Arvostettu Chaîne des Rôtisseurs-kilpi myönnettiin maaliskuussa kolmelle ravintolalle
OOBU -saaristoravintola 9.3.
Turkulaiselle ravintola ravintola OOBulle myönnettiin Rôtisseurs-kilpi 9.3. Ravintola tarjoaa raikkaita saaristolaisruokia, perinteikkäässä Bassin talossa. Kalaa, lammasta ja kasviksia tarjoillaan monessa muodossa, perinteitä kunnioittaen ja uusinta keittiöosaamista hyödyntäen. Ravintolan henkilökunnalla löytyy kokemusta maailmanmestaruuden voittamisesta Suomen kokkimaajoukkueessa sekä Michelin ravintolan menestyksekkäästä johtamisesta. Yksi ravintolan ruokatuotteen kantavista voimista on gluteenittomuus ja laktoosittomuus. Juomavalikoimassa on keskitytty vanhan mantereen laadukkaisiin viineihin sekä lähi- ja pienpanimoiden tuotteisiin. Ravintola tarjoaa korkeatasoisia herkkuja, jotka ravitsevat sielua ja ruumista. OOBu on Turun alueen 10:s Rôtisseurs-kilpiravintola. Turun seudulta löytyy myös kuusi kilven saanutta myymälää.
Arctic Light -ravintola 19.3.
Rovaniemeläiselle Arctic Light hotellin ravintolalle myönnettiin Rôtisseurs-kilpi 19.3. Arctic Light hotellin ravintolan ruokatuotteessa korostuvat pohjoiset uniikit raaka-aineet ja raaka-aineiden makua korostavat taidokkaat valmistusmenetelmät. Ravintola on kiinnittänyt suurta huomiota myös kattavaan ja laadukkaaseen juomatarjontaan. Rôtisseurs-kilpi nostaa esiin ennen kaikkea ravintolan korkean keittiö- ja palveluosaamisen pohjoisten raaka-aineiden parissa. Arctic Light on Lapin alueella 11:s Rôtisseur kilpiravintola. Lapista löytyy myös yksi kilpimyymälä.
KULTÁ Kitchen 6 Bar -ravintola 21.3.
Helsinkiläiselle Helsinkiläiselle KULTÁ Kitchen & Bar -ravintolalle myönnettiin Rôtisseur-kilpi 21.3. Kultá Kitchen & Bar -ravintolan korkea taso tulee esille laadukkailla raaka-aineilla, viinivalinnoilla ja upealla esillepanolla. Kultá Kitchen & Barissa luodaan elämyksiä, jossa ravintolan salihenkilökunta vahvistaa keittiön ainutlaatuisia makuja loistavalla palvelulla ja jättää asiakkaalle ravintolavierailusta miellyttävän muistijäljen. Kultá Kitchen & Bar tarjoaa Helsingin keskustassa pohjoisen jylhyyttä, kauneutta ja makuja. Ravintolassa arvostetaan pohjoisen juuria, puhtaita raaka-aineita ja luonnollisia makuja. Ravintola sijaitsee Lapland Hotels Bulevardin yhteydessä. Kultá Kitchen & Bar on Helsingin alueen 16:s Rôtisseurs-kilpiravintola. Lisäksi kilpi on myönnetty kahdelle laivaravintolalle ja Helsingin seudulta löytyy seitsemän kilven saanutta myymälää.
”Olemme iloisia, että vihdoinkin voimme ravintola-alaa kohtuuttomasti rasittaneen pahdemiarajoitusten jälkeen nostaa korkeatasoisia ravintoloita esille. Kaikki kolme uutta Chaîne de Rôtisseurs-kilpiravintolaa edustaa huippuosaamista. Rôtisseurs-kilpiyritykset tarkistetaan vuosittain. Ravintolan toiminnan on täytettävä Chaîne de Rôtisseursin tavoitteet, joita ovat kansallisen keittiön vaaliminen, gastronomian kehittäminen, alueellisten sekä kulinaaristen perinteiden säilyttäminen ja kehittäminen. Kilpi on ennen kaikkea merkki ravintolan korkeasta laadusta, joka mahdollistaa mieleenpainuvia makuelämyksiä erinomaisen ruoan ja ammattitaitoisen salihenkilökunnan myötä. ”, toteaa Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Johanna HornborgBailli Délégué Finlande, Suomen valtavouti
Chaîne des Rôtisseurs Finlanden puheenjohtaja
Niki MalmrosChargee de Presse, viestintä
Chaîne des Rôtisseurs Finlanden viestintävastaava
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Chaîne des Rôtisseurs Finlande
Chaîne de Rôtisseurs on kansainvälinen gastronominen järjestö, jonka
toiminnan lähtökohtana on yhdistää alan harrastajat ja ammattilaiset.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Chaîne des Rôtisseurs Finlande
Ravintola Helsingin Suomalainen Klubi sai Chaîne des Rôtisseurs -kilven8.2.2023 16:47:08 EET | Tiedote
Helsingin keskustassa sijaitsevalle Helsingin Suomalaisen Klubin klubiravintolalle myönnettiin eilen tiistaina 7.2.2023 Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta ja siellä tehdystä kokonaisvaltaisesta laadun kehittämisestä.
Saku Karstila voitti Nuorten Kokkien Suomen mestaruuden 202324.1.2023 15:46:06 EET | Tiedote
Alle 27-vuotiaiden kokkien Suomen mestaruus -kilpailut käytiin viikonloppuna 21.1. Helsingissä. Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition -kilpailun SM-tittelistä kisasi yhteensä kahdeksan kilpailijaa. Kilpailun voittaja Saku Karstila lähtee edustamaan Suomea kansainväliseen Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition MM2023 -kilpailuun Turkkiin.
Ravintola Taivaanranta sai Chaîne des Rôtisseurs -kilven20.1.2023 08:16:39 EET | Tiedote
Lahden keskustassa sijaitseva ravintola Taivaanrannalle myönnettiin 18.1.2023 arvostettu Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta, pitkäjänteisestä ammattitaidon kehittämisestä sekä ammattitaitoisesta salihenkilökunnasta.
Hotelli-Ravintola Vaihmalan Hovi sai arvostetun Chaîne des Rôtisseurs -kilven31.10.2022 09:02:22 EET | Tiedote
Lempäällä, keskellä kaunista maalaismaisemaa sijaitsevan Vaihmalan Hovin ravintolalle myönnettiin viikonloppuna Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta, pitkäjänteisestä ammattitaidon jatkuvasta kehittämisestä sekä ammattitaitoisesta salihenkilökunnasta.
Nuori kokki SM-kilpailut tammikuussa 202327.10.2022 08:20:20 EEST | Tiedote
Vuoden 2022 SM-voittaja Otto Hietamies voitti hiljattain lokakuussa Nuorten kokkien MM-kisoissa hopeaa. Tekninen osaaminen, ruokien esillepano ja maut olivat niin kohdallaan, että kultamitali ei varmasti ollut kaukana. Seuraavan vuoden kilpailut lähestyvät ja kilpailuihin etsitään uusia nuoria keittiöammattilaisia.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme