McDonald's

Ari Taivalsaari yrittäjäksi Lahden Holman uuteen McDonald’s-ravintolaan

Jaa

Lahti saa toisen McDonald’s-ravintolansa alkuvuodesta 2023, ja sen yrittäjänä toimii Ari Taivalsaari.

Taivalsaari on toiminut yrittäjänä McDonald’s-ravintoloissa vuodesta 1998 saakka. Lahden Holmaan avattavan ravintolan myötä hän toimii yrittäjänä 14 McDonald’s-ravintolassa eri puolilla Suomea.

”Aloitin työt Mäkkärissä nuorena opiskelijana 30 vuotta sitten. Muistan vielä hyvin, miten ylpeä olin työpaikastani. Kaikkien näiden vuosienkin jälkeen on hienoa päästä avaamaan uusi ravintola ja saada sen myötä tarjota työpaikkoja ja etenemismahdollisuuksia huikeille ihmisille, joiden kanssa tätä työtä teen. Me kaikki odotamme avausta innolla”, Taivalsaari sanoo.

Holman McDonald’s tuo alueelle noin 65 uutta työpaikkaa.

”Tarjolla on paikkoja sekä vuoropäälliköille että ravintolatyöntekijöille. Monet tehtävistämme sopivat työaikojen joustavuuden vuoksi erityisen hyvin esimerkiksi opiskelijoille”, Taivalsaari kertoo.

Rekrytoinnit uuteen ravintolaan on aloitettu, ja avoimia paikkoja voi hakea osoitteessa https://emp.jobylon.com/jobs/152969-mcdonalds-suomi-ravintolatyontekija-mcdonalds-lahti-holma/

Uusi ravintola avataan osoitteeseen Vanhatie 23. Ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Lisäksi sen pysäköintialueelle avataan latauspisteet sähköautoille.

McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin hampurilaisketju, ja sen strategiana on kasvaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti myös muualla Suomessa. Tänä vuonna ketju on jo avannut uudet ravintolat Turkuun, Tornioon ja Saloon sekä tiedottanut avaavansa uudet ravintolat Lahden lisäksi myös Lohjalle, Poriin ja Riihimäelle.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Yrittäjä Ari Taivalsaari, puh. 040 715 9900, ari.taivalsaari (at) fi.mcd.com

Markkinointijohtaja Mats Nyström, puh. 040 827 3874, mats.nystrom (at) fi.mcd.com

Kuvat

Kuvassa vasemmalta: yrittäjä Ari Taivalsaari ja kenttäpäälliköt Kai Sopanen ja Sanni Muranen
Kuvassa vasemmalta: yrittäjä Ari Taivalsaari ja kenttäpäälliköt Kai Sopanen ja Sanni Muranen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 69 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 51 eli noin 74 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme