Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

Ari Turusen Tuoksujen atlas, Jenna Kostetin romaani 1600-luvun myrkyttäjänaisesta, palkittu dekkaristi Tuire Malmstedt ja muita kirjauutuuksia: kutsu julkistukseen 4.9.

Jaa

Aulan syksysn kotimaiset uutuuskirjat: * Palkitun dekkaristin Tuire Malmstedtin sarjan aloitus Lasitarha * Jenna Kostetin 1600-luvun dokumenteista löytynyt Margareta Kittin tarina * Suomalaisen kirjoittajaparin A.M. Frostin jatkosotaan sijoittuva Vakoojan jäljet * Työelämän vaatimuksille pehmeästi nauravan Lasse Nousiaisen Rakkauden lähettiläs * Tietokirjojen kruununa on Ari Turusen järkälemäinen voimanponnistus: kulttuurihistoriaa ja tuoksuja yhdistävä suurteos Tuoksujen atlas * Neromyyttiä purkava Markku Aallon romaani Kaikki päivät maailman loppuun asti * Virtuaalisessa kirjailijatapaamisessa 4.9. mukana myös meksikolainen Fernanda Melchor.

Aulan syksyn kirjailijat kertovat kirjoista virtuaalisessa kirjanjulkaisutapahtumassa 4.9. klo 14. Mukana Fernanda Melchor (Meksiko, Hurrikaanien aika), Ari Turunen (Tuoksujen atlas), Tuire Malmstedt (Lasitarha), Jenna Kostet (Margaretan synti), A. M. Frost (Vakoojan jäljet), Markku Aalto (Kaikki päivät maailman loppuun asti) ja Lasse Nousiainen (Rakkauden lähettiläs). Nousiainen ja Turunen ovat valmistaneet tervehdyksen, muut ovat livenä paikalla.

Tilaisuus alkaa 4.9. Klo 14, ja kesto on noin tunti. Lopussa paikalla oleville kirjailijoille on mahdollista tehdä kysymyksiä.

 

Fernanda Melchor on meksikolainen kirjailija, joka saapuu Suomeen, vaikka Helsinki Lit peruttiin, sillä hän on tällä hetkellä viettämässä kirjallisuuspalkintovoittona saamaansa vuotta Berliinissä. Hurrikaanien aika on aistivoimainen kuvaus Meksikon köyhästä maaseudusta, sen epätasa-arvosta ja taikauskosta. romaani oli myös Booker-ehdokkaana. 

Ari Turunen tunnetaan historiaa laajalla ymmärryksellä käsittelevistä tietokirjoistaan. Tuoksujen atlas vie matkalle ympäri maailmaa tuoksuaineiden mukana.Arvokkaimmat raaka-aineet ovat toinen toistaan erikoisempia, kuten bakteerin tuhoamaa sydänpuuta, valaan suolistoeritettä tai kerran vuodessa yhden päivän ajan kukkivan vaniljaorkidean siemenkotia. 

Tuire Malmstedt on Dekkariseuran esikoisdekkaripalkinnolla palkitsema  kirjailija. Uusi Metso&Vauramo -sarjan aloitus Lasitarha kumpuaa jokaisen vanhemman pahimmasta pelosta: oman lapsen katoamisesta. Malmstedt itse on opettaja ja työstää pelkojaan vain kirjoittamalla.

Jenna Kostet on töissä Turun linnassa. Töidensä kautta hän tutustui Turun vanhoissa oikeudenkäyntikirjoissa Margareta Kittin tarinaan. Margaretan synti kertoo tämän miehensä myrkyttäneen naisen tumman tarinan.

A. M. Frost on savonlinnalainen kirjailijapari Anne ja Matti Hakkarainen. Kesken Vakoojan jälkien kirjoittamisen Matti kuitenkin menehtyi äkillisesti. Vakoojan jäljet sijoittuu Suomen jatkosotaan, mutta on enemmänkin jännitys- kuin sotaromaani. Päähenkilönä on Mannerheimin kummipoika Peder Jang.

Markku Aalto on kirjailija ja ison kustantamon kustannuspäällikkö. Hänen romaaninsa Kaikki päivät maailman loppuun asti sai alkunsa paniikkikohtauksesta. Romaani purkaa miesneron myyttiä sysimustalla huumorilla.

 Lasse Nousiainen on käsikirjoittaja. Rakkauden lähettiläs sijoittuu Suomen Brasilian-suurlähetystöön ja on hyväntuulinen romaani työyhteisöistä ja ongelmista, joista ei pääse eroon edes maailman toisella puolella. 

 

 

Julkistutilaisuuden linkki: https://bit.ly/3zAuCxI

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaikki lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Kustantaja Nora Varjama, nora.varjama@aulakustannus.fi, puh. 050 547 6868

Kuvat

Lataa
Lataa
Tuire Malmstedt Kuva: Sara Lehtomaa
Tuire Malmstedt Kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
Ari Turunen Kuva: Sara Lehtomaa
Ari Turunen Kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
Lataa
Frnanda Melchor kuva: Fernanda Melchor
Frnanda Melchor kuva: Fernanda Melchor
Lataa
Lataa
Lataa
Jenna Kostet kuva: Sara Lehtomaa
Jenna Kostet kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
Lasse Nousiainen kuva: Sara Lehtomaa
Lasse Nousiainen kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
Markku Aalto kuva: Sara Lehtomaa
Markku Aalto kuva: Sara Lehtomaa
Lataa
A.M Frost eli Anne ja Matti Hakkarainen, kuva kotialbumi
A.M Frost eli Anne ja Matti Hakkarainen, kuva kotialbumi
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Eerikinkatu 36
00180 HELSINKI

info@aulakustannus.fihttps://aulakustannus.fi/

Aula & Co on kasvava keskisuuri kirjankustantamo. Hittikirjojamme ovat muun muassa Heather Morrisin Auschwitzin tatuoija, maailman tunnetuimman tähtitieteilijän Neil DeGrasse Tysonin Tähtitiedettä kiireisille sekä kulttimaineeseen noussut Lucia Berlinin Siivoojan käsikirja.

Aula & Co siirtyi elokuun 2021 lopussa Storytel Booksin omistukseen, mutta jatkaa toimintaansa täysin itsenäisenä yhtiönä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

Markus Leikola kirjoittaa kirjaa Ukrainan ja Venäjän suhteista – mesenaattikampanja käyntiin ennätysvauhdilla16.5.2022 12:26:41 EEST | Tiedote

Markus Leikola on seurannut Ukrainan ja Venäjän suhteita jo 40 vuotta. Kun sota syttyi, Markus Leikola alkoi kirjoittaa. Nyt hän viimeistelee elokuussa julkaistavaa kirjaa Sodan ja rauhan kronikka. Oivaltavassa tekstissä kietoutuvat yhteen sotatoimet, diplomatia, kulttuuri, talous ja viestintä. Kirjan kustantaa Aula & Co. Kirjasta käynnistettiin Mesenaatti-kampanja, jonka tuotoista puolet lahjoitetaan SPR:n kautta Ukrainalle. Parhaillaan käynnissä oleva kampanja saavutti minimitavoitteensa ennätysvauhtia, alle kahdessa vuorokaudessa.

Tähtitieteen pimennossa olleet naiset esiin – Markus Hotakaisen uutuuskirja Tähtitieteen naiset14.4.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Tähtitieteen parissa on työskennellyt paljon naisia, jotka ovat tehneet merkittävää tutkimusta, mutta joiden saavutukset ovat jääneet vähälle huomiolle. Markus Hotakaisen uutuustietokirja Tähtitieteen naiset nostaa heitä esiin. Kirjan julkistamistilaisuus on tiistaina 10.5. klo 18 Kaivopuiston tähtitornissa. Lisäksi Hotakainen esitelmöi kirjansa pohjalta Ursan illassa 19.4.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme