Vaasan kaupunki - Vasa stad

Alma tarjoaa maksuttomia kielikursseja maahanmuuttajille

Jaa

Vaasan kansalaisopisto Alma tarjoaa maahanmuuttajille maksuttomia suomen ja ruotsin kielen alkeiskursseja. Maksuttomuuden mahdollistaa maahanmuuttajille kohdennettu opintoseteliraha.

Kurssit järjestetään keväällä 2022. Kansalaisopisto Almassa kielikoulutus koetaan elintärkeäksi yhteiskuntaan osalliseksi pääsemisessä.

- Vaasassa pääsy työelämään edellyttää useimmiten vieläpä molempien kotimaisten kielten taitoja. Tämä Opetushallituksen tukema koulutus tähtää juuri työllistymisen edellytysten parantamiseen, kertoo johtava rehtori Sannasirkku Autio.

Jotta kurssi on osallistujalle maksuton, tulee sille ilmoittautua viimeistään 30.12.2021.

Tarjolla ovat seuraavat kurssit:

  • Suomen kielen alkeet, osa 2 - verkkokurssi
  • Suomi 1 (kevät)
  • Suomi 1 (online 1)
  • Suomi 1 (online 2)
  • Suomi 2 - osa 3
  • Suomen mestari 1. Nyt puhutaan! (kevät)
  • Svenska 1 (vår)

Kurssit löytyvät kootusti alla olevan linkin kautta. Linkin kautta kursseista voi lukea lisää ja ilmoittautua yksittäiselle kurssille: https://opistopalvelut.fi/vaasa/search.php?l=fi&search=mamuma

Yhteyshenkilöt

rehtori Sannasirkku Autio, puh. 0400 299 826, sannasirkku.autio@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme