Storytel Oy

AitoStory-kirjoituskilpailu

Jaa

Storytel ja Aito Media Oy etsivät nyt yhdessä uusia viihdyttäviä, koukuttavia, puhuttelevia ja maailmaa ravisuttavia tarinoita äänikirjoiksi, e-kirjoiksi, televisiosarjoiksi ja elokuviksi.

Storytel ja Aito Media Oy julistavat kirjoituskilpailun, jonka tavoitteena on etsiä uusia tarinoita äänikirjoiksi, e-kirjoiksi, televisiosarjoiksi ja elokuviksi. Tarina voi olla genreltään rikos-, jännitys-, komedia- tai lastentarina. Toivomme kuitenkin, että se on omaperäinen ja sisältää koukuttavan lähtökohdan tai mielenkiintoisen twistin.

Storytel julkaisee vähintäänkin voittajakäsikirjoituksen ääni- ja e-kirjana. Aito Media Oy lunastaa option vähintään yhteen kilpailuun osallistuneesta käsikirjoituksesta tv-draamasarja- ja/tai elokuvasovitusta varten.

Kilpailu on avoin kaikille täysi-ikäisille ammattilais- ja amatöörikirjoittajille. Kilpailuun osallistuvista käsikirjoituksista ei saa olla tehtynä kustannus-, optio- tai muuta julkaisusopimusta. Osallistumisaika on 1.10.2020–13.2.2021. Kilpailuun osallistutaan loglinella (tarinan kiteytys parilla lauseella), riittävän yksityiskohtaisella synopsiksella (1-2 liuskaa) sekä noin 40 liuskan (n. 2000 merkkiä/liuska) näytteellä käsikirjoituksen alusta. Kilpailun voittaja julkistetaan 28.5.2021.

Kilpailun finaalituomaristossa toimivat Kaisa Pylkkänen, JP Koskinen, Hannu Kontturi, Mirka Vesala ja Ella Piesala.

Kaisa Pylkkänen on pitkän linjan käsikirjoittaja, joka on tuonut suomalaisten olohuoneisiin lukuisia menestyssarjoja (mm. Uutishuone, Pientä laittoa, Käenpesä, Itse valtiaat) jo yli 20 vuoden ajan.
JP Koskinen on monipuolinen, palkittu kirjailija, joka on kirjoittanut yli 40 teosta niin aikuisille kuin lapsillekin. Hän on myös kirjoittanut useita vain äänikirjoina julkaistuja teoksia.
Hannu Kontturi on käsikirjoittaja ja ohjaaja, joka on kehitellyt yli kymmenvuotisen uransa aikana monipuolisesti niin draama-, reality- kuin viihdesarjojakin.
Mirka Vesala työskentelee Storytelillä kustannuspäällikkönä.
Ella Piesala työskentelee Aito Mediassa draamatuotannoista vastaavana head of drama -tittelillä.

Palkintosumma on yhteensä 12 000 €, josta voittaja saa 6 000 €. Loput palkintosummasta tuomaristo voi jakaa osallistujien kesken parhaaksi katsomallaan tavalla. Voittajan palkintosumma pitää sisällään ennakkomaksun ääni- ja e-kirjaa varten. Kaikki palkintosummat pitävät sisällään myös option elokuva- tai tv-draamasovitusta varten.

Ilmoittaudu mukaan 13.2.2021 mennessä lähettämällä logline, synopsis ja käsikirjoitus samaan pdf-tiedostoon liitettynä sähköpostiosoitteeseen aitostory@storytel.com. Kirjoita sähköpostiviestiin nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä nimimerkkisi. Lisää pdf:n kaikkiin dokumenttisivuihin vain nimimerkkisi. Kilpailun finaalituomaristo arvioi finaalikäsikirjoitukset niin, että he saavat tietoonsa vain kilpailijan nimimerkin.


Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, jonka visiona on tehdä maailmasta empaattisempi paikka tarinoiden kautta.
Aito Media Oy on tv- ja elokuvatuotantoyhtiö, jonka tavoitteena on tehdä viihdyttäviä tarinoita, joissa on merkitystä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Head of Drama Ella Piesala, Aito Media, ella.piesala@aitomedia.fi
Kustannuspäällikkö Mirka Vesala, Storytel, mirka.vesala@storytel.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki

http://www.storytel.com

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, jonka visiona on tehdä maailmasta empaattisempi paikka tarinoiden kautta. Palvelu toimii älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti missä ja milloin vain. Suomessa Storytelin valikoima kattaa yli 300 000 ääni- ja e-kirjaa.

Paitsi digitaalinen kirjapalvelu Storytel on myös kasvava kustannuskonserni. Storytelin kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista, kuten Norstedts, Gummerus Kustannus, Massolit, StorySide, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms ja Norstedts Kartor. Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 20 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Camilla Läckberg ja Alexander Karim kirjoittavat suuren rakkaustarinan yksinoikeudella Storytelille11.2.2021 10:05:00 EETTiedote

Menestyskirjailija Camilla Läckberg ja näyttelijä Alexander Karim kirjoittavat yhdessä äänikirjaa, jonka Storytel julkaisee yksinoikeudella. Eeppinen rakkaustarina seuraa kahta toisilleen tuntematonta henkilöä, jotka elävät tiukassa eristyksessä omissa hotellihuoneissaan samaan aikaan kun tappava virus uhkaa tuhota ihmiskunnan. Kun eristystä erehdyksessä rikotaan, huumaava ja hengenvaarallinen rakkaus yhdistää. Ruotsinkielisellä alkuperäisnimellä Glaciär (suom. jäätikkö) kulkeva Storytel Original -äänikirja julkaistaan kansainvälisesti 15. kesäkuuta alkaen.

Storytel nimitti Aleksi Pöyryn ja Tuuva Harjanteen kustantamisen ja markkinoinnin avainrooleihin Suomeen11.1.2021 13:00:00 EETTiedote

Aleksi Pöyry aloittaa Suomen Storytelin kustannuspäällikkönä 25. tammikuuta. Pöyry on työskennellyt kustannusalalla vuodesta 2008 alkaen ja tehnyt yhteistyötä useiden merkittävien kotimaisten kirjailijoiden kanssa. Pöyry siirtyy Storytelille Kustannusosakeyhtiö Otavan kaunokirjallisuuden kustannuspäällikön tehtävästä. – Intohimoinen tavoitteeni on aina ollut, että mahdollisimman monet pääsevät nauttimaan hyvistä tarinoista. Siksi uusi tehtäväni sekä kansainväliseen Storytel-perheeseen liittyminen ovat minulle unelmien täyttymys. Lähden suurella innolla työskentelemään sen eteen, että kuuntelijat ja lukijat löytävät jatkossa entistäkin enemmän ja entistäkin helpommin mukaansatempaavia tarinoita, jotka koskettavat sydänjuuria myöten, saavat nauramaan vedet silmissä ja pitämään penkistä kiinni jännityksestä – elämyksiä, jotka avartavat maailmaa ja rikastuttavat elämää, Aleksi Pöyry sanoo. Storytelin markkinointitiimin johdossa Commercial Managerin roolissa aloittaa 15. helmikuuta Tuuva Ha

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme