Espoon kaupunki - Esbo stad

Asukastilaisuus Soukan täydennysrakentamisen visiosta

Jaa

Tervetuloa asukastilaisuuteen keskiviikkona 15.11. Soukan koululle, jossa aiheena on Soukan täydennysrakentaminen.

Soukka kuuluu Espoon kaupunkirakenteen kehitettäviin metroasemien ympäristöihin. Nyt selvitetään täydennysrakentamisen mahdollisuuksia Soukassa. Tämä halutaan tehdä yhteistyössä alueen asukkaiden, maanomistajien ja muiden toimijoiden kanssa.

Työssä linjataan, mitä asioita eri toimijoiden halutaan ottavan huomioon Soukan tulevassa täydennysrakentamisessa. Järjestämme vielä kaksi kutsutyöpajaa (29.11. ja 13.12), joissa osallistujat voivat kommentoida ja ideoida työn etenemistä ja suuntaa. Soukan visio esitellään kaikille avoimessa asukastilaisuudessa tammikuussa 2018.

Ensimmäinen kaikille avoin asukastilaisuus järjestetään Soukan koululla (Soukankuja 5) keskiviikkona 15.11.2017 klo 17.30-20.00.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kaupunkisuunnittelukeskus


Katuosoite: Kirkkojärventie 6 BPostiosoite: PL 43, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

 

Ma-pe klo 8.00–15.45
09 816 21

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme