Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

Ari Turusen Tuoksujen atlas, Jenna Kostetin romaani 1600-luvun myrkyttäjänaisesta, palkittu dekkaristi Tuire Malmstedt ja muita kirjauutuuksia: kutsu julkistukseen 4.9.

Jaa
Aulan syksysn kotimaiset uutuuskirjat: * Palkitun dekkaristin Tuire Malmstedtin sarjan aloitus Lasitarha * Jenna Kostetin 1600-luvun dokumenteista löytynyt Margareta Kittin tarina * Suomalaisen kirjoittajaparin A.M. Frostin jatkosotaan sijoittuva Vakoojan jäljet * Työelämän vaatimuksille pehmeästi nauravan Lasse Nousiaisen Rakkauden lähettiläs * Tietokirjojen kruununa on Ari Turusen järkälemäinen voimanponnistus: kulttuurihistoriaa ja tuoksuja yhdistävä suurteos Tuoksujen atlas * Neromyyttiä purkava Markku Aallon romaani Kaikki päivät maailman loppuun asti * Virtuaalisessa kirjailijatapaamisessa 4.9. mukana myös meksikolainen Fernanda Melchor.

Aulan syksyn kirjailijat kertovat kirjoista virtuaalisessa kirjanjulkaisutapahtumassa 4.9. klo 14. Mukana Fernanda Melchor (Meksiko, Hurrikaanien aika), Ari Turunen (Tuoksujen atlas), Tuire Malmstedt (Lasitarha), Jenna Kostet (Margaretan synti), A. M. Frost (Vakoojan jäljet), Markku Aalto (Kaikki päivät maailman loppuun asti) ja Lasse Nousiainen (Rakkauden lähettiläs). Nousiainen ja Turunen ovat valmistaneet tervehdyksen, muut ovat livenä paikalla.

Tilaisuus alkaa 4.9. Klo 14, ja kesto on noin tunti. Lopussa paikalla oleville kirjailijoille on mahdollista tehdä kysymyksiä.

 

Fernanda Melchor on meksikolainen kirjailija, joka saapuu Suomeen, vaikka Helsinki Lit peruttiin, sillä hän on tällä hetkellä viettämässä kirjallisuuspalkintovoittona saamaansa vuotta Berliinissä. Hurrikaanien aika on aistivoimainen kuvaus Meksikon köyhästä maaseudusta, sen epätasa-arvosta ja taikauskosta. romaani oli myös Booker-ehdokkaana. 

Ari Turunen tunnetaan historiaa laajalla ymmärryksellä käsittelevistä tietokirjoistaan. Tuoksujen atlas vie matkalle ympäri maailmaa tuoksuaineiden mukana.Arvokkaimmat raaka-aineet ovat toinen toistaan erikoisempia, kuten bakteerin tuhoamaa sydänpuuta, valaan suolistoeritettä tai kerran vuodessa yhden päivän ajan kukkivan vaniljaorkidean siemenkotia. 

Tuire Malmstedt on Dekkariseuran esikoisdekkaripalkinnolla palkitsema  kirjailija. Uusi Metso&Vauramo -sarjan aloitus Lasitarha kumpuaa jokaisen vanhemman pahimmasta pelosta: oman lapsen katoamisesta. Malmstedt itse on opettaja ja työstää pelkojaan vain kirjoittamalla.

Jenna Kostet on töissä Turun linnassa. Töidensä kautta hän tutustui Turun vanhoissa oikeudenkäyntikirjoissa Margareta Kittin tarinaan. Margaretan synti kertoo tämän miehensä myrkyttäneen naisen tumman tarinan.

A. M. Frost on savonlinnalainen kirjailijapari Anne ja Matti Hakkarainen. Kesken Vakoojan jälkien kirjoittamisen Matti kuitenkin menehtyi äkillisesti. Vakoojan jäljet sijoittuu Suomen jatkosotaan, mutta on enemmänkin jännitys- kuin sotaromaani. Päähenkilönä on Mannerheimin kummipoika Peder Jang.

Markku Aalto on kirjailija ja ison kustantamon kustannuspäällikkö. Hänen romaaninsa Kaikki päivät maailman loppuun asti sai alkunsa paniikkikohtauksesta. Romaani purkaa miesneron myyttiä sysimustalla huumorilla.

 Lasse Nousiainen on käsikirjoittaja. Rakkauden lähettiläs sijoittuu Suomen Brasilian-suurlähetystöön ja on hyväntuulinen romaani työyhteisöistä ja ongelmista, joista ei pääse eroon edes maailman toisella puolella. 

 

 

Julkistutilaisuuden linkki: https://bit.ly/3zAuCxI

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaikki lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Kustantaja Nora Varjama, nora.varjama@aulakustannus.fi, puh. 050 547 6868

Kuvat

Lataa
Lataa
Tuire Malmstedt Kuva: Sara Lehtomaa
Tuire Malmstedt Kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
Ari Turunen Kuva: Sara Lehtomaa
Ari Turunen Kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
Lataa
Frnanda Melchor kuva: Fernanda Melchor
Frnanda Melchor kuva: Fernanda Melchor
Lataa
Lataa
Lataa
Jenna Kostet kuva: Sara Lehtomaa
Jenna Kostet kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
Lasse Nousiainen kuva: Sara Lehtomaa
Lasse Nousiainen kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
Markku Aalto kuva: Sara Lehtomaa
Markku Aalto kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
A.M Frost eli Anne ja Matti Hakkarainen, kuva kotialbumi
A.M Frost eli Anne ja Matti Hakkarainen, kuva kotialbumi
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Eerikinkatu 36
00180 HELSINKI

info@aulakustannus.fihttps://aulakustannus.fi/

Aula & Co on kasvava keskisuuri kirjankustantamo. Hittikirjojamme ovat muun muassa Heather Morrisin Auschwitzin tatuoija, maailman tunnetuimman tähtitieteilijän Neil DeGrasse Tysonin Tähtitiedettä kiireisille sekä kulttimaineeseen noussut Lucia Berlinin Siivoojan käsikirja.

Aula & Co siirtyi elokuun 2021 lopussa Storytel Booksin omistukseen, mutta jatkaa toimintaansa täysin itsenäisenä yhtiönä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

Dekkariviikko: uutuuksina muun muassa pankkiryöstökirja, salaseuroja ja vanhoja salaisuuksia7.6.2023 08:51:05 EEST | Tiedote

Dekkariviikon kunniaksi Aula & Co julkaisee useita jännitysromaaneja. Tämä on ryöstö aloittaa Kari Haakanan suomalaisista pankkiryöstöistä kertovan ainutlaatuisen äänikirjasarjan. Niklas Ahnbergin Poika joka paransi haavat on Stranger Things -tyylinen jännitysromaani. Tuire Malmstedtin dekkarissa Lyijysydän yhdistyy toinen maailmansota ja Ravensbrückin keskitysleiri sekä Jyväskylä 1960-luvulla ja nykyään. Jo ilmestyneitä uutuuksia ovat Leigh Bardugon Salatun tiedon seura, Kari Haakanan Tapa hänet ensin ja myydyimpien kirjojen listalle noussut Lynn Messinan historiallinen dekkari Murha paremmissa piireissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme