BURGER KING® Suomi

BURGER KING® -RAVINTOLA SYKSYLLÄ MIKKELIN KESKUSTAAN

Jaa

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju on avannut kolmessa vuodessa jo 32 ravintolaa ympäri Suomea. Mikkeliin on toivottu BURGER KING® -ravintolaa niin sosiaalisessa mediassa kuin perinteisissä asiakaspalautteissa. Uusi ravintola avataan kauppakeskus Stellaan syksyllä 2017.

Pikaruokaketjun suomalaisilla Burger King Suomi -Facebook-sivuilla on lähes 34 000 seuraajaa, ja juuri Facebookissa asiakkaat ovat toivoneet ravintolan avaamista Mikkeliin. Saman toiveen ovat esittäneet mikkeliläiset kuluttajat. Toistaiseksi Savon seudun ainoa BURGER KING® -ravintola sijaitsee Kuopiossa. Mikkeliin avattavaan ravintolaan tulee 80 asiakaspaikkaa.

– On hienoa saada kansainvälisesti tunnettu ravintolaketju Mikkelin keskustaan torin laidalle, aivan paraatipaikalle. Samalla olemme vastanneet kauppakeskus Stellan asiakkaiden toiveisiin, sillä juuri Burger Kingin toivottiin tulevan Mikkeliin, iloitsee Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.

Liekillä grillatuista hampurilaisistaan tunnettu BURGER KING® ottaa haltuun Suomen pikaruokamarkkinoita kovalla vauhdilla. Kolmen toimintavuotensa aikana ravintolaketju on avannut yli 30 ravintolaa, ja kuluvan vuoden tavoitteena on avata vielä noin kymmenen lisää.

– Ravintolaketjumme kova kasvuvauhti on piristysruiske myös suomalaiselle työelämälle. Mikkelin-ravintolaan on luvassa työpaikkoja noin 30 henkilölle ja parhaillaan olemme rekrytoimassa koko tiimiä aina esimiehestä lähtien. Kannattaa laittaa pian hakemuksia tulemaan, BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg vinkkaa.

Mikkeli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja on vilkas läpikulkukaupunki. Näin ollen kauppakeskus Stellan BURGER KING® -ravintola tulee palvelemaan paikallisten lisäksi myös turisteja sekä mökkiläisiä.

Lue lisää avoimista työpaikoista: http://www.burgerking.fi/tyopaikat/hae-toihin

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Sari Laitinen, aluepäällikkö, Restel Fast Food Oy,
+358 50 337 4926 sari.laitinen@restel.fi

Heikki Hämäläinen, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo
+358 500 553 765 heikki.hamalainen@sok.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 16 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu 43 hotellia ja n. 250 ravintolaa. Restelin liikevaihto vuonna 2016 oli 394 M €. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Bistro Cumulus-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, O’Learys-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. www.restel.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme