Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon Karhusaareen suunnitteilla uusi lasten kulttuuri- ja matkailukohde

Jaa

Espooseen suunnitellaan kansainvälisesti merkittävää, lapsille tarkoitettua kulttuuri- ja matkailuhanketta. Suunnitelmien takana on Lastenmaailma ry, joka hakee hankkeelle suunnitteluvarausta Karhusaaresta.

Lastenmaailma ry:n investointi on alustavan arvion mukaan suuruudeltaan 50–70 miljoonaa euroa. Hankkeen tavoitteena on saada Karhusaareen vuosittain 600 000 kävijää.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto käsittelee suunnitteluvaraushakemusta kokouksessaan 17.12.2018.

Toimituksille tiedoksi:

Lastenmaailma ry järjestää aiheesta tiedotustilaisuuden perjantaina 14.12. klo 10 Hanasaaressa, os. Hanasaarenranta 5, Espoo.

Lisätietoja tiedotustilaisuudesta ja ilmoittautumiset: Jukka Hakala, jukka.hakala@n2.fi, puh. 050 492 4192.

Yhteyshenkilöt

Espoon kaupunki: Projektinjohtaja Jarmo Kulmala, puh. 043 826 6846, jarmo.kulmala@espoo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme