Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo pyytää asukkaiden mielipiteitä pyöräreittien kehittämiseen

Jaa

Espoon kaupunki pyytää asukkaiden mielipiteitä kaupungin tärkeimmistä pyöräilyreiteistä ja pyöräilyn kehittämiskohteista. Espoo haluaa lisätä pyöräilyn osuutta liikkumisessa ja on sitoutunut kaksinkertaistamaan pyöräilyn kulkutapaosuuden vuoteen 2024 mennessä.

Kuva: Heidi-Hanna Karhu
Kuva: Heidi-Hanna Karhu

Kysely on osa kaupungin käynnistämää pyöräilyn pääreittien kehittämisselvitystä, jonka tavoitteena on määritellä tehokkaimmin pyöräilyä edistävät pyörätieinvestoinnit.

Sähköinen kysely on tarkoitettu kaikille pyöräilystä kiinnostuneille. Vastaaminen vie 5–15 minuuttia. Kysely on avoinna 19.8.2018 asti.

Kyselytuloksia käytetään apuna Espoon pääpyörätieverkon kehittämisessä. Pääpyöräreittien kehittämissuunnitelma valmistuu kesällä 2019.

Vastaa kyselyyn osoitteessa www.espoo.fi/pyorailykysely

Yhteyshenkilöt

suunnittelupäällikkö Salla Hänninen, salla.hanninen@espoo.fi, puh. 046 877 2115
Tavoitettavissa 6.7. saakka ja jälleen 8.8. alkaen.

Kuvat

Kuva: Heidi-Hanna Karhu
Kuva: Heidi-Hanna Karhu
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme