BURGER KING® Suomi

BURGER KING® – VAHVA KASVUN VUOSI NIIN TAKANA KUIN EDESSÄ.

Jaa

KINGIT SYNTTÄRIT 13.12.! 1000 ILMAISTA WHOPPER-ATERIAA.

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju on ollut Suomessa viisi vuotta. Juhlan kunniaksi BURGER KING® jakaa yhteensä 1000 ilmaista WHOPPER®-ateriaa torstaina 13.12. kello 10.00 alkaen. Tämä tarkoittaa 20 ateriaa ravintolaa kohti.

Ravintolaketju on kasvanut vauhdilla niin ravintoloiden kuin työntekijöiden lukumäärässä. Tällä hetkellä liekkigrilli on kuumana 52 ravintolassa ja ketjun työyhteisössä, kingijengissä, on yli 1200 työntekijää ympäri Suomen.

– Olemme iloisia siitä, kuinka Suomen kansa on hurahtanut liekillä grillattuihin ja käsityönä tilauksesta valmistettuihin hampurilaisiin. WHOPPER®-hampurilaisia on myyty tämän vuoden aikana yli 2,5 miljoonaa kappaletta.

Kasvumme tarkoittaa hyvää itse ketjulle, mutta myös maamme työmarkkinoille sillä uudet toimipaikkamme tuovat kukin noin 25–30 työpaikkaa ympäri Suomen, kertoo ketjujohtaja Tomi Söderström.

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1954. Suomeen ketju rantautui päivälleen viisi vuotta sitten, 13.12.2013 kello 13.12. Siitä hetkestä käynnistyi vahva kasvutarina, jolle ei näy loppua. Joulukuussa avataan vielä kaksi uutta ravintolaa: Käpylään 14.12. ja Hyvinkäälle 31.12. Vuoden 2018 loppuun mennessä Suomessa on 54 BURGER KING® -ravintolaa Itämereltä Leville ja vuonna 2019 suunnitelmissa on avata yli 10 uutta ravintolaa.

–Tulevana vuonna tulemme avaamaan useita ravintoloita pääkaupunkiseudulle sekä muun muassa Turkuun kauppakeskus Skanssiin. Lisäksi muita potentiaalisia kohteita on tiedossa ympäri Suomen, iloitsee Tomi Söderström.

Ketju on panostanut monipuoliseen palveluun avaamalla ympäri vuorokauden avoinna olevia autokaistallisia ravintoloita vilkkaiden maanteiden varsille. Vuonna 2018 aloitettiin myös itsepalvelukassojen jalkauttaminen ravintoloihin. Tavoitteena on palvella asiakkaita yhä vahvemmin digitaalisissa kanavissa - itsepalvelukassojen lisäksi myös mobiilisovellusten kautta. Tammikuussa 2018 BURGER KING® -aloitti kotiinkuljetuksen yhteistyössä Woltin kanssa. Vuoden loppuun mennessä Woltin kautta saa tilattua kotiin tai työpaikalle herkullisia aterioita jo yhdeksässä kaupungissa.

Suomen ensimmäinen BURGER KING® avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1982. Uuden tulemisen BURGER KING® teki Suomeen vuonna 2013.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tomi Söderström, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
puh. +358 50 355 0242, tomi.soderstrom@restel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen  yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme