BURGER KING® Suomi

BURGER KING® AVAA AUTOKAISTALLISEN RAVINTOLAN KEMPELEESEEN KESÄLLÄ

Jaa

Pikaruokaravintolaketju avaa Oulun seudun toisen ravintolansa heinäkuussa 2018. Autokaistallinen BURGER KING® sijoittuu samalle tontille Shell HelmiSimpukka Kempele Zeppelinin kanssa. Muutostyöt ovat alkaneet huoltoaseman tontilla ja remontti valmistuu kesäkuun loppuun mennessä.

Kesällä Kempeleessä herkutellaan WHOPPER®-hampurilaisilla ja muilla BURGER KING® -herkuilla.
Kesällä Kempeleessä herkutellaan WHOPPER®-hampurilaisilla ja muilla BURGER KING® -herkuilla.

Shell HelmiSimpukka Kempele Zeppelinin kiinteistössä alkaa muutostyöt 12.3.2018 ja ne päättyvät kesäkuun lopulla. Nykyinen liikekiinteistö laajenee moottoritien suuntaan, ja laajennusosaan tulee uuden BURGER KING® -ravintolan tilat. Ravintola sekä huoltoasemat sijoittuvat kauppakeskus Zeppeliniä vastapäätä. Remontin ajan Shell HelmiSimpukka Kempele Hakamaantie palvelee normaalisti.

Heinäkuusta alkaen niin kauppakeskus Zeppelinin asiakkaat kuin 75-tiellä liikkujat voivat tankata sekä autot että matkustajat samalla pysähdyksellä. Aluetta halkoo kaksi Eurooppatietä, joten autokaistallinen pikaruokaravintola voi palvella kaukaakin tulevia pikaruokaherkkujen ystäviä.

– Zeppeliinin ympäristö on alueellisesti erittäin merkittävä palvelukeskittymä ja kasvupotentiaalia löytyy edelleen. On myös hienoa päästä tuomaan liekillä grillatut hampurilaiset omiin lapsuusmaisemiin, Kempeleläislähtöinen BURGER KING® Suomen kehityspäällikkö Olli Mäkäräinen iloitsee.

Oulun alueen ensimmäinen BURGER KING® sijaitsee keskustassa kävelykatu Rotuaarilla, joten kesällä avattava Kempeleen-ravintola on odotettu lisä alueen  pikaruokamarkkinoille. BURGER KING® Zeppelin Kempele tulee työllistämään 25–30 henkilöä.

– Olemme tietysti hyvillämme voidessamme tarjota tuotteitamme suurten asiakasvirtojen äärellä. Taustalla on myös halu täyttää asiakkaittemme toiveet, sillä useissa asiakaspalautteissa on noussut esiin toive ravintolan avaamista juuri tänne, ketjujohtaja Tomi Söderström sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tomi Söderström
ketjujohtaja, BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 50 355 0242
tomi.soderstrom@restel.fi

Olli Mäkäräinen
kehityspäällikkö, BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358406303140
olli.makarainen@restel.fi

Kuvat

Kesällä Kempeleessä herkutellaan WHOPPER®-hampurilaisilla ja muilla BURGER KING® -herkuilla.
Kesällä Kempeleessä herkutellaan WHOPPER®-hampurilaisilla ja muilla BURGER KING® -herkuilla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen  yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme