BURGER KING® Suomi

BURGER KING® AVAA 10 RAVINTOLAA JA TYÖLLISTÄÄ 500 HENKILÖÄ SYKSYN AIKANA

Jaa

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju kasvaa kohisten. Syyskuussa 2017 ravintoloiden avaamistahti on Suomessa ennennäkemätön – avattavien ravintoloiden lukumäärä on kymmenen, joista peräti viisi avataan kahden viikon sisällä. Kuhunkin ravintolaan palkataan 30 työntekijää, joten työllistämisvaikutus on varsin myönteinen valtakunnallisestikin.

BURGER KING® -ketju laajenee vauhdilla ja varsinkin kuluvana vuonna tahti on kiihtynyt kiihtymistään. Nyt ravintoloita on maanlaajuisesti 34 ja vuoden loppuun mennessä niitä on jo 42.

Uudet ravintolat työllistävät noin 300 työntekijää ja lisäksi jo olemassa oleviin ravintoloihin palkataan yhteensä noin 200 työntekijää syksyn aikana. Henkilöstön yhteislukumäärä rikkoo jo 1000 henkilön rajan, ja tämä joukko on syntynyt neljässä vuodessa.

­ – Onhan tämä nyt aika huimaa nousukiitoa ihan kansantaloudellisestikin, kun ajattelee millainen työllistämisvaikutus avauksilla on. Jokainen toimipiste työllistää 30 henkilöä, joten kingiä jengiä on siellä täällä ympäri Suomea Itämereltä Leville saakka. Välillisesti myös uudet rakennusprojektit työllistävät merkittävän määrän ihmisiä. Tänä vuonna Restel investoi yli 10 miljoonaa BURGER KING® -ketjuun, ketjujohtaja Mikko Mollberg kertoo.

Lahti, Levi, Imatra, Mikkeli ja Vantaa. Siinä ovat pelkästään syyskuussa avattavien ravintoloiden paikkakunnat. Lahden Kivistönmäen Neste K -aseman yhteyteen avattiin ravintola 14.9. ja Suomen pohjoisin BURGER KING® Levi Hotel Span yhteyteen 21.9. Muut syyskuun avauspäivät ja paikat ovat 28.9. Neste K -asema Imatralla, 29.9. kauppakeskus Stella Mikkelissä sekä 30.9. kauppakeskus Jumbo Vantaalla.

Syksyn aikana BURGER KING® avaa mainittujen lisäksi vielä ainakin viisi ravintolaa lisää. Suunnitelmat ovat valmiina Porvoon, Espoon Muuralan, Maskun, Pukaron Paronin ja Joensuun varalle. Vuoden loppuun mennessä liekillä grillattuja WHOPPER®-hampurilaisista ja muista herkuista saa nauttia aina pääkaupunkiseudulta Lappiin saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy,
+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu 43 hotellia ja n. 250 ravintolaa. Restelin liikevaihto vuonna 2016 oli 394 M €. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Bistro Cumulus-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, O’Learys-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. www.restel.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

BURGER KING® ALOITTAA KOTIINKULJETUKSEN YHTEISTYÖSSÄ WOLTIN KANSSA - 100 ENSIMMÄISTÄ SAA WHOPPER®-ATERIAN VELOITUKSETTA10.1.2018 09:00Tiedote

BURGER KING ® -hampurilaisravintolaketjun sekä ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelu Woltin yhteistyön alkamisen kunniaksi 100 ensimmäistä tilaajaa saa WHOPPER®-aterian veloituksetta. Aluksi liekillä grillattuja hampurilaisia ja muita herkkuja kuljetetaan ketjun kolmesta ravintolasta Helsingissä, ja tähtäimessä on laajentaa myös muille Woltin operoimille alueille.

BURGER KING® KOVASSA NOUSUKIIDOSSA – VAHVA KASVUN VUOSI NIIN TAKANA KUIN EDESSÄ13.12.2017 09:00Tiedote

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju on tänään ollut Suomen markkinoilla neljä vuotta. Ravintolaketju on ottanut huimia loikkia niin ravintoloiden kuin työntekijöiden lukumäärässä. Tällä hetkellä ravintoloita on 39 ja ketjun #kingijengi-työyhteisössä on yli 1000 työntekijää ympäri Suomen. Kuin juhlan kunniaksi ketju palkittiin Great place to work® -sertifikaatilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme