Espoon kaupunki - Esbo stad

Asukastilaisuus Tiistinlaakson asemakaavamuutoksesta

Jaa

Tervetuloa asukastilaisuuteen keskiviikkona 1.11. Ison Omenan palvelutorille tutustumaan suunnitelmiin, joiden tavoitteena on pyrkiä eheyttämään ja selkeyttämään kaupunkirakennetta kahden metroaseman läheisyydessä.

Asemakaavan muutoksen tavoitteena on Ison Omenan välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Suomenlahdentien ympäristön liittäminen tiiviimmäksi osaksi Matinkylän keskustaa.

Suunnittelualueen sijaitessa noin 0,5 km - 1 km säteellä Matinkylän ja Espoonlahden metroasemista, ja kauppakeskus Ison Omenan ja metrokeskuksen sekä tulevaisuudessa myös Finnoon metroaseman yhteydessä olevien palvelukeskittymien välittömässä läheisyydessä, on kaupungin tavoitteiden mukaista kehittää alueen maankäyttöä ja tiivistää metroradan vartta. Suomenlahdentien varsi tarjoaa merkittävimmän uuden kehittämispotentiaalin Matinkylän kaupunkikeskuksen laajentumiselle metron vaikutusalueella.

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus pidetään keskiviikkona 1.11.2017 klo 17-18.30 Ison Omenan palvelutorille (3. krs, kokoustila Stage). 

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Kaupunkisuunnittelukeskus


Katuosoite: Kirkkojärventie 6 BPostiosoite: PL 43, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

 

Ma-pe klo 8.00–15.45
09 816 21

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupungin apurahakirjailijan Ilkka Auerin kauden päätös- ja Ex Libriksen julkistamisjuhla15.1.2018 15:41Tiedote

Tapiolan kirjaston järjestämä Ex Libris-kilpailu, jossa tuli tehdä kirjailija Ilkka Auerille oma Ex Libris, on päättynyt. Voittajia sekä kirjailija Ilkka Auerin Espoon kaupungilla päättynyttä taiteilijavuotta juhlitaan 23.1.2018 Tapiolan kirjastossa klo 13-15. Ohjelmassa on palkinnonjaon lisäksi lyhyitä puheita, pientä purtavaa ja musiikkia. Voittajatyöt ovat nähtävillä tilaisuudessa.

Näyttelykeskus WeeGeen kävijämäärä kasvoi vuonna 201715.1.2018 11:19Tiedote

Näyttelykeskus WeeGeessä vieraili 357 270 kävijää vuonna 2017. Yhteensä näyttelyitä oli vuoden aikana 24 ja erilaisia oheistapahtumia 2 438. Museokävijöiden määrää kasvattivat laadukkaan näyttelyohjelmiston sekä tapahtumien lisäksi uuden katseluvaraston avaaminen, Suomi 100 -juhlavuosi ja Tapiolan saavutettavuutta parantanut Länsimetro sekä suosittu Museokortti. EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU – Espoon kaupunginmuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen Kellomuseo tarjosivat runsaan ja kiinnostavan näyttelyohjelmiston oheistapahtumineen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme