BURGER KING® Suomi

BURGER KING® AVAA RAVINTOLAN JOENSUUN YDINKESKUSTAAN JOULUKUUSSA

Jaa

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju on tunnettu ensisijaisesti liekillä grillatuista hampurilaispihveistään. Liekkigrillit kuumenevat Joensuussa joulukuussa 2017, jolloin kaupungin ensimmäinen BURGER KING® -ravintola avaa ovensa kauppakeskus Iso Myyssä. Ravintolaketju tuo Joensuun paraatipaikalle noin 30 uutta työpaikkaa.

Joulukuusta lähtien Joensuussa herkutellaan mm. WHOPPER®-hampurilaisilla.
Joulukuusta lähtien Joensuussa herkutellaan mm. WHOPPER®-hampurilaisilla.

Joensuuhun joulukuussa 2017 avattava BURGER KING® -ravintola tulee sijaitsemaan Joensuun ydinkeskustassa. Ravintolan avaamista edeltää henkilökunnan rekrytointiprosessi, joka alkaa välittömästi ravintola- ja vuoropäälliköiden haulla. Avattuaan Joensuun BURGER KING® tulee työllistämään noin 30 työntekijää.

Ravintolan avaamista Joensuuhun suunniteltiin jo vuonna 2014, mutta silloin sopivaa liikepaikkaa ei löytynyt. Nyt kolme vuotta myöhemmin BURGER KING® avataan kaupungin parhaalle paikalle, torin laidalla sijaitsevaan Iso Myy -kauppakeskukseen. Samalla ravintola on ketjun ensimmäinen toimipaikka koko Pohjois-Karjalan alueella.

– Mahtavaa, että pääsemme vihdoin toteuttamaan joensuulaisten toiveet ja avaamaan ravintolan näin keskeiselle paikalle. Pian paikallinen karjalanpiirakka saa seurakseen liekillä grillatut Whopper-hampurilaiset, jotka valmistamme käsityönä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, ketjujohtaja Mikko Mollberg sanoo.

Kauppakeskus Iso Myy on Joensuun suurin kauppapaikka, joka viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan. Kauppakeskuksen ravintolatarjonnassa hampurilaisravintola on ainoa lajissaan. Pikaruokapaikkoja toki löytyy muitakin, mutta hampurilaisia ja nugetteja on saanut hakea kauempaa.

­ – Kehitämme aktiivisesti kauppakeskusta ja olemme iloisia siitä, että pystymme nyt täydentämään Iso Myyn ravintolatarjontaa BURGER KING® -ravintolalla. Samalla pystymme vastaamaan asiakkaittemme toiveisiin, sillä juuri tämän ketjun ravintolaa on toivottu kauppakeskukseemme, kertoo Iso Myyn toimitusjohtaja Anne Valjus.

BURGER KING® -ketju laajenee vauhdilla ja avaa syksyllä paljon ravintoloita ympäri Suomea. Nyt ravintoloita on maanlaajuisesti 32 ja vuoden loppuun mennessä niitä on jo yli 40.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy,
+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Anne Valjus, toimitusjohtaja Kauppakeskus Iso Myy Oy,
+358 50 340 6120, anne.valjus@isomyy.fi

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Kuvat

Joulukuusta lähtien Joensuussa herkutellaan mm. WHOPPER®-hampurilaisilla.
Joulukuusta lähtien Joensuussa herkutellaan mm. WHOPPER®-hampurilaisilla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 16 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu 43 hotellia ja n. 250 ravintolaa. Restelin liikevaihto vuonna 2016 oli 394 M €. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus City & Resort -ketju ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Bistro Cumulus-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, O’Learys-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. www.restel.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme