HOK-Elanto

Alepa Kisahalli uudistuu kokonaisvaltaisesti – myymälä suljetaan maaliskuussa useammaksi kuukaudeksi

Jaa
Helsingissä Mannerheimintie 76:ssa sijaitseva Alepa-myymälä remontoidaan kiinteistön laajamittaisen uudistuksen yhteydessä. Viimeinen aukiolopäivä on lauantai 4. maaliskuuta. Myymälä palvelee asiakkaita laajoin aukioloajoin jälleen elokuun alkupuolella.

Alepa Kisahalli kokee kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen rakennuksen laajamittaisen remontin yhteydessä. Myymälässä suoritetaan tyhjennysmyynti 5.3. käynnistyvää remonttia edeltävinä päivinä.

Alepa Kisahallin myyntipinta-ala uusitaan kokonaisuudessaan ja samalla myymälän kiertoa muutetaan. Miljööremontissa päivitetään myös myymälän energiaratkaisuja: kaikki kylmälaitteet vaihdetaan energiatehokkaammiksi ja kylmälaitoksen kylmäaine ympäristöä säästävään hiilidioksidiin.

Elokuun alkupuolella aukeavaan Alepa Kisahalliin uusina palveluina tulevat Nordean laskunmaksuautomaatti, pikakassat sekä Postin pakettiautomaatti. Uudistuksen yhteydessä valikoimaa räätälöidään entistäkin paremmin alueen kysyntää vastaavaksi.

Remontin ajan lähimmät Alepat sijaitsevat vain viiden minuutin kävelymatkan päässä: Alepa Mannerheimintie (Mannerheimintie 102) palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri ja Alepa Runeberginkatu (Runeberginkatu 58) päivittäin myöhäiseen iltaan saakka. Kivijalkamyymälöiden ohella ruoan verkkokauppa palvelee osoitteessa s-kaupat.fi.

Alepa Kisahalli

  • Osoite: Mannerheimintie 76, 00250 Helsinki
  • Alepa Kisahalli remontoidaan kiinteistön kokonaisvaltaisen uudistuksen yhteydessä. Viimeinen aukiolopäivä on lauantai 4.2.2023.
  • Uudistettu myymälä avataan elokuun alkupuolella. Uusina palveluina myymälään tulee mm. Nordean laskunmaksuautomaatti, pikakassat ja Postin pakettiautomaatti.
  • alepakorttelitoive.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa ja meillä työskentelee noin 6 500 hok-elantolaista.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikenneasemia ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 360. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto avaa yli 500 neliöisen Alepan Helsingin Fallkullaan torstaina 16.3.13.3.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Alepa Fallkulla avataan 16. maaliskuuta klo 10 osoitteessa Jäkälätie 12. Laajalla tuotevalikoimalla ja kattavilla palveluilla varusteltu myymälä on osa Fallkullan kiilana tunnettua uutta asuinaluetta, joka sijaitsee lähellä Tapanilan asemaa hyvien julkisten yhteyksien äärellä. Energiatehokkaan myymälän pihalta löytyy sähköautoilijoille neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä.

S-market Espoonlahti suljetaan maaliskuussa käynnistyvän remontin ajaksi – luvassa uudistuksia myymälämiljööseen ja energiaratkaisuihin27.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Espoonlahden aluetta palvelevan S-marketin remontissa kylmälaitteet uusitaan energiatehokkaiksi ja myymälätilaa optimoidaan vastaamaan nykyistä kysyntää. Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on lauantai 11. maaliskuuta. Uudistettu S-market Espoonlahti avaa ovensa asiakkaille jälleen huhtikuun loppupuolella ja jatkaa palvelua tutulla 24 h -aukioloajalla. S-marketin yhteydessä toimivat HOK-Elannon Hautaus- ja lakipalvelut uudistavat niin ikään tilojaan huhtikuussa.

HOK-Elannon ja Kierrätyskeskuksen Espoossa pilotoima Boksi-lahjoituspistekonsepti laajeni Helsinkiin – Olarissa laitettu kiertoon jo yli 16 000 kiloa käyttötavaraa21.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

HOK-Elanto ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ovat pilotoineet syyskuusta 2022 lähtien Espoon Olarin Prismassa uudenlaista Boksi-itsepalvelukierrätyskonseptia, jonka tarkoitus on madaltaa kynnystä laittaa tarpeeton pientavara kiertoon tuomalla lahjoituspiste arkisen asiointipaikan yhteyteen. Menestyksekkääksi osoittautunut pilotti laajeni 15.2. Helsinkiin, kun uusi Boksi-lahjoituspiste avattiin Prisma Itäkeskuksen noutopisteen yhteyteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme