Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon kaupunginhallituksen päätöksiä 13.8.2018

Jaa

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy asunto-ohjelman vuosille 2018-2021.

Asunto-ohjelman mukaan asumiseen kaavoitettavasta rakennusoikeudesta 80 % sijaitsee yhdyskuntarakenteen, joukkoliikenteen ja palveluiden suhteen hyvin saavutettavilla alueilla. Kaupunki selvittää olemassa olevien pientaloalueiden täydennysrakentamisen mahdollisuudet ja edistää käyttämättömän pientalokaavavarannon käyttöönottoa. Tontinluovutuksessa ja maankäyttösopimuksissa edistetään kohtuuhintaisen asuntotuotannon toteutumisesta. Espoon Asunnot Oy aloittaa vuosittain keskimäärin 400 valtion tukeman vuokra-asunnon rakentamisen, nelivuotisella asunto-ohjelmakaudella yhteensä 1600 asuntoa. Asunto-ohjelman neljälle osa-alueelle on määritelty yhteensä 29 tavoitetta ja toimenpidettä. Tavoitteiden ja toimenpiteiden toteutumista seurataan vuosittain tila- ja asuntojaostossa.

Kaupunginhallitus päätti hyväksyä tiesuunnitelman maantien 110 (Nupurintie, Turuntie) parantamiseksi Karhuniityntien kohdalla ja välillä Brobackantie – Kolmirannantie ja hyväksyi tien osien rakentamisen suunnitelman mukaisesti.

Pöydälle jätettiin asiantuntijapalvelun hankinta Covenant of Mayors for Climate and Energy -mallin mukaisen Kestävän energian ja ilmaston toimintasuunnitelman valmisteluun sekä vastaus valtuustoaloitteeseen Urhea-kouluyhteistyön lisäämisestä Espoossa.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme