Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bank suunnittelee toimintojensa uudelleenorganisointia Suomessa

Jaa

Danske Bank suunnittelee toimintojensa uudelleenorganisointia ja rakenteidensa yksinkertaistamista Suomessa. Suunnitelmat sisältävät johtamismallien uudistamista, organisaatiorakenteiden yksinkertaistamista, esimiestehtävien vähentämistä sekä yksiköiden yhdistämistä nykyistä vahvemmiksi yksiköiksi.

Uudelleenjärjestelyjen taustalla ovat muutokset toimintaympäristössä ja asiakaskäyttäytymisessä, ja suunniteltujen muutosten tavoitteena on varmistaa pankin kilpailukyky myös tulevaisuudessa. 

Koska tavoitellulla muutoksella voi olla vaikutuksia tehtäväkuviin ja tehtävien määrään joissakin yksiköissä, Danske Bankin Suomen sivuliikkeessä käynnistetään osaa toiminnoista koskevat yhteistoimintaneuvottelut 14. tammikuuta. Neuvottelut kestävät vähintään kuusi viikkoa. 

Suunniteltujen muutosten myötä pankin Suomen toiminnoista saattaa vähentyä enintään 33 esimiestehtävää ja enintään 75 toimihenkilö- ja asiantuntijatehtävää. Samaan aikaan pankissa on avoinna noin 40 uutta työtehtävää, ja uusia tehtäviä voi avautua lisää myös YT-neuvotteluprosessin aikana. Suunnitelluissa muutoksissa asiakkaille neuvontaa tarjoavien asiantuntijoiden kokonaismäärä säilyy lähes ennallaan. 

Danske Bankilla on Suomessa noin 2000 työntekijää.

Yhteyshenkilöt

Lehdistöpäällikkö Josi Tikkanen, Danske Bank, josi.tikkanen@danskebank.fi, 050 32 69 701

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme