus.com

@Airbus @AirbusCareers #TeamAirbus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Airbus

Airbus ja Neste yhteistyöhön lentoliikenteen hiilipäästöjen vähentämiseksi uusiutuvalla lentopolttoaineella30.11.2022 14:39:15 EET | Tiedote

Airbus ja Neste, johtava uusiutuvien polttoaineiden tuottaja, ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen edistääkseen uusiutuvan lentopolttoaineen tuotantoa ja käyttöönottoa. Yhtiöillä on yhteinen visio, jossa uusiutuva lentopolttoaine on avainasemassa lentomatkustuksen kasvihuonepäästöjen vähentämisessä. Yhteistyön tavoitteena on kiihdyttää uusiutuvan polttoaineen käyttöönottoa ilmailussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme