Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoolaista asiantuntijuutta esitellään Educa-messuilla 26.-27.1.

Jaa

Sirkkapatukoita, positiivista kasvatusta ja opetusta sekä pedagogisia innovaatioita - muun muassa näitä on tarjolla Espoon uudistuneella messuosastolla Educassa 26.-27.1.

Espoon suomenkielinen opetus, suomenkielinen varhaiskasvatus, Svenska bildningstjänster ja Espoonrekry esittäytyvät Educa-messuilla yhteisillä teemoilla. Yhteisosastolla on molempina messupäivinä tavattavissa kasvatuksen ja opetuksen asiantuntijoita sekä innovatiivisia lukio-opiskelijoita. 

Espoon messuosastolla (6n68) tapahtuu: 

Perjantai 26.1. 

Klo 10.30 DagisWork 
DagisWork -tutkimuksessa edistetään päiväkotihenkilöstön työhyvinvointia ja vähennetään stressiä valmentajan ja työyhteisön tuella. Espoo on Suomen toinen kunta, jossa tätä tutkitaan. 

Klo 11.15 Hyveet elämässä  
Päiväkotien ja koulujen hyvekasvatukseen kehitetty työkalu, jonka avulla vahvistetaan lasten hyvinvointia, ehkäistään sosiaalisia ongelmia ja rakennetaan lasten tulevaisuutta yhteiskunnassa ja maailmassa.  
 
Klo 12.30 Espoon Matikkamaa 
Espoon Matikkamaa paneutuu opetussuunnitelman ytimeen. Matikkamaasta saa ideoita ja tukea sekä välineitä matematiikan opetukseen ja oppimiseen. 

Klo 13.30 Olarin lukion robottijoukkue 
Olarin lukion opiskelijat esittelevät lukion innovaatiokurssin tuloksena syntynyttä robottia, jolla he voittivat Washingtonissa järjestetyn First Global Challenge -robotiikkakilpailun.  

Klo 14.15 KYKY-toiminta 
Koulujen ja yritysten kiihdytetty yhteiskehittäminen KYKY on palkittu konsepti, joka on luonut pelisäännöt yritysten ja koulujen yhteiskehittämiselle. KYKY-toiminnassa luodaan uusia oppimista ja kasvua tukevia tuotteita ja palveluita yhteiskehittämisen menetelmin.  

Lauantai 27.1. 

Klo 10.30 Luonnosta hyvinvointia lapsille 
Tule kuulemaan tutkimuksesta, jossa selvitetään päiväkodin viherpihan vaikutuksia lasten hyvinvointiin ja terveyteen. Päiväkotien pihoille on tuotu kunttaa, siirtonurmea ja muita vihermateriaaleja. 

Klo 11.15 Positiivinen kasvatus ja opetus Espoossa  
Positiivinen kasvatus tukee opettajien, oppilaiden ja vanhempien hyvää vuorovaikutusta sekä auttaa oppilaita löytämään tunne- ja vahvuustaitoja oman oppimisensa tueksi. Tervetuloa tutustumaan positiivisen kasvatuksen käytännön sovelluksiin opettajan työssä. 

Klo 12 Plattform LäGe - En lärande gemenskap 
LäGe on verkkoportaali, jossa ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstö voi helposti vaihtaa kokemuksia, tietoa ja parhaita käytäntöjä blogin ja materiaalipankin avulla. Portaali mahdollistaa yhteisöllisen oppimisen paitsi Espoossa, mutta myös muissa portaalista kiinnostuneista kunnissa. Plattform LäGe

Klo 13-16 Nuori yrittäjyys -yritykset: Bugmans Best NY, Puuroboi NY ja Sköne & co NY  
Tule tutustumaan espoolaisen Etelä-Tapiolan lukion Nuori yrittäjyys -yrityksiin ja innovatiivisiin nuoriin yrittäjiin: 

Klo 13 Puuroboi NY ja Sköne & Co NY: tarjolla 100 maisteluannosta tuorepuuroa ja mahdollisuus ostaa kierrätetyistä purjeista valmistettuja tuotteita. 

Klo 14 alkaen Bugman´s Best NY: Sirkka-välipalojen esittely ja maistiaiset 500 henkilölle. Bugman’s Best NY tarjoaa ekologisen, terveellisen ja herkullisen välipalavaihtoehdon itse kasvatetuista kotisirkoista.  

Espoo löytyy messuilta osastolta 6n68. Tervetuloa! 

Educa on johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma. Lisätietoa Educa-messuista 

Lisätietoja Espoon osastosta ja ohjelmasta: 

Seija Juntunen, tiedottaja, Espoon suomenkielinen opetus, 050 339 5887 
Kaisa Pitkänen, tiedottaja, Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus, 046 877 1942 
Linda Ekholm, informatör, Svenska Bildningstjänster, 043 826 6831 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme